Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » Concurs de fotografie: “Obiceiuri de iarnă”

Concurs de fotografie: “Obiceiuri de iarnă”

Concurs de fotografie: “Obiceiuri de iarnă”

18 decembrie 2013,11:47 am | Articol scris in SOCIAL

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj a anunțat lansarea celei de-a III-a ediții a concursului “Obiceiuri de iarnă”.

Potrivit organizatorilor, concursul este deschis participării tuturor cursanților școlilor de arte, amatorilor și profesioniștilor care practică arta fotografică în cadrul cluburilor de profil din România sau individual. Instituțiile pot participa cu cursanții selectați în cadrul clubului foto sau în cadrul cursurilor de artă fotografică.

În concurs se va participa numai cu lucrări proprii, originale, care se vor încadra în următoarele secțiuni: Portret; Peisaj; Reportaj; Natură statică; Eseu; Macrofotografie; Tradiții și obiceiuri; Imagini prelucrate; Arhitectură; “Din lumea celor care nu cuvîntă”.

Fiecare participant va trimite un număr de maxim 5 fotografii (în format digital) alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată. Formatul fișierului trebuie să fie *.jpg, latura mare trebuie să se încadreze în limitele 2800-4500 pixeli, rezoluție 240px/inch. Fișierul trebuie denumit după formula „nume_prenume_titlul_lucrării.jpg”.

Fotografiile vor fi însoțite de fișa de participare, în care se va înscrie numele și prenumele autorului, seria și numărul buletinului de identitate, școala de care aparține, titlurile lucrărilor și secțiunea aleasă (portret, peisaj, etc.).

Autorii ale căror fotografii au fost selectate pentru expoziție vor primi diplome de participare. Vernisajul expoziției va avea loc în 6 februarie 2014, ora 17:00, în galeria “Carol Pop de Szathmari” a Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca (strada Fabricii de Zahăr nr. 51), în cadrul ediției a II-a a “Serii artelor” – “Porți deschise la Școala de Arte Cluj”.

Fotografiile printate vor rămîne în arhiva Școlii Populare de Arte Cluj-Napoca, putînd fi folosite de aceasta pentru promovarea ediției viitoare a concursului, cu specificarea numelui autorului. Organizatorii garantează respectarea drepturilor de autor și vor folosi imaginile doar în scopul promovării manifestării. Premiile vor consta în albume de artă fotografică – se precizează într-un comunicat al Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, remis presei.

Fotografiile pot fi trimise în format digital, inscripționate pe DVD sau prin e-mail, la adresele: Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca;scoaladeartecluj@yahoo.com.Data limită pentru înscrierea în concurs este 31 ianuarie 2014.

Detalii, pe site-ul Școlii Populare de Arte – www.scoaladearte.ro/

 

http://www.ziarulfaclia.ro/concurs-de-fotografie-obiceiuri-de-iarna/

 


Concurs Obiceiuri de iarnă

Acasă » Evenimente » Dezvoltare personala » Concurs Obiceiuri de iarnă

 

 Perioada: 16/12/2013 - 31/01/2014

 Ora: 10:00

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Adresa: Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca

Descriere eveniment:

Concurs Obiceiuri de iarnă

Regulament concurs „Obiceiuri de iarnă” – ediția a III-a
16 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014

Școala de Arte Cluj lansează, începând cu data de 16 decembrie 2013 concursul „Obiceiuri de iarnă” ajuns la ediția a III-a.

Obiectivele concursului:

 Formarea și dezvoltarea simțului estetic și artistic.
 Cunoașterea și promovarea valorilor culturale și artistice în domeniul artei fotografice.
 Evaluarea nivelului de pregătire practică și teoretică a celor mai talentați cursanți, stimularea creativității.
 Dezvoltarea abilităților de comunicare, dialog și lucru în echipă ale cursanților.
 Identificarea unor ipostaze specifice anotimpului de iarnă și transpunerea lor în fotografii.

Participanți și condiții de participare:

1. Concursul este deschis participării tuturor cursanților școlilor de arte, amatorilor și profesioniștilor care practică arta fotografică în cadrul cluburilor de profil din România sau individual.

2. Instituțiile pot participa cu cursanții selectați în cadrul clubului foto sau în cadrul cursurilor de artă fotografică.

3. În concurs se va participa numai cu lucrări proprii, originale, acestea se vor încadra în următoarele secțiuni:
- Portret
- Peisaj
- Reportaj
- Natură statică
- Eseu
- Macrofotografie
- Tradiții și obiceiuri
- Imagini prelucrate
- Arhitectură
- „Din lumea celor care nu cuvântă”

4. Fotografiile pot fi trimise în format digital, inscripționate pe DVD, sau prin e-mail la adresele de mai jos, până cel târziu în data de 31 ianuarie 2014.

Fiecare participant va trimite un număr de maxim 5 fotografii (în format digital) alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată.
Specificații tehnice: formatul fișierului trebuie să fie *.jpg, latura mare trebuie să se încadreze în limitele 2800-4500 pixeli, rezoluție 240px/inch.

Fișierul trebuie denumit după formula „nume_prenume_titlul_lucrării.jpg”.

Fotografiile vor fi însoțite de fișa de participare, în care se va înscrie numele și prenumele autorului, seria și numărul buletinului de identitate, școala de care aparține, titlurile lucrărilor și secțiunea aleasă (portret, peisaj, etc.).

Autorii ale căror fotografii au fost selectate pentru expoziție vor primi diplome de participare.

Fotografiile printate vor rămâne în arhiva Școlii Populare de Arte Cluj-Napoca putând fi folosite de aceasta pentru promovarea ediției viitoare a concursului, cu specificarea numelui autorului.

Organizatorii garantează respectarea drepturilor de autor și vor folosi imaginile doar în scopul promovării manifestării.
Premiile vor consta în albume de artă fotografică.

Datele de contact ale Școlii Populare de Arte Cluj sunt: e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com

http://www.scoaladearte.ro/

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, Cluj-Napoca.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 06 Februarie 2014, ora 17 în galeria „Carol Pop de Szathmari” a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, în cadrul ediției a II-a a „Serii artelor” – „Porți deschise la Școala de Arte Cluj”.

5. Fișa de participare – Concurs de fotografie „Obiceiuri de iarnă”

1. Numele și prenumele autorului………………………………………………………………………………..
Titlul lucrării…………………………………………………………………………………………………………..
2. Seria și nr. [CI/BI]………………………………………………………………………….
3. Secțiunea……………………………………………………………………………

 

http://cluj.com/evenimente/concurs-obiceiuri-de-iarna/

 

 

Concurs de fotografie ”Obiceiuri de iarnă”

decembrie 17, 2013 Camelia Terec Educatie&CulturăȘtiri noiTurda Nu sunt comentarii

Școala de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează concursul de fotografie ”Obiceiuri de iarnă” destinat tuturor cursanților școlilor de arte, profesioniștilor și iubitorilor de fotografie. Cea de a III-a ediție a concursului ”Obiceiuri de iarnă” se desfășoară în perioada 16 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.

Doritorii pot să trimită un număr maxim de cinci fotografii proprii, color sau alb-negru, în format digital, inscripționate pe DVD sau trimise pe e-mail, care să se încadreze în una din următoarele secțiuni: portret, peisaj, reportaj, natură statică, eseu, macrofotografie, tradiții și obiceiuri, imagini prelucrate, arhitectură, sau imagini ”din lumea celor care nu cuvântă”. Formatul fișierului trebuie să fie *.jpg, latura mare să se încadreze în limitele 2800-4500 pixeli, rezoluție 240px/inch. Fișierul trebuie denumit după formula „nume_prenume_titlul_lucrării.jpg”. Participanții trebuie să completeze fișa de participare, în care să scrie numele și prenumele autorului, seria și numărul buletinului de identitate, școala de care aparține, titlurile lucrărilor și secțiunea aleasă.

Câștigătorii concursului ”Obiceiuri de iarnă” vor primi albume de artă fotografică. Cele mai reușite fotografii vor fi expuse la un vernisaj ce va avea loc în 6 februarie, de la ora 17 la Galeria „Carol Pop de Szathmari” a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, în cadrul ediției a II-a a „Serii artelor – Porți deschise la Școala de Arte Cluj”.

Concursul ”Obiceiuri de iarnă” organizat de Școala de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, are ca obiectiv formarea și dezvoltarea simțului estetic și artistic, stimularea creativității, respectiv identificarea unor ipostaze specifice anotimpului de iarnă și transpunerea lor în fotografii.

Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare despre concursul de fotografie la adresa de e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com sau pe site-ul http://www.scoaladearte.ro/.

http://www.turdalive.ro/2013/12/17/concurs-de-fotografie-obiceiuri-de-iarna/


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact