Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » "REÎNTÂLNIRI" LA ȘCOALA DE ARTE

"REÎNTÂLNIRI" LA ȘCOALA DE ARTE

„Reîntîlniri” la Școala de Arte

20 iunie 2013,7:11 am | Articol scris in CULTURA

 

Cea de a doua manifestare din seria celor intitulate „Reîntîlniri” la Școala de Arte Cluj (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51) va avea loc astăzi, de la ora 18, în Sala „Șantier” a școlii, fiind consacrată absolvenților de la secția de muzică populară, din perioada 1986- 2011. La spectacolul coordonat de expertul Ana Strîmturean, prezentatori: Mădălina Poptean și Grigore Sâmboan, și-au anunțat participarea: Mihaela Grindean, Codruța Jula Pop, Ioana Ștețco, Casiana Matei, Mădălina Poptean, Vasile Petrușan, Florin Dan Bota, Ciprian Peteleu, Grigore Sâmboan, Dan Crișan. Va acompania taraful „Rapsodia Someșan㔠condus de Vasile Chiorean.

http://www.ziarulfaclia.ro/reintilniri-la-scoala-de-arte/

 


*Reîntâlniri* la Școala de Arte

Categorie:   DIN CLUJ  Autor:  Dana ȚÎRLEA  Data:  17.06.2013  Ora:  15:17  Citiri:  212

 

Școala de Arte Cluj întreține legătura cu elevii care au absolvit cursurile de-a lungul anilor și care își păstrează pasiunea pentru cultură și artă și își valorifică talentul care i-a împins să bată cu ani în urmă la porțile Școlii de Arte.

În data de 3 iunie 2013 , la Galeria „Arte”, a avut loc vernisajul unei expoziții (pe care o puteți vedea în continuare) organizată de absolvenții Școlii de Arte Cluj, care sunt membrii ai Asociației Artiștilor Plastici din Cluj.

În această săptămână vă oferim alte două reîntâlniri. În data de 19 iunie 2013,începând cu ora 19, în sala „Șantier” a Școlii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, îi veți putea vedea și asculta pe următorii artiști, absolvenți ai Școlii de Arte – muzică ușoară din perioada 1992 – 2012: ANDREA MUREȘAN GORGAN, MIHAELA HOREA, ANDREA VASUT, CAMELIA FĂRĂGĂU, OANA GHIRCOIAȘ, AURORA BUTNARU, ALINA FLOREA PLOAE, DIANA CULIC, ANDREI  CUCUL, FLOREDANA ANDREI MARTON, ȘTEFAN MARTON, CAROL BALAZS, MĂDĂLINA RADU, JENO REMAN.

Spectacolul este prezentat de către maestrul Petre Băcioiu, și va culmina cu o paradă a modei, realizată de către cursantele secției design vestimentar, coordonate de către expert Călina Langa. Modelele provin de la agenția „EUROMODELS” coordonată de către Lili Mihacea.

În data de 20 iunie 2012, la ora 18 o altă surpriză: reîntâlnirea cu absolvenți ai Școlii de Arte – secția muzică populară din perioada 1986 - 2011: MIHAELA GRINDEAN, CODRUȚA JULA POP, IOANA ȘTEȚCO, CASIANA MATEI, MĂDĂLINA POPTEAN, VASILE PETRUȘAN, FLORIN DAN BOTA, CIPRIAN PETELEU, GRIGORE SÂMBOAN, DAN CRIȘAN.Spectacolul este coordonat de către expertul Ana Strîmturean și va fi prezentat de către Mădălina Ppoptean și Grigore Sâmboan.

Acompaniamentul muzical este realizat de către taraful „Rapsodia Someșană”, condus de către Vasile Chiorean.

Miile de absolvenți ai Școlii de Arte Cluj sunt așteptați să activeze în cadrul „Clubului Absolvenților” pentru a se regăsi și reîntâlni cu foști absolvenți sau actuali cursanți, într-o atmosferă artistică și culturală de calitate, pentru a participa la nenumăratele activități pe care le organizează Școala de Arte Cluj, o adevărat㠄Fabrică de Cultură”

http://www.ftr.ro/*reintalniri*-la-scoala-de-arte-67263.php

 

 

 

Reintalniri la Scoala de Arte

Acasă » Evenimente » Evenimente Recomandate » Reintalniri la Scoala de Arte

 

 Ora: 18:00

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Adresa: Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca

Descriere eveniment:

Reintalniri la Scoala de Arte – Scoala de Arte Cluj intretine legatura cu elevii care au absolvit cursurile de-a lungul anilor si care isi pastrează pasiunea pentru cultura si arta si isi valorifica talentul care i-a impins sa bata cu ani in urma la portile Scolii de Arte.
In data de 3 iunie 2013 , la Galeria „Arte”, a avut loc vernisajul unei expozitii (pe care o puteti vedea in continuare) organizata de absolventii Scolii de Arte Cluj, care sunt membrii ai Asociatiei Artistilor Plastici din Cluj.
In aceasta saptamana va oferim alte două reintalniri. In data de 19 iunie 2013,incepand cu ora 19, in sala „Santier” a Scolii de Arte de pe strada Fabricii de Zahar, nr. 51, ii veti putea vedea si asculta pe urmatorii artisti, absolventi ai Scolii de Arte – muzica usoara din perioada 1992 – 2012: ANDREA MURESAN GORGAN, MIHAELA HOREA, ANDREA VASUT, CAMELIA FARAGAU, OANA GHIRCOIAS, AURORA BUTNARU, ALINA FLOREA PLOAE, DIANA CULIC, ANDREI  CUCUL, FLOREDANA ANDREI MARTON, STEFAN MARTON, CAROL BALAZS, MADALINA RADU, JENO REMAN.
Spectacolul este prezentat de catre maestrul Petre Bacioiu, si va culmina cu o parada a modei, realizata de catre cursantele sectiei design vestimentar, coordonate de catre expert Calina Langa. Modelele provin de la agentia „EUROMODELS” coordonata de catre Lili Mihacea.
In data de 20 iunie 2012, la ora 18 o alta surpriza: reintalnirea cu absolventi ai Scolii de Arte – sectia muzica populara din perioada 1986 – 2011: MIHAELA GRINDEAN, CODRUTA JULA POP, IOANA STETCO, CASIANA MATEI, MADALINA POPTEAN, VASILE PETRUSAN, FLORIN DAN BOTA, CIPRIAN PETELEU, GRIGORE SAMBOAN, DAN CRISAN.
Spectacolul este coordonat de catre expertul Ana Strimturean si va fi prezentat de catre Madalina Ppoptean si Grigore Samboan. Acompaniamentul muzical este realizat de catre taraful „Rapsodia Somesana”, condus de catre Vasile Chiorean.
Miile de absolventi ai Scolii de Arte Cluj sunt asteptati sa activeze in cadrul „Clubului Absolventilor” pentru a se regasi si reintalni cu fosti absolventi sau actuali cursanti, intr-o atmosfera artistica si culturala de calitate, pentru a participa la nenumaratele activitati pe care le organizeaza Scoala de Arte Cluj, o adevarata „Fabrica de Cultura”.

http://cluj.com/evenimente/reintalniri-la-scoala-de-arte/


 


Școala de Arte Cluj, o adevărat㠄Fabrică de Cultură”.

Posted on 17/06/2013 by Alexandra Marian — No Comments ↓

 

În data de 3 iunie 2013 , la Galeria „Arte”, a avut loc vernisajul unei expoziții organizată de absolvenții Școlii de Arte Cluj, care sunt membrii ai Asociației Artiștilor Plastici din Cluj.

 

În această săptămână vă oferim alte două reîntâlniri. În data de 19 iunie 2013, începând cu ora 19, în sala „Șantier” a Școlii de Arte de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, îi veți putea vedea și asculta pe următorii artiști, absolvenți ai Școlii de Arte – muzică ușoară din perioada 1992 – 2012: ANDREA MUREȘAN GORGAN, MIHAELA HOREA, ANDREA VASUT, CAMELIA FĂRĂGĂU, OANA GHIRCOIAȘ, AURORA BUTNARU, ALINA FLOREA PLOAE, DIANA CULIC, ANDREI  CUCUL, FLOREDANA ANDREI MARTON, ȘTEFAN MARTON, CAROL BALAZS, MĂDĂLINA RADU, JENO REMAN.

Spectacolul este prezentat de către maestrul Petre Băcioiu, și va culmina cu o paradă a modei, realizată de către cursantele secției design vestimentar, coordonate de către expert Călina Langa. Modelele provin de la agenția „EUROMODELS” coordonată de către Lili Mihacea.

În data de 20 iunie 2012, la ora 18 o altă surpriză: reîntâlnirea cu absolvenți ai Școlii de Arte – secția muzică populară din perioada 1986 – 2011: MIHAELA GRINDEAN, CODRUȚA JULA POP, IOANA ȘTEȚCO, CASIANA MATEI, MĂDĂLINA POPTEAN, VASILE PETRUȘAN, FLORIN DAN BOTA, CIPRIAN PETELEU, GRIGORE SÂMBOAN, DAN CRIȘAN.

Spectacolul este coordonat de către expertul Ana Strîmturean și va fi prezentat de către Mădălina Poptean și Grigore Sâmboan. Acompaniamentul muzical este realizat de către taraful „Rapsodia Someșană”, condus de către Vasile Chiorean. Miile de absolvenți ai Școlii de Arte Cluj sunt așteptați să activeze în cadrul „Clubului Absolvenților” pentru a se regăsi și reîntâlni cu foști absolvenți sau actuali cursanți, într-o atmosferă artistică și culturală de calitate, pentru a participa la nenumăratele activități pe care le organizează Școala de Arte Cluj, o adevărat㠄Fabrică de Cultură”.

http://cluj-am.ro/scoala-de-arte-cluj-o-adevarata-fabrica-de-cultura/


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact