Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ACTIVITĂȚI LUNARE TEORIA MUZICII ORARE REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAME ANALITICE CURSURI DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSUL NAȚIONAL DE GRAFICĂ “ANUALA DE GRAFICĂ”

CONCURSUL NAȚIONAL DE GRAFICĂ “ANUALA DE GRAFICĂ”

• ediția a VI-a, 12 februarie 2015 – 18 martie 2015 •

Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează a VI-a ediție a Concursului Național de Grafică “Anuala de grafică”, prin acest concurs urmărindu-se promovarea iubitorilor de grafică precum și valorificarea talentului acestora. Tema concursului din acest an este „Landscape”. Tehnica este la alegere, dar se va ține cont de tehnicile specifice graficii. Fiecare participant va înscrie în concurs maximum trei lucrări, pe passe-partout, dimensiune maximă: 50 x 70 cm. Pe verso-ul lucrărilor vor fi înscrise: numele și prenumele, localitatea, titlul lucrării, tehnica și dimensiunea.

Adresa la care se vor expedia lucrările este: Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, cod postal 400624. Data limită de trimitere a lucrărilor este 18 martie 2015.

Jurizarea și vernisajul expoziției vor avea loc la Galeria “Chipurile Clujului”, în 19 martie 2015. Returnarea lucrărilor se va face de către organizatori, după închiderea expoziției.

Lucrările premiate vor rămîne în patrimoniul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, iar premiile reprezintă importante albume de artă.

Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere. Participanții sînt rugați să confirme înscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul instituției www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2015, sau la rubrica Evenimente.


http://ziarulfaclia.ro/concursul-national-de-grafica-anuala-de-grafica/


 

Concursul Național de Grafică “Anuala de grafică”

 

Publicat in: 12 Feb 2015
etichete: albume de artă, Anuala de grafică, Concursului Național de Grafică, concursuri, Consiliul Județean Cluj, evenimente, Examen de admitere, festivaluri, Galeria "Chipurile Clujului", Jurizarea, Landscape, Premianții, Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, tabere proprii 2015, tehnicile specifice graficii, Tema concursului, vernisarea expoziției, www.scoaladearte.ro
 

 

S-a dat startul celei de-a VI-a ediții a Concursului Național de Grafică “Anuala de grafică”, concurs organizat de Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Concursul urmărește promovarea iubitorilor de grafică și valorificarea talentului acestora și se va desfășura în perioada 12 februarie 2015 – 18 martie 2015.

Tema concursului din acest an este „Landscape” iar tehnica este una la alegere, cu mențiunea că se va ține cont de tehnicile specifice graficii.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 18 martie 2015.

Jurizarea și vernisarea expoziției vor avea loc la Galeria “Chipurile Clujului”, în data de 19 martie 2015. Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, iar premiile vor consta în importante albume de artă.

Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul instituției www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2015, sau la rubrica Evenimente.


http://radiocluj.ro/2015/02/12/concursul-national-de-grafica-anuala-de-grafica/


 

 

Reîncepe Anuala de Grafică. Cum te înscrii

 

de Ziua de Cluj, 19 februarie 2015, 15:47

 

citiri:232, comentarii:0

 

Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizează, între 12 februarie și 18 martie, a șasea ediție a Concursului Național “Anuala de grafică”.

 

  Tema din acest an a competiției este „Landscape", organizatorii urmărind, ca până acum, promovarea iubitorilor de grafică precum și valorificarea talentului acestora.

 

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să trimită până în data de 18 martie maxim trei lucrări pe passe-partout, cu dimensiunea maximă de 50 x 70 cm, pe spatele cărora să fie trecut numele și prenumele, localitatea, titlul lucrării, tehnica și dimensiunea. Tehnica este la alegere, dar se va ține cont de tehnicile specifice graficii.

 

Jurizarea și vernisarea expoziției va avea loc la Galeria "Chipurile Clujului", în data de 19 martie, iar returnarea lucrărilor se va face după închiderea expoziției.

 

Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Școlii Populare de Arte Cluj-Napoca, premiile constând în albume de artă. De asemenea, câștigătorii se vor putea înscrie la școala  de arte "Tudor Jarda" fără a mai da examen de admitere.

 

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/reincepe-anuala-de-grafica-cum-te-inscrii--135372.html


Concurs de grafică lansat de Școala de Arte

by februarie 12, 2015 0 comments

 

“Landscape”, va fi tema Concursului Național de Grafică “Anuala de grafică” 2015,  lansat de către Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj.  

 

Evenimentul, aflat la ce-a de-a VI-a ediție este organizat Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”  și  urmărește promovarea iubitorilor de grafică precum și valorificarea talentului acestora. Tehnica este la alegere, dar se va ține cont de tehnicile specifice graficii. Fiecare participant va înscrie în concurs maxim trei lucrări.

 

Data limită de trimitere a lucrărilor este 18 martie 2015. Jurizarea și vernisarea expoziției vor avea loc la Galeria “Chipurile Clujului”, în data de 19 martie 2015. Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, iar premiile sunt importante albume de artă.

 

Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca fără a mai da examen de admitere.

 

http://www.infoaries.ro/concurs-de-grafica-lansat-de-scoala-de-arte/


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact