Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » EXPOZIȚIA CE FRUMOS ORAȘ E CLUJUL!

EXPOZIȚIA CE FRUMOS ORAȘ E CLUJUL!

Data: 17/02/2015

Ora: 17:00

Casa cu Arcade, Sfântu Gheorghe

Adresa: Piața Libertății 7, Sfântu Gheorghe, Romania

Descriere eveniment:

Expoziția Ce Frumos Oraș e Clujul!

EXPOZIȚA „CE FRUMOS ORAȘ E CLUJUL!” LA SFÂNTU GHEORGHE

Consiliul Județean Covasna, Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, organizează în data de 17 februarie 2015, ora 17, vernisajul expoziției „Ce frumos oraș e Clujul!” la „Casa cu Arcade” din Sfântu Gheorghe.

Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi a poposit în mai multe localități din România, printre care București, Reșița, Satu Mare, Târgu Mureș, Alba Iulia, Carei, Timișoara, Brăila, Botoșani, sub diverse denumiri: „Iubesc Clujul”, Iubesc Clujul, iubesc Turda”, „Cluj-Kolozsvar-Klausenburg”, „Scrisoare de dragoste pentru Cluj”, „Despre Cluj”.

De asemenea, în anul 2014 a ajuns și în afara României la Chișinău și Cernăuți.

Este un proiect unic în România și se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană – 2021”.

„Ce frumos oraș e Clujul!” prezintă o nouă viziune a cursanților Școlii de Arte – generația 2014 – asupra subiectului „Cluj”, subiect care a fost supus atenției artistice tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte Cluj în ultimii patru ani la secția arte vizuale.

De această dată expun următorii cursanți ai claselor de pictură, grafică și tehnici în pictură: Liliana Mihacea, Eugenia Ursu, Iulia Todică, Alexandra Morariu, Tudor Schimbischi, Alexandru Sima, Margareta Pentelescu, Paulina Pop, Alexandru Ciocnadi, Stela Varga, Iulia Gugu, Irina Stănuță, Ramona Vulturar, Rozalia Ilyes, Elena Marinca, Bogdana Milea, Teodora Gavriluț, Diana Hoțiu, Maria Dușa, Cristina Mureșan, Monica Iluțiu, Elisabeta Vișovan, Amalia Crișan, Silvia Dragoș, Barabas Despina, Daniel Cosma, Mihaela Bărbos, Rodica Petruș, Eduard Kadar, Raluca Ilieș, Adriana Buza, Teodora Mnerie, coordonați de către experții Melinda Farkas, Fabian Arpad, Duiliu Crișan.

De asemenea, vor fi expuse și lucrările realizate în cadrul proiectului „Clujul văzut de un oșean”, autor fiind absolventul Școlii de Arte Satu Mare, Vasile Marina. Vernisarea expoziției „Ce frumos oraș e Clujul!” la Sfântu Gheorghe este posibilă datorită realțiilor excelente de colaborare care s-au realizat în ultimii ani între Școlile de Arte din Cluj și Sfântu Gheorghe, în fiecare an având loc multe activități cultural-educaționale comune.

http://cluj.com/evenimente/expozitia-ce-frumos-oras-e-clujul/

 


Expoziția „CE FRUMOS ORAȘ E CLUJUL!” – la Sfîntu Gheorghe

12 februarie 2015 | Articol scris in CULTURA

Consiliul Județean Covasna, Școala Populară de Arte și Meserii Sfîntu Gheorghe, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, organizează în 17 februarie 2015, la ora 17, vernisajul expoziției „Ce frumos oraș e Clujul!”, eveniment ce va fi găzduit de „Casa cu Arcade” din Sfîntu Gheorghe.Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi a poposit în mai multe localități din România, între care București, Reșița, Satu Mare, Tîrgu Mureș, Alba Iulia, Carei, Timișoara, Brăila, Botoșani, sub diverse denumiri: „Iubesc Clujul”, Iubesc Clujul, iubesc Turda”, „Cluj-Kolozsvar-Klausenburg”, „Scrisoare de dragoste pentru Cluj”, „Despre Cluj”. În anul 2014, expoziția a ajuns și în afara României, la Chișinău și Cernăuți.

Este un proiect unic în România și se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană – 2021”.

„Ce frumos oraș e Clujul!” prezintă o nouă viziune a cursanților Școlii de Arte – generația 2014 – asupra subiectului „Cluj”, subiect care a fost supus atenției artistice a tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte în ultimii patru ani, la secția arte vizuale.

Expun următorii cursanți ai claselor de pictură, grafică și tehnici în pictură: Liliana Mihacea, Eugenia Ursu, Iulia Todică, Alexandra Morariu, Tudor Schimbischi, Alexandru Sima, Margareta Pentelescu, Paulina Pop, Alexandru Ciocnadi, Stela Varga, Iulia Gugu, Irina Stănuță, Ramona Vulturar, Rozalia Ilyes, Elena Marinca, Bogdana Milea, Teodora Gavriluț, Diana Hoțiu, Maria Dușa, Cristina Mureșan, Monica Iluțiu, Elisabeta Vișovan, Amalia Crișan, Silvia Dragoș, Barabas Despina, Daniel Cosma, Mihaela Bărbos, Rodica Petruș, Eduard Kadar, Raluca Ilieș, Adriana Buza, Teodora Mnerie, coordonați de experții Melinda Farkas, Fabian Arpad, Duiliu Crișan.

Vor fi expuse și lucrările realizate în cadrul proiectului „Clujul văzut de un oșean”, autor fiind absolventul Școlii de Arte Satu Mare, Vasile Marina.

Vernisajul expoziției „Ce frumos oraș e Clujul!” la Sfîntu Gheorghe este posibil ca urmare a relațiilor excelente de colaborare realizate în ultimii ani între Școlile de Arte din Cluj-Napoca și Sfîntu Gheorghe, în fiecare an avînd loc multe activități cultural-educaționale comune.

http://ziarulfaclia.ro/expozitia-ce-frumos-oras-e-clujul-la-sfintu-gheorghe/

 

 

„Ce frumos oraș e Clujul!”

Creat la Marți, 10 Februarie 2015 09:31

 

În 17 februarie, de la ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziției „Ce frumos oraș e Clujul !” la „Casa cu Arcade” din Sfântu Gheorghe.

Vernisajul este un proiect unic în România și se înscrie în cadrul activităților de susținere a Clujului pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană — 2021”.

Expoziția prezintă o nouă viziune a cursanților Școlii de Arte asupra Clujului. Subiectul a fost supus atenției artistice tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte Cluj în ultimii patru ani la secția arte vizuale.

Proiectul care are obiectiv promovarea Clujului și a artiștilor săi a fost prezentată în mai multe localități din țară, printre care București, Timișoara, Târgu Mureș, Alba Iulia, Satu Mare, sub diverse denumiri: „Iubesc Clujul”, „Cluj-Kolozsvar-Klausenburg”, „Scrisoare de dragoste pentru Cluj”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Covasna, Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

http://www.actualitatea.it/cluj/evenimente-clujene/208-ce-frumos-oras-e-clujul

 


Expoziția "Ce frumos oraș e Clujul!" ajunge la Sfântu Gheorghe!

Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi ce a poposit pe parcursul anului trecut în mai multe orașe din țară, dar și din afara granițelor, ajunge în data de 17 februarie 2015 la Sfântu Gheorghe.

 

Sub denumirea „Ce frumos oraș e Clujul!", expoziția prezintă o nouă viziune a absolvenților Școlii de Arte asupra orașului din inima Ardealului, subiect care a fost supus atenției artistice tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte Cluj în ultimii patru ani la secția arte vizuale. Proiect unic în România, ce se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, expoziția a putut fi admirată până în prezent în București, Reșița, Satu Mare, Târgu Mureș, Alba Iulia, Carei, Timișoara, Brăila, Botoșani, Chișinău și Cernăuți.

http://www.somesul.info/10-ultima-ora/1219-expozitia-ce-frumos-oras-e-clujul-ajunge-la-sfantu-gheorghe

 


Comunicat de presă - Școala Populară de Arte 'Tudor Jarda' Cluj-Napoca

luni, 9 Feb 2015, 17:04  •  Comunicate
29 afișări

EXPOZIȚIA 'CE FRUMOS ORAȘ E CLUJUL !' LA SFÂNTU GHEORGHE

Consiliul Județean Covasna, Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte 'Tudor Jarda' Cluj-Napoca, organizează în data de 17 februarie 2015, ora 17, vernisajul expoziției 'Ce frumos oraș e Clujul !' la 'Casa cu Arcade' din Sfântu Gheorghe.

Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi a poposit în mai multe localități din România, printre care București, Reșița, Satu Mare, Târgu Mureș, Albă Iulia, Cărei, Timișoara, Brăila, Botoșani, sub diverse denumiri: 'Iubesc Clujul', Iubesc Clujul, iubesc Turda', 'Cluj-Kolozsvar-Klausenburg', 'Scrisoare de dragoste pentru Cluj', 'Despre Cluj'.

De asemenea, în anul 2014 a ajuns și în afara României la Chișinău și Cernăuți.

Este un proiect unic în România și se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de 'Capitală Culturală Europeană — 2021'.

'Ce frumos oraș e Clujul !' prezintă o nouă viziune a cursanților Școlii de Arte — generația 2014 — asupra subiectului 'Cluj', subiect care a fost supus atenției artistice tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte Cluj în ultimii patru ani la secția arte vizuale.

De această dată expun următorii cursanți ai claselor de pictură, grafică și tehnici în pictură: Liliana Mihacea, Eugenia Ursu, Iulia Todică, Alexandra Morariu, Tudor Schimbischi, Alexandru Sima, Margareta Pentelescu, Paulina Pop, Alexandru Ciocnadi, Stela Vargă, Iulia Gugu, Irina Stânuța, Ramona Vulturar, Rozalia Ilyes, Elena Marinca, Bogdana Milea, Teodora Gavriluț, Diana Hoțiu, Maria Dusa, Cristina Mureșan, Monica Iluțiu, Elisabeta Vișovan, Amalia Crișan, Silvia Dragoș, Barabas Despina, Daniel Cosma, Mihaela Bărbos, Rodica Petruș, Eduard Kadar, Raluca Ilieș, Adriana Buza, Teodora Mnerie, coordonați de către experții Melinda Farkas, Fabian Arpad, Duiliu Crișan.

De asemenea, vor fi expuse și lucrările realizate în cadrul proiectului 'Clujul văzut de un oșean', autor fiind absolventul Școlii de Arte Satu Mare, Vasile Marina.

Vernisarea expoziției 'Ce frumos oraș e Clujul !' la Sfântu Gheorghe este posibilă datorită realțiilor excelente de colaborare care s-au realizat în ultimii ani între Școlile de Arte din Cluj și Sfântu Gheorghe, în fiecare an având loc multe activități cultural-educaționale comune.

http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/02/09/comunicat-de-presa-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-cluj-napoca-17-04-08Expoziția itinerantă de promovare a Clujului ajunge la Sfântu Gheorghe

de Ziua de Cluj, 10 februarie 2015, 16:43

citiri:226, comentarii:0

Expoziția itinerantă de promovare a Clujului și a artiștilor săi ce a poposit pe parcursul anului trecut în mai multe orașe din țară, dar și din afara granițelor, ajunge în data de 17 februarie la Sfântu Gheorghe.

Sub denumirea „Ce frumos oraș e Clujul!", expoziția prezintă o nouă viziune a absolvenților Școlii de Arte asupra orașului din inima Ardealului, subiect care a fost supus atenției artistice tuturor cursanților care au frecventat Școala de Arte Cluj în ultimii patru ani la secția arte vizuale.

De această dată expun Liliana Mihacea, Eugenia Ursu, Iulia Todică, Alexandra Morariu, Tudor Schimbischi, Alexandru Sima, Margareta Pentelescu, Paulina Pop, Alexandru Ciocnadi, Stela Varga, Iulia Gugu, Irina Stănuță, Ramona Vulturar, Rozalia Ilyes, Elena Marinca, Bogdana Milea, Teodora Gavriluț, Diana Hoțiu, Maria Dușa, Cristina Mureșan, Monica Iluțiu, Elisabeta Vișovan, Amalia Crișan, Silvia Dragoș, Barabas Despina, Daniel Cosma, Mihaela Bărbos, Rodica Petruș, Eduard Kadar, Raluca Ilieș, Adriana Buza, Teodora Mnerie, cursanți ai claselor de pictură, grafică și tehnici în pictură. Lucrările lor au fost coordonate de către experții Melinda Farkas, Fabian Arpad și Duiliu Crișan.

De asemenea, vor fi expuse și lucrările realizate în cadrul proiectului „Clujul văzut de un oșean", autor fiind absolventul Școlii de Arte Satu Mare, Vasile Marina.

Proiect unic în România, ce se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, expoziția a putut fi admirată până în prezent în București, Reșița, Satu Mare, Târgu Mureș, Alba Iulia, Carei, Timișoara, Brăila, Botoșani, Chișinău și Cernăuți. Nu are un nume prestabilit, astfel încât s-a desfășurat sub mai multe denumiri, cum ar fi „Iubesc Clujul", Iubesc Clujul, iubesc Turda", „Cluj-Kolozsvar-Klausenburg", „Scrisoare de dragoste pentru Cluj" sau „Despre Cluj".

Vernisarea expoziției „Ce frumos oraș e Clujul!" la Sfântu Gheorghe va avea loc de la ora 17:00  la „Casa cu Arcade". De organizare s-a ocupat Consiliul Județean Covasna și Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda" Cluj-Napoca.

http://ziuadecj.realitatea.net/cultura/expozitia-itineranta-de-promovare-a-clujului-ajunge-la-sfantu-gheorghe--135100.html

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact