Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSUL NAȚIONAL DE PICTURĂ CONTEMPORANĂ, EDIȚIA A III- A, 2013

CONCURSUL NAȚIONAL DE PICTURĂ CONTEMPORANĂ, EDIȚIA A III- A, 2013

Concursul National de Pictura Contemporana

Data: 20/05/2013

Ora: :00

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Adresa: Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca

Descriere eveniment:

Scoala Populara de Arte si Consiliul Judetean Cluj organizeaza Concursul de Pictura Contemporana, ajuns la a III-a editie. Prin Concursul de Pictura Contemporana se urmareste descoperirea si promovarea tinerelor talente din domeniul artelor plastice. Tema concursului este Autoportret.Interpretare Poetica.

Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarela, pe panza, carton sau hartie. Fiecare participant poate sa se inscrie in concurs cu maxim doua lucrari inramate a caror dimensiune sa nu depasasca 50Ś70 cm. Adresa la care se vor expedia lucrarile este: Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca.

Participantii trebuie sa confirme inscrierea pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com. Pentru informatii suplimentare: www.scoaladearte.ro.

Lucrarile se pot trimite pana pe 18 mai. Expozitia si jurizarea vor avea loc in data de 20 mai.

http://cluj.com/evenimente/concursul-national-de-pictura-contemporana/

 

Concursul național de pictură contemporană

Categorie:   DIN CLUJ  Autor:  Dana ȚÎRLEA  Data:  16.04.2013  Ora:  15:52  Citiri:  452

 

Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizează a III-a ediție a Concursului de Pictură Contemporană și urmărește prin această manifestare descoperirea și promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice.

Tema concursului este “AUTOPORTRET.INTERPRETARE POETICÔ.

Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă: pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depășească 50X70cm. Adresa la care se vor expedia lucrările este: Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr 51, cod 400624.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 18 mai 2013. Jurizarea și vernisarea expoziției vor avea loc în data de 20 mai 2013 la Galeria "ARTE", str.Vasile Alecsandri nr. 1. Lucrările premiate vor rămâne în patrimonul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca. Premiile sunt importante albume de artă. Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Rugăm participanții să confirme înscrierile pe adersa scoaladeartecluj@yahoo.com

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul instituție www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2013, sau la rubrica Evenimente.

http://www.ftr.ro/concursul-national-de-pictura-contemporana-65798.php


CONCURS NAȚIONAL DE PICTURĂ CONTEMPORANĂ

20 aprilie 2013,6:14 am | Articol scris in CULTURA

A fost lansată cea de a III-a ediție a Concursului Național de pictură contemporană cu tema AUTOPORTRET. INTERPRETARE POETICĂ, organizat de Școala Populară de Arte „Tudor Jarda’’ din Cluj-Napoca. Scopul concursului este acela de a descoperi și promova tinere talente în domeniul artelor plastice. Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pînză, carton sau hîrtie. Fiecare participant are dreptul să înscrie în concurs maximum două lucrări înrămate, a căror dimensiune să nu depășească 50Ś70 cm. Lucrările vor fi expediate pe adresa: Școala Populară de Arte „Tudor Jarda’’ Cluj-Napoca, Str. Fabricii de Zahăr nr. 51, cod 400624.

Data limită pentru trimiterea lucrărilor este 18 mai 2013. Jurizarea și vernisajul expoziției vor avea loc în 20 mai 2013, la Galeria ARTE a școlii (Str. V. Alecsandri nr. 1). Premiile constau în albume de artă ale unor artiști importanți. Lucrările premiate vor rămîne în patrimoniul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda’’ Cluj-Napoca, iar premianții se vor putea înscrie la cursurile Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda’’ Cluj-Napoca fără a mai susține examen de admitere.

Înscrierile trebuie confirmate la adresa: scoaladeartecluj@yahoo.com

Informații suplimentare – pe site-ul instituției: www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2013 sau la rubrica Evenimente.

http://www.ziarulfaclia.ro/concurs-national-de-pictura-contemporana/


Autoportret. Interpretare poetică- vernisaj cu lucrările participante la Concursul național de pictură contemporană, ediția a III-a

Posted on 20/05/2013 by Delia Monica Radu — No Comments ↓

Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, vă
invită luni, 20 mai 2013, începând cu ora 19, în spațiul Galeriei
“Arte”, pe strada Vasile Alecsandri nr. 1 Cluj-Napoca, la vernisajul
expoziției realizate cu lucrările participante la Concursul național de
pictură contemporană, ediția a III-a.
La această ediție de concurs, cu tema “Autoportret. Interpretare poetică”
avem un număr însemnat de participanți de la Școlile de arte din țară,
de la cercuri de pictură, și iubitori ai acestui gen artistic din
Oradea, Târgoviște, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca.

http://cluj-am.ro/autoportret-interpretare-poetica-vernisaj-cu-lucrarile-participante-la-concursul-national-de-pictura-contemporana-editia-a-iii-a/

 

Vernisaj de pictura contemporana la Cluj

(Nici un vot pana acum)

20 Mai 2013, 12:38

84 vizualizari

Astazi începând cu ora 19, în spațiul Galeriei “Arte”, pe strada Vasile Alecsandri nr. 1 Cluj-Napoca, la vernisajul expoziției realizate cu lucrările participante la Concursul național de pictură contemporană, ediția a III-a.

La această ediție de concurs, cu tema “Autoportret. Interpretare poetic㔠avem un număr însemnat de participanți de la Școlile de arte din țară, de la cercuri de pictură, și iubitori ai acestui gen artistic din Oradea, Târgoviște, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca.

 

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cultura/53272/

 

http://www.bjc.ro/infoutil/modules.php?name=Web_Links&l_op=viewlink&cid=45


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact