Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » "PARFUM DE FEMEIE"

"PARFUM DE FEMEIE"

Spectacole de 8 martie organizate de Școala Populară de Arte

Categorie:   Din Cluj  Autor:  Dana ȚÎRLEA  Data:  5.03.2013  Ora:  07:34  Citiri:  130

Nota 5/5 (1 voturi)

Sub genericul „Parfum de femeie”, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj – Napoca – „Fabrica de Cultură Cluj” vă invită să testați trei „arome” cultural – artistice cu ocazia zilei Doamnelor și Domnișoarelor, florile vieților noastre.

În 7 martie 2013, de la ora 18 la Cinema Mărăști, vă invităm să participați la un spectacol de muzică ușoară realizat de către cursanții secțiilor de muzică ușoară ale Școlii de Arte Cluj, secții coordonate de către experții Alexandru Malschi, Lacko Tunde, Mihai Ghircoiaș și Silvia Codrescu. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația „Napoca”, formație compusă din cursanții școlii de la clasele de instrumente muzicale.

În 8 Martie 2013, de la ora 16, la Cinema Mărăști, vă așteptăm la un spectacol de muzică populară realizat de clasele de muzică populară, conduse de experții Ana Strîmturean și Claudiu Ciotleuș, acompaniamentul fiind asigurat de către taraful „Rapsodia Someșană”, condus de către expertul Vasile Chiorean.

Seara, de la ora 18,30 la Galeria „Arte”, delectarea aromelor va continua cu o expoziție grupată sub genericul „Fashion Mix” – ediția a V- a – „Culoare și formă”. În cadrul ei, clasa de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj, condusă de către experta Călina Langa vă va oferi spre admirație modele de îmbrăcăminte pentru doamne și domnișoare pentru a putea aborda venirea primăverii în ținute adecvate, marca „Fabrica de Cultură Cluj”. Veți avea parte și de un moment muzical surpriză, realizat de cursanții de la clasele de muzică.

http://www.ftr.ro/spectacole-de-8-martie-organizate-de-scoala-populara-de-arte-64603.php

 

Cultura

Trei spectacole pentru femei pregătite de Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”

de Ziua de Cluj, 04 martie 2013, 17:27

citiri:153, comentarii:0

Sub genericul "Parfum de femeie”, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj – Napoca a pregătit trei spectacole dedicate doamnelor și domnișoarelor.

În 7 martie, de la ora 18, la Cinema Mărăști, va avea loc spectacolul de muzică ușoară realizat de către cursanții secțiilor de muzică ușoară ale Școlii de Arte Cluj. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația „Napoca", formație compusă din cursanții școlii de la clasele de instrumente muzicale.

În 8 Martie, de la ora 16, tot la Cinema Mărăști, va avea loc un spectacol de muzică populară, acompaniamentul fiind asigurat de către taraful „Rapsodia Someșană", condus de către expertul Vasile Chiorean. Seara, de la ora 18.30, la Galeria „Arte", clujencele sunt invitate la o expoziție grupată sub genericul „Fashion Mix" - ediția a V- a - „Culoare și formă". În cadrul ei, clasa de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj, condusă de către experta Călina Langa, va oferi spre admirație modele de îmbrăcăminte pentru doamne și domnișoare pentru a putea aborda venirea primăverii în ținute adecvate, marca „Fabrica de Cultură Cluj".

http://ziuadecj.realitatea.net/cultura/trei-spectacole-pentru-femei-pregatite-de-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda--107510.html

 

 

Parfum, flori, primăvară!

7 martie 2013,7:00 am | Articol scris in CULTURA

 Sub genericul „Parfum de femeie”, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca – „Fabrica de Cultură Cluj” vă invită să testați trei „arome” cultural-artistice cu ocazia zilei Doamnelor și Domnișoarelor, florile vieților noastre. Astăzi, 7 martie 2013, de la ora 18, la Cinema Mărăști, publicul este invitat la un spectacol de muzică ușoară realizat de cursanții secțiilor de muzică ușoară ale Școlii de Arte Cluj, secții coordonate de experții Alexandru Malschi, Lacko Tünde, Mihai Ghircoiaș și Silvia Codrescu. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația „Napoca”, alcătuită din cursanții școlii de la clasele de instrumente muzicale. În 8 martie 2013, de la ora 16, la Cinema Mărăști, este programat un spectacol de muzică populară realizat de clasele de muzică populară conduse de experții Ana Strîmturean și Claudiu Ciotleuș, acompaniamentul fiind asigurat de taraful „Rapsodia Someșan㔠condus de expertul Vasile Chiorean. Seara, de la ora 18,30, la Galeria „Arte”, gala aromelor va continua cu o expoziție grupată sub genericul „Fashion Mix” – ediția a V-a – „Culoare și formă”. În cadrul ei, clasa de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj, condusă de experta Călina Langa, va prezenta modele de îmbrăcăminte pentru doamne și domnișoare, pentru a putea aborda venirea primăverii în ținute adecvate, marca „Fabrica de Cultură Cluj”. Va fi și un moment muzical surpriză, realizat de cursanții de la clasele de muzică.

http://www.ziarulfaclia.ro/parfum-flori-primavara/

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact