Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » Clujul – Orașul comoară” la Botoșani

Clujul – Orașul comoară” la Botoșani

Clujul – Orașul comoară” la Botoșani

Consiliul Județean Botoșani, Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Muzeul Județean Botoșani, vă invită în data de 23 mai 2014, ora 17, să participați la vernisajul expoziției „Clujul – orașul comoară” în Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, Piața Revoluției, nr. 12, Botoșani.

Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi a poposit în mai multe localități din România, printre care București, Reșița, Satu Mare, Târgu Mureș, Alba Iulia, Carei, Turda, sub diverse denumiri: „Iubesc Clujul”, Iubesc Clujul, iubesc Turda”, „Cluj-Kolozsvar-Klausenburg”, „Scrisoare de dragoste pentru Cluj”, „Despre Cluj”.

Este un proiect unic în România și se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană – 2021”. În luna mai expoziția a putut fi admirată la Galeriile „Gheorghe Naum” din Brăila. De la Botoșani, în luna iunie expoziția va ajunge și la Consiliul Județean Timiș, ca urmare a unui parteneriat cu Centrul de Cultură al Județului Timiș.

Această manifestare este rodul bunelor realții care s-au stabilit între Școlile de Arte din Cluj-Napoca și Botoșani, existând multe proiecte comune aflate în desfășurare, în beneficiul propriilor cursanți, cât și a comunităților cultural-artistice din județele Cluj și Botoșani. În cadrul vernisajului va avea loc și un moment artistic susținut de către elevii Școlii de Arte și Meserii din Botoșani.

Așadar, sunteți așteptați în data de 23 mai 2014, ora 17, la Galeriile „Ștefan Luchian” Botoșani să vă întâlniți cu „Clujul – orașul comoară” și artiștii săi.

http://ziarebotosani.ro/ultima-ora-ziarebotosani/local/clujul-orasul-comoara-la-botosani.html

 

 

Expozitia “Clujul – orasul comoara”, la Galeriile de Arta “Stefan Luchian” Botosani

Author: eBotosani.net - Categories: Cultura - Tags: Clujul - orasul comoaraGaleriile de Arta Stefan Luchian

Consiliul Judetean Botosani, Consiliul Judetean Cluj, Scoala Populara de Arte si Meserii Botosani, Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Muzeul Judetean Botosani, va invita in data de 23 mai 2014, ora 17, sa participati la vernisajul expozitiei “Clujul – orasul comoara” in Galeriile de Arta “Stefan Luchian”, Piata Revolutiei, nr. 12, Botosani.

Expozitia itineranta de promovare a Clujului si a artistilor sai a poposit in mai multe localitati din Romania, printre care Bucuresti, Resita, Satu Mare, Targu Mures, Alba Iulia, Carei, Turda, sub diverse denumiri: “Iubesc Clujul”, “Iubesc Clujul, iubesc Turda”, “Cluj-Kolozsvar-Klausenburg”, “Scrisoare de dragoste pentru Cluj”, “Despre Cluj”.

Este un proiect unic in Romania si se inscrie in cadrul activitatilor legate de sustinerea Clujului pentru titlul de “Capitala Culturala Europeana – 2021″.

In luna mai expozitia a putut fi admirata la Galeriile “Gheorghe Naum” din Braila. De la Botosani, in luna iunie expozitia va ajunge si la Consiliul Judetean Timis, ca urmare a unui parteneriat cu Centrul de Cultura al Judetului Timis.

Aceasta manifestare este rodul bunelor realtii care s-au stabilit intre Scolile de Arte din Cluj-Napoca si Botosani, existand multe proiecte comune aflate in desfasurare, in beneficiul propriilor cursanti, cat si a comunitatilor cultural-artistice din judetele Cluj si Botosani.

In cadrul vernisajului va avea loc si un moment artistic sustinut de catre elevii Scolii de Arte si Meserii din Botosani.

Asadar, sunteti asteptati in data de 23 mai 2014, ora 17, la Galeriile “Stefan Luchian” Botosani sa va intalniti cu “Clujul – orasul comoara” si artistii sai.

http://www.ebotosani.net/2014/05/21/expozitia-clujul-orasul-comoara-la-galeriile-de-arta-stefan-luchian-botosani/


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact