Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » FESTIVALUL ȘCOLII DE ARTE

FESTIVALUL ȘCOLII DE ARTE

Perioada: 15/03/2013 - 16/03/2013

Ora: 17:00

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Adresa: Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca

Descriere eveniment:

Consiliul Judetean Cluj, Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca in colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Caras Severin, Scoala Populara de Arte si Meserii „Ion Romanu” Resita, Cinema Marasti, Primariile municipiilor Turda, Dej, Campia Turzii si Gherla, va invita in perioada 15-16 martie 2013, in spatiul salii de spectacole de la Cinema Marasti la Festivalul Scolii de Arte Cluj, Pentru ca e primavara!, editia a V-a.

In desfasurarea acestui festival de muzica vocal – instrumentala, dans si teatru puteti urmari, pe parcursul celor doua zile, evolutia celor mai talentati cursanti ai sectiilor Scolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii, Gherla, Dej si Huedin. Acestia vor prezenta in program atat momente solistice, individuale cat si de grup.

Participa sectiile de muzica usoara din Cluj-Napoca si Turda, muzica clasica si jazz Cluj-Napoca, sectia jazz Turda, sectia instrumente muzicale Cluj-Napoca, muzica populara din Cluj-Napoca, Dej si Gherla, initiere corală din Cluj-Napoca, Turda si Campia Turzii, fanfara din Campia Turzii, sectiile de ansamblu instrumental din Gherla si Huedin, sectiile initiere corala din Turda si Campia Turzii si sectia arta populara din Huedin.

Invitatii acestei editii de festival sunt cursantii Scolii Populare de Arte si Meserii „Ion Romanu” Resita, institutie care functioneaza in subordinea Consiliului judetean Caras Severin.

Program:

Vineri 15 martie

Moment cameral – Scoala Populara de Arte Tudor Jarda

Duet – Ilie Sergiu Marian (pian) si Maria Florescu (vioara)
Trio – Elisa Roff (pian), Anca Demea (chitara), Urda Beniamin (vioara)
Duet (doua viori) – Urda Beniamin si Vădean Catalin
Coordonatori: Olga Bordas, Alin Roman, Emil Toma

Canto clasic – Scoala Populara de Arte Tudor Jarda

Solist : Monica Arghir
Coordonator: expert Lavinia Bocu
Corepetitor : expert Olga Bordas

Muzica clasica – Resita

Pian:
Radan Darko,  Adrian Diaconescu – prof  Ghilea Lucia
Diana Poiana  – prof  Rambu Maria

Canto Clasic:

Solist: Daniel Milencovici – prof  Anisoara Meila
Corepetitor: Adrian Diaconescu – cursant la clasa prof  Ghilea Lucia

Muzica usoara – Scoala Populara de Arte Tudor Jarda:

Coordonator  Ioan Gherman (secția Turda)
Solisti: Alexandra Diana Dan, Vera Vernes
Coordonatori exp. Tunde Lacko si Silvia Codrescu
Solisti: Andrei Galis, Denisa Lote, Norbert Halmi, Ilinca Ghircoias, Cristian Jimborean, Patricia Marginean
Acompaniază Formatia NAPOCA – coordonator expert Alexandru Malschi
Bogdan Mosutiu (tobe), Dorin Pop(Bass), Rares Serban (chitara), Sorin Beldean (clape), Alexandru Malschi (clape)

Canto – muzica usoara – Resita – prof Anisoara Meila

Solisti: Danut Ghilea,Georgiana Baga, Raluca Teodorescu

Formatia de muzica usoara PANORAMIC coordonata de prof.  Dumitru Boru
Darian Ianosi (chitara), Mihai Boseica (chitara), Casiana Nechifor (chitara), Alin Silaghi (chitara bass), Ricarda Varga (percutie), Andrei Girboni (orga)

Vernisajul expoziției de pictura „Oras vechi la poale de Semenic” – In holul cinematografului Marasti

Canto – muzica populara – Scoala Populara de Arte Tudor Jarda:

Coordonator Marinela Zegrean-Istici (secția Gherla)
Corepetitor: Emil Mihaiu
Raluca Pal si Robert Moldovan
Coordonator Felix Gălan (sectia Dej)
Corepetitor: Emil Mihaiu
Eusebiu Gongan si Madalina Marza
Coordonatori exp.  Ana Strimturean si Claudiu Ciotleus:
Corepetitor: Vasile Chiorean
Solisti: Alexandra Balica, Bota Vasile, Garofita Pop, Ancuța Matis, Florin Pintea, Marius Boeriu, Ionut Candrea
Acompaniaza taraful Rapsodia Somesana:
Alin Roman (vioară), Adrian Trif (acordeon), Cristian Goia (contrabas), Viorel Negrea (braci), Vasile Chiorean (taragot)

Orchestra de muzica populara – Resita:

Instrumente de suflat – prof Cega Lazarica
Cega Lazarica – saxofon, Racz Ioji – saxofon sopran, Radu Alexandru – saxofon
Viori – prof Ionel Bontu
Iliuta Strain, Darko Mihaila, Nicoleta Ifca, Andrei Marcea, Razvan Vaida
Acordeon – prof Mihai Nichita
Florin Brundean, Lazar Beul, Gheorghe Beul
Contrabas – Nicolae Dobre
Solisti vocali – prof Anisoara Meila:
Iasmina Hategan,Alexandra Bontu, Nicoleta Dobre, Peia Maria Jardanka
Prezentarea spectacolului : Petre Bacioiu si Claudiu Ciotleus
Director Artistic: Marius Moldovan
Manager: Vasile Corpodean

In holul expozitional de la Cinema Marasti puteti viziona o expozitie de arta plastica a Scolii de Arte Resita, expozitie intitulata „Oras vechi la poale de Semenic”.

De asemenea, la sediul Scolii de Arte de pe strada Fabricii de Zahar, nr. 51, Sala Mica de spectacole, va avea loc in data de 15 martie 2013, la ora 15 in cadrul programului Workshop la Scoala de Arte o lectie deschisa „Despre Culoare”, sustinuta de catre profesorul de pictura al Scolii de Arte Resita, doamna Gabriela Iozsika Bocioaga.

Sambata 16 martie

Traditii si obiceiuri
Arta populara – Huedin
Coordonator: Livia Bota

Sezatoare de pe Valea Almasului
Ansamblu Instrumental Gherla
Coordonator: Fodor Robert

Instrumente populare – Cluj Napoca
Coordonatori: Alin Roman, Petrica Plesca, Ciprian Poenar
(acordeon, saxofon, taragot)

Moment muzical-umoristic
Coordonator: Petre Bacioiu
Diana Oarga, Adrian Pop

Corala Canticorum
Coordonator : Doina Miclea

Moment coregrafic
Coordonator Melinda Moga

Ansamblu coral Turda
Coordonator Sebastian Zahan

Moment coregrafic
Coordonator Melinda Moga

Corala TUDOR JARDA Campia Turzii
Coordonator Petre Rosca

SPA JAZZ BAND
Coordonator Stefan Vanai

Fanfara TUDOR JARDA Campia Turzii
Coordonator Sorina Salajan


http://cluj.com/evenimente/pentru-ca-e-primavara/


Festivalul Școlii de Arte “PENTRU CĂ E PRIMĂVARĂ!”

Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Caraș Severin, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, Cinema Mărăști, Primăriile municipiilor Turda, Dej, Câmpia Turzii și Gherla, vă invită în perioada 15-16 martie 2013, în spațiul sălii de spectacole de la Cinema Mărăști la Festivalul Școlii de Arte Cluj, „Pentru că e primăvară!”, ediția a V-a. În desfășurarea acestui festival de muzică vocal – instrumentală, dans și teatru puteți urmări, pe parcursul celor două zile, evoluția celor mai talentați cursanți ai secțiilor Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Dej și Huedin. Aceștia vor prezenta în program atât momente solistice, individuale cât și de grup.

Participă secțiile de muzică ușoară din Cluj-Napoca și Turda, muzică clasică și jazz Cluj-Napoca, secția jazz Turda, secția instrumente muzicale Cluj-Napoca, muzică populară din Cluj-Napoca, Dej și Gherla, inițiere corală din Cluj-Napoca, Turda și Câmpia Turzii, fanfară din Câmpia Turzii, secțiile de ansamblu instrumental din Gherla și Huedin, secțiile inițiere corală din Turda și Câmpia Turzii și secția artă populară din Huedin.

Invitații acestei ediții de festival sunt cursanții Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, instituție care funcționează în subordinea Consiliului județean Caraș Severin.

În holul expozițional de la Cinema Mărăști puteți viziona o expoziție de artă plastică a Școlii de Arte Reșița, expoziție intitulat㠄Oraș vechi la poale de Semenic”.

De asemenea, la sediul Școlii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, Sala Mică de spectacole, va avea loc în data de 15 martie 2013, la ora 15 în cadrul programului Workshop la Școala de Arte o lecție deschis㠄Despre Culoare”, susținută de către profesorul de pictură al Școlii de Arte Reșița, doamna Gabriela Iozsika Bocioagă.

Vă așteptăm cu drag la festival:

Vineri 15 martie 2013, începând cu ora 17

Sâmbătă 16 martie 2013, începând cu ora 15

http://cluj-am.ro/?p=1840

 

PENTRU CĂ E PRIMĂVARĂ! – festival al Școlii de Arte Cluj-Napoca

15 martie 2013,7:02 am | Articol scris in CULTURA

Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” în colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, respectiv Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița, Cinema Mărăști, primăriile municipiilor Turda, Dej, Cîmpia Turzii și Gherla invită publicul interesat, în perioada 15-16 martie 2013, în spațiul sălii de spectacole de la Cinema Mărăști, la Festivalul Școlii de Arte Cluj, „Pentru că e primăvară!”, ediția a V-a. În desfășurarea acestui festival de muzică vocal-instrumentală, dans și teatru pot fi urmărite, pe parcursul celor două zile, evoluții ale celor mai talentați cursanți ai secțiilor Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Turda, Cîmpia Turzii, Gherla, Dej și Huedin. Aceștia vor prezenta în program atît momente solistice, individuale cît și de grup.

Participă secțiile de muzică ușoară din Cluj-Napoca și Turda, muzică clasică și jazz Cluj-Napoca, secția jazz Turda, secția instrumente muzicale Cluj-Napoca, muzică populară Cluj-Napoca, Dej și Gherla, inițiere corală din Cluj-Napoca, Turda și Cîmpia Turzii, fanfară Cîmpia Turzii, secțiile de ansamblu instrumental din Gherla și Huedin, secțiile inițiere corală din Turda și Cîmpia Turzii și secția artă populară din Huedin.

Invitații acestei ediții de festival sînt cursanții Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița, instituție care funcționează în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin.

În holul expozițional de la Cinema Mărăști va fi amenajată o expoziție de artă plastică a Școlii de Arte Reșița, expoziție intitulat㠄Oraș vechi la poale de Semenic”.

La sediul Școlii de Arte de pe Str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Sala Mică de spectacole, va avea loc în 15 martie 2013, la ora 15, în cadrul programului „Workshop la Școala de Arte”, o lecție deschis㠄Despre culoare”, susținută de profesorul de pictură al Școlii de Arte Reșița, dna Gabriela Iozsika Bocioagă. Evenimentele se desfășoară vineri, 15 martie 2013, începînd cu ora 17, iar sîmbătă, 16 martie a.c., începînd cu ora 15.

 

http://www.ziarulfaclia.ro/pentru-ca-e-primavara-festival-al-scolii-de-arte-cluj-napoca/

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact