Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CURS GRATUIT DE ȚESUT-CUSUT TRADIȚIONAL LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

CURS GRATUIT DE ȚESUT-CUSUT TRADIȚIONAL LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

CURS GRATUIT DE ȚESUT-CUSUT TRADIȚIONAL LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

20 martie 2014,2:55 am | Articol scris in CULTURA

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca va organiza în perioda 7-11 aprilie 2014, între orele 17 – 19, la sediul său de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional. Cursul va fi susținut de dna Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. În cadrul cursului, doritorii vor fi inițiați în “taina” punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare. Cei interesați sînt rugați să-și anunțe dorința de participare pe e-mailul Școlii de Arte Cluj: scoaladeartecluj@yahoo.com. Acest curs este gratuit, fără taxă de participare și fără limită de vîrstă. Ulterior, se va organiza o expoziție cu lucrările realizate, la Galeria “Arte” a Școlii de Arte Cluj.

http://www.ziarulfaclia.ro/curs-gratuit-de-tesut-cusut-traditional-la-scoala-de-arte-cluj/

 

Curs gratuit de țesut-cusut pentru clujeni

Autor: mihaela.ursan din Ieri, 09:42, Vizualizari: 40

Clujenii pot face un curs gratuit de țesut-cusut în cadrul Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda" din Cluj.

Cursul se va organiza în perioda 7-11 aprilie 2014, între orele 17 - 19, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51. Acesta va fi susținut de către doamna Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. 

În cadrul cursului doritorii vor fi inițiați în taina punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Cei interesați se pot înscrie prin intermediul internetului, trimițând o scrisoare de internție pe mailul Școlii de Arte Cluj: scoaladeartecluj@yahoo.com.

Acest curs este gratuit, fără taxă de participare și fără limită de vârstă.

Ulterior, la Galeria "Arte" a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizaten de către cursanți.

http://www.clujtoday.ro/2014/03/19/cursgratuitdeesut-cusutpentruclujeni.html

 

Un meșter popular din Apuseni dă lecții de cusut și țesut tradițional la Școala de Arte din Cluj

Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu, îi va învăța pe curioși, între 7 și 11 aprilie, după-amiaza, între orele 17.00 și 19.00, cum se coase și cum se țese într-o sală de clasă a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca. ȘTIRI PE ACEEAȘI TEMĂ Fostul primar al Capitalei Viorel Lis, internat la Spitalul Elias în s... De Paști, ateliere de creativitate pentru elevi la Slatina Eugen Nicolăescu îi cere premierului Ponta să adopte miercuri în Guver... Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca anunță că organizeaz în perioda  7-11 aprilie, la sediul său de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional. Cei interesați sunt rugați să-și anunțe dorința de participare pe mailul Școlii de Arte Cluj: scoaladeartecluj@yahoo.com. Cursul este gratuit, nu se perecepe o taxă de participare și nu există limită de vârstă la înscriere. Cursul va fi susținut de către Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. După ce se va tzermian cursul, lucrările vor fi prezentate într-o expoziție la Galeria „Arte“ a Școlii de Arte Cluj.

http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/unmester-popular-apuseni-lectii-cusut-tesut-traditional-Scoala-dearte-cluj-1_532830560d133766a801c96e/index.html

 

Curs gratuit de cusut-tesut traditional

Initiative de toata lauda

Scoala Populara de Arte Tudor Jarda, Cluj - Napoca

7 - 11 aprilie 2014

 

    Școala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj-Napoca va organiza în perioada 7-11 aprilie 2014, între orele 17:00 - 19:00, la sediul său de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, uncurs gratuit de cusut-țesut tradițional. 

   Cursul va fi susținut de către doamna Elvira Gavriș, meșter popular din satulBedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. În cadrul cursului veți fi inițiați în "taina" punctelor de cusut tradițional și în confecționarea podoabelor populare.

http://sanuuitam.blogspot.ro/2014/03/curs-gratuit-de-cusut-tesut-traditional.html

 

Curs gratuit de cusut-tesut

 

 Perioada: 07/04/2014 - 11/04/2014

 Ora: 17:00 - 19:00

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Adresa: Str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj Napoca

Descriere eveniment:

Curs gratuit de cusut-tesut traditional la Scoala de Arte Cluj

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca va organiza în perioda 7-11 aprilie 2014, între orele 17 – 19, la sediul său de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 un Curs gratuit de cusut-tesut tradițional. Cursul va fi susținut de către doamna Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. În cadrul cursului veți fi inițiați în “taina” punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Cei interesați sunt rugați să-și anunțe dorința de participare pe mailul Școlii de Arte Cluj: scoaladeartecluj@yahoo.com.

Acest curs este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârstă.

Ulterior, se va organiza o expoziție cu lucrările realizate, la Galeria “Arte” a Școlii de Arte Cluj.

http://cluj.com/evenimente/curs-gratuit-de-cusut-tesut/

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact