Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ „TINEREȚE PE PORTATIV” , 26-27 OCTOMBRIE 2013

CONCURSUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ „TINEREȚE PE PORTATIV” , 26-27 OCTOMBRIE 2013

Bodor Edina nu e la primul trofeu

Scris de Cristian Horgoș - Elevii secției Canto muzică ușoară din cadrul Școlii de Arte «Francisc Hubic» s-au afirmat, sâmbătă, la Cluj Napoca, la festivalul „Tinerețe pe portativ”, organizat de Școala de Arte „Tudor Jarda”.

 

Au participat concurenți din mai multe orașe, foarte bine pregătiți și talentați, dar elevii noștri s-au ales cu primele două locuri, și anume Bodor Edina – locul I iar Mihai Lipai – locul II.

Bodor Edina s-a prezentat cu piesele: „Dor de viață” a Aurei Urziceanu și „If ain’ t got you” din repertoriul Aliciei Keys iar Mihai a impresionat cu piesa trupei Holograf „Și dragostea mea” și „Valerie” a interpretei Amy Whinehouse. „Elevii noștri au fost foarte lăudați și apreciați pentru calitățile vocale deosebite și interpretative, iar noi suntem foarte mândri de ei”, spune profesoara lor de canto, Lăcrămioara Deac.

La ediția de anul trecut a festivalului „Tinerețe pe portativ”, Edina a luat premiul II.

Iar pe 8 mai 2013, Bodor Edina Katinka a mai câștigat secțiunea de muzică ușoară la a 22-a ediție a concursului „Pop Star” organizat, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Bodor Edina este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita, la profilul matematică-informatică.

http://www.bihon.ro/locul-i-la-tinerete-pe-portativ/1348549

 


Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizează, în data de 26 octombrie 2013 la sediul său din str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, sala "Șantier" cea de a VII-a ediție a Concursul național de muzică ușoară "Tinerețe pe portativ. Competiția se adresează elevilor și absolvenților școlilor populare de arte din România și urmărește atât afirmarea, promovarea și stimularea valorilor autentice în domeniul muzicii ușoare, cât și abordarea unui repertoriu valoros, interpretarea unei melodii în limba română fiind obligatorie.

La această ediție participă elevi de la Școlile de Arte din Alba Iulia, București, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureș și Cluj Napoca.

Concursul propriu-zis începe la ora 14 30, iar recitalul de gală și festivitatea de premiere vor avea loc la ora 18 în sala "Șantier" a Școlii de Arte Cluj-Napoca.

http://www.olimpiade.ro/stiri/concursul-national-de-muzica-usoara-tinerete-pe-portativ-cluj-napoca

 

 

Descriere eveniment:

Concurs National de Muzica Usoara ,, Tinerete pe Portativ “

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj Napoca va invita, in data de 26 octombrie 2013 la sediul sau de pe strada Fabricii de Zahar, nr. 51, sala „Santier” sa participati la cea de-a VII-a editie a concursului national de muzica usoara „Tinerete pe portativ”. Acest concurs se adreseaza elevilor si absolventilor scolilor populare de arte din Romania si urmareste afirmarea, promovarea si stimularea valorilor autentice in domeniul muzicii usoare, cat si abordarea unui repertoriu valoros, interpretarea unei melodii în limba romana fiind obligatorie.
La aceasta editie participa elevi de la Scolile de Arte din Alba Iulia, Bucuresti, Oradea, Satu Mare, Targu Mures si Cluj Napoca.

Concursul propriu-zis incepe la ora 14,30, iar recitalul de gala si festivitatea de premiere vor avea loc la ora 18 in sala „Santier” a Scolii de Arte Cluj.

Intrarea libera!!

http://cluj.com/evenimente/tinerete-pe-portativ/


„Tinerețe pe portativ”

24 octombrie 2013,6:55 am | Articol scris in CULTURA

 La sediul Școlii de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Sala „Șantier”) se va desfășura sîmbătă, 26 octombrie 2013, cea de a VII-a ediție a Concursului Național de muzică ușoară „Tinerețe pe portativ”. Concursul se adresează elevilor și absolvenților școlilor populare de arte din România și urmărește afirmarea, promovarea și stimularea valorilor autentice din domeniul muzicii ușoare, precum și abordarea unui repertoriu valoros, interpretarea unei melodii în limba română fiind obligatorie. La această ediție participă elevi de la Școlile de Arte din Alba Iulia, București, Oradea, Satu Mare, Tîrgu Mureș și Cluj-Napoca.

Concursul propriu-zis începe la ora 14.30, iar recitalul de gală și festivitatea de premiere vor avea loc la ora 18, în Sala „Șantier” a Școlii de Arte Cluj.

http://www.ziarulfaclia.ro/tinerete-pe-portativ/Aiudeanca Bianca Chiorean a cucerit “Premiul de Popularitate” la Concursul Național “Tinerețe pe portativ”

Adăugat de Alexandra Mates în 28 octombrie 2013.
Salvat la Curier Judetean
Tags: AiudAlbaBianca Chioreancentrul de cultura augustin benacluj-napocaconcursMarinela Popamuzica usoara,popularitatepremiuTinerete pe portativ

 

Weekend-ul trecut, 26-27 octombrie, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc Concursul Național de muzică ușoară “Tinerețe pe portativ”, pentru elevi și absolvenți ai școlilor de arte din România, ediția a VII-a 2013.  La competiție au participat un număr de 14 concurenți din mai multe județe ale țării, printre aceștia numărându-se și aiudeanca Bianca Chiorean. Au fost acordate  4 premii – locurile  I, II, III și un Premiu de Popularitate. Tânără și la început de drum, cursantă la clasa de canto muzică – ușoară la Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba, Bianca Chiorean a cucerit publicul și s-a întors acasă cu premiul de popularitate.

Concurenți din județele Mureș, Bihor, Satu Mare, Cluj și Alba au urcat pe scena sălii de spectacole a Școlii Populare de Artă “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, acolo unde s-a desfășurat concursul.  Piesele cu care Bianca a reușit să impresioneze publicul au fost “Prin ochii tăi pot visa”, din repertoriul Paulei Seling și “Ain’t no other man”-Cristina Aguilera.

Bianca Chiorean are 16 ani și este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național “Titu Maiorescu” din Aiud. De doi ani de zile,  ea urmează și cursurile clasei de canto-muzică ușoară a Centrului de Cultură “Augustin Bena” din Alba Iulia, unde este urmărită și îndrumată îndeaproape de către doamna profesoară Marinela Popa.

“Bianca se află la început de drum, dar e foarte talentată. Muzica înseamnă totul pentru ea. Pe lângă participarea la diferite evenimente locale, Bianca a mai participat anul acesta la concursul Vocile Cetății și  a obținut o mențiune la Concursul Național de muzică ușoară “Alba-Star” – ediția 2013, desfășurat la Alba Iulia. A studiat și chitara la Centrul Cultural din Aiud”, ne-a declarat profesoara ei, Marinela Popa.

 

http://www.ziarulunirea.ro/aiudeanca-bianca-chiorean-a-cucerit-premiul-de-popularitate-la-concursul-national-tinerete-pe-portativ-223700.htmlConcursul național de muzică ușoară „Tinerețe pe Portativ” se va desfășura sâmbătă la Cluj Napoca

Scris de: Redactia Cluj Data: 23 octombrie, 2013 În: Articole Recomandate, Eveniment | comentarii : 0

 

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj Napoca, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 26 octombrie 2013, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, sala „Șantier”, la cea de-a VII-a ediție a concursului național de muzică ușoară „Tinerețe pe portativ”.
Concursul se adresează elevilor și absolvenților școlilor populare de arte din România și urmărește afirmarea, promovarea și stimularea valorilor autentice în domeniul muzicii ușoare, cât și abordarea unui repertoriu valoros, interpretarea unei melodii în limba română fiind obligatorie.
La această ediție participă elevi de la Școlile de Arte din Alba Iulia, București, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureș și Cluj-Napoca.
Concursul va începe de la ora 14,30, iar recitalul de gală și festivitatea de premiere vor avea loc la ora 18.00, în sala „Șantier” a Școlii de Arte Cluj.

http://cluj.transilvania-tv.ro/concursul-national-de-muzica-usoara-tinerete-pe-portativ-se-va-desfasura-sambata-la-cluj-napoca/

 

O elevă de la Școala de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură din Alba a obținut Premiul de Popularitate la Festivalul „Tinerețe pe Portativ” de la Cluj

 Bianca Chiorean, o tânără care urmează cursuri de canto-muzică ușoară la Școala de Artă și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” a câștigat „Premiul de Popularitate” în cadrul Festivalului de Muzică Ușoară „Tinerețe pe Portativ”. Concursul aflat la ediția a VII-a s-a desfășurat la Cluj Napoca în perioada 26-27 octombrie.

Printre cei 14 participanți la festivalul de muzică ușoară din mai multe județe precum Mureș, Bihor, Satu Mare și Cluj s-a numărat și Bianca Chiorean din Alba. Aceasta s-a remarcat în cadrul concursului cu două piese: ,,Prin ochii tăi pot visa”- din repertoriul Paulei Seling și ,,Ain`t No Other Man”, din repertoriul Cristinei Aguilera.

Bianca are 16 ani, este elevă a Colegiului Național „Titu Maiorescu” din Aiud și urmează de doi ani cursurile de canto-muzică ușoară coordonate de profesoara Marinela Popa, în cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură “Augustin Bena”, fiind și componentă a grupului „Primavera”.

În cadrul festivalului „Tinerețe pe portativ” a obținut ,,Premiul de popularitate”, iar în acest an a mai câștigat mențiunea la festivalul ,,Alba-Star” ediția I, 2013 de la Alba Iulia. Alături de profesoara Marinela Popa, dar și de colegele din grupul „Primavera”, a participat la mai multe concursuri pe plan local și național.

În cadrul festivalului au fost acordate în total patru premii – I, II, III și Popularitate.

http://alba24.ro/o-eleva-de-la-scoala-de-arte-si-mestesuguri-a-centrului-de-cultura-din-alba-a-obtinut-premiul-de-popularitate-la-festivalul-tinerete-pe-portativ-de-la-cluj-246221.html


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact