Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » PREZENTARE DE MODA LA SCOALA DE ARTE CLUJ

PREZENTARE DE MODA LA SCOALA DE ARTE CLUJ

PREZENTARE DE MODA LA SCOALA DE ARTE CLUJ

 Data: 17/06/2014

 Ora: 18:30

Descriere eveniment:

Prezentare de moda la Scoala de arte Cluj

Prezentare de moda la Scoala de arte Cluj

In data de 17 iunie 2014, începând cu ora 18,30 în sala „Șantier”  pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 sunteti invitati la o prezentare de modă la Scoala de arte Cluj, eveniment care constituie și examenul de final de an al cursanților secției de design vestimentar ai scolii. Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul designului vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu. Vor participa cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV.

De asemenea, își vor da concursul modelele agenției „Euromodels”, coordonate de către Lili Mihacea, iar echipa „Ștefan Leon” va asigura make-up-ul și hairstyling-ul.
Întreaga activitate este coordonată de către expertul Călina Langa, coordonatorul secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj.

Intrarea este liberă!

http://cluj.com/evenimente/prezentare-de-moda-la-scoala-de-arte-cluj/

 


PREZENTARE DE MODĂ LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

17 iunie 2014,6:58 am | Articol scris in CULTURA

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită astăzi, 17 iunie 2014, începînd cu ora 18.30, în sala „Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, la o prezentare de modă care constituie și examenul de final de an al cursanților secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în designul vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu. Vor participa cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV. De asemenea, își vor da concursul modelele agenției „Euromodels”, coordonate de Lili Mihacea, iar echipa „Ștefan Leon” va asigura make-up-ul și hairstyling-ul. Întreaga activitate este coordonată de expertul Călina Langa, coordonatorul secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. Intrarea este liberă!

http://www.ziarulfaclia.ro/prezentare-de-moda-la-scoala-de-arte-cluj/

 Prezentare de modă la școala de arte din Cluj

De Actual de Cluj  /  16/06/2014  /  Niciun comentariu

Prezentare de modă la școala de arte din Cluj: cursanții secției de design vestimentar își prezintă creațiile ca examen de final de an.

Prezentarea de modă are loc mâine seară la ora 18.30 în sala „Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr  51 a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”.

“Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul designului vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu”, explică reprezentanții școlii. La prezentare participă cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV. Creațiile sunt prezentate de modelele agenției Euromodels, coordonate de către Lili Mihacea, iar echipa Ștefan Leon asigură machiajul și hair styling-ul.

http://actualdecluj.ro/prezentare-de-moda-la-scoala-de-arte-din-cluj/

 Prezentare de MODĂ la Școala de Arte din Cluj

LIFE16 Iunie, 13:02

Spune-ti parerea

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită să participați în data de 17 iunie 2014, începând cu ora 18,30 în sala „Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 la o prezentare de modă care constituie și examenul de final de an al cursanților secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj.

 

Prezentare de MODĂ la Școala de Arte din Cluj

Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul designului vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu. Vor participa cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV.

De asemenea, își vor da concursul modelele agenției „Euromodels”, coordonate de către Lili Mihacea, iar echipa „Ștefan Leon” va asigura make-up-ul și hairstyling-ul.

Întreaga activitate este coordonată de către expertul Călina Langa, coordonatorul secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. 

Intrarea este liberă! 

 

http://www.buzznews.ro/140175-prezentare-de-moda-la-scoala-de-arte-din-cluj/

 Prezentare de moda la Scoala de Arte Cluj 

Intalniri

descriere.

Prezentare de moda la Scoala de Arte Cluj

Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca va invita sa participati in data de 17 iunie 2014, incepand cu ora 18,30 in sala „Santier” de pe strada Fabricii de Zahar nr. 51 la o prezentare de moda care constituie si examenul de final de an al cursantilor sectiei de design vestimentar a Scolii de Arte Cluj. Acest eveniment isi propune o trecere in revista a potentialului artistic existent in domeniul designului vestimentar si lansarea de noi talente in domeniu. Vor participa cu colectii cursantii anilor I, II si III, dar si cei de la cursul de tehnici in design vestimentar – anul IV.

De asemenea, isi vor da concursul modelele agentiei „Euromodels”, coordonate de catre Lili Mihacea, iar echipa „Stefan Leon” va asigura make-up-ul si hairstyling-ul.

Intreaga activitate este coordonata de catre expertul Calina Langa, coordonatorul sectiei de design vestimentar a Scolii de Arte Cluj.

http://www.orasulm.eu/evenimente/Scoala_de_Arte_-_Coregrafie_14195/Prezentare_de_moda_la_Scoala_de_Arte_Cluj_52127

 


Prezentare de Modă la Școala de Arte Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită să participați în data de 17 iunie 2014, începând cu ora 18,30 în sala „Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 la o prezentare de modă care constituie și examenul de final de an al cursanților secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul designului vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu. Vor participa cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV.

De asemenea, își vor da concursul modelele agenției „Euromodels”, coordonate de către Lili Mihacea, iar echipa „Ștefan Leon” va asigura make-up-ul și hairstyling-ul.

Întreaga activitate este coordonată de către expertul Călina Langa, coordonatorul secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj.

Intrarea este liberă!

http://www.presalocala.com/2014/06/16/prezentare-de-moda-la-scoala-de-arte-cluj/

 Prezentare la Școala de Arte Cluj

Autor: Maia.Dan din 16 iunie 2014, Vizualizari: 54

  Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită să participați în data de 17 iunie 2014, începând cu ora 18,30 în sala „Șantier” la o prezentare de modă care constituie și examenul de final de an al cursanților secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. Acest eveniment își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul designului vestimentar și lansarea de noi talente în domeniu. Vor participa cu colecții cursanții anilor I, II și III, dar și cei de la cursul de tehnici în design vestimentar – anul IV.

De asemenea, își vor da concursul modelele agenției „Euromodels”, coordonate de către Lili Mihacea, iar echipa „Ștefan Leon” va asigura make-up-ul și hairstyling-ul. Întreaga activitate este coordonată de către expertul Călina Langa, coordonatorul secției de design vestimentar a Școlii de Arte Cluj. Intrarea este liberă.

http://www.clujtoday.ro/index.php?newsid=20774

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact