Pe 7 mai, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”, Festivalul – concurs de muzică pop-rock, „Ritmul Muzicii”, ediția a III-a.

Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj organizează cea de-a treia ediție a Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Ritmul Muzicii”. Evenimentul, de anvergură națională, se va desfășura la data de 7 mai 2015, începând cu orele 17.00, la Sala “Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51 din Cluj-Napoca.

Concursul se adresează formațiilor vocal-instrumentale cu specific pop-rock, alcătuite din cursanți ai școlilor de arte din țară și urmărește identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestației muzicale a artiștilor amatori, precum și cunoașterea reciprocă a tinerilor artiști, a realizărilor și rezultatelor deosebite ale instituțiilor implicate.

Participă următoarele formații de muzică pop-rock : „BLUE DANUBE BAND” – Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați ; „RitmiX” – Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia ; „EVOLVE” – Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe ; „ARCADE” – Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani; „8 MINUTES” – Școala de Arte Satu Mare; „SPAM!” – Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe; „NAPOCA” – Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj; „CLUSSIUM” – Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj.
În cadrul festivalului va susține un recital formația „SYNERGY”, a Școlii de Arte din Satu-Mare, câștigătoarea ediției precedente a festivalului.

Juriul, prezidat de muzicianul Costi Cămărășan, fondatorul trupei „COMPACT”, îi va avea în alcătuirea sa pe Mircea Deac, membru al formației „XXL” din Satu-Mare și pe cantautorul Răzvan Crivaci.

Festivalul se va desfășura în întregine live și va fi prezentat de Petre Băcioiu, actor la Teatrul Național din Cluj.


http://www.napocanews.ro/2015/05/scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-festivalul-concurs-de-muzica-pop-rock-ritmul-muzicii-editia-a-iii-a.htmlFestivalul – concurs de muzică pop-rock, *Ritmul Muzicii*
Categorie:   DIN CLUJ  Autor:  Dana ȚÎRLEA  Data:  4.05.2015  Ora:  16:19  Citiri:  9


Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj organizează cea de-a treia ediție a Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Ritmul Muzicii”. Evenimentul, de anvergură națională, se va desfășura la data de 7 mai 2015, începând cu orele 17.00, la Sala “Șantier” de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51 din Cluj-Napoca.

Concursul se adresează formațiilor vocal-instrumentale cu specific pop-rock, alcătuite din cursanți ai școlilor de arte din țară și urmărește identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestației muzicale a artiștilor amatori, precum și cunoașterea reciprocă a tinerilor artiști, a realizărilor și rezultatelor deosebite ale instituțiilor implicate.

          Participă următoarele formații de muzică pop-rock : „BLUE DANUBE BAND” - Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați ; „RitmiX” - Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia ; „EVOLVE” -  Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe ; „ARCADE” - Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani; „8 MINUTES” – Școala de Arte Satu Mare;  „SPAM!” – Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe; „NAPOCA” - Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj; „CLUSSIUM” - Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj.

În cadrul festivalului va susține un recital formația „SYNERGY”, a Școlii de Arte din Satu-Mare, câștigătoarea ediției precedente a festivalului.

          Juriul, prezidat de muzicianul Costi Cămărășan, fondatorul trupei „COMPACT”, îi va avea în alcătuirea sa pe Mircea Deac, membru al formației „XXL” din Satu-Mare și pe cantautorul Răzvan Crivaci.

          Festivalul se va desfășura în întregine live și va fi prezentat de Petre Băcioiu, actor la Teatrul Național din Cluj.

 

http://www.cotidiantr.ro/festivalul-%E2%80%93-concurs-de-muzica-pop-rock-*ritmul-muzicii*-78577.php#.VUd7qSGqrZE

 

 

Formația de muzică pop-rock "Arcade", de la Școala Populară de Arte Botoșani, la Festivalul – concurs de muzică pop-rock "Ritmul Muzicii" Cluj

Autor: stiri.botosani.ro  Publicat: 07-05-2015 
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (1)   Vizualizari (172)   

 
  

Formația de muzică pop-rock  ARCADE, de la Școala Populară de Arte Botoșani, coordonată de profesor Florin Ciobanu, participă la  Festivalul – concurs de muzică pop-rock "Ritmul Muzicii" Cluj, Ediția a III-a, organizat de Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj,în data de 7 mai 2015.

"Rotariu Amalia-Ștefania, Conțac Andreea, Slabu Dumitru-Eduard, Surdu Marius-Andrei și  Murariu  Fabian sunt membrii formației  de muzică pop-rock ARCADE, care vor reprezenta Școala Populară de Arte Botoșani. Le dorim mult succes cursanților noștri și profesorului coordonator!", a declarat manager Liviu Andronic.

Concursul se adresează formațiilor vocal-instrumentale cu specific pop-rock, alcătuite din cursanți ai școlilor de arte din țară, și urmărește identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestației muzicale a artiștilor amatori, precum și cunoașterea reciprocă a tinerilor artiști, a realizărilor și rezultatelor deosebite ale instituțiilor implicate.

Participă următoarele formații de muzică pop-rock: ARCADE – Școala Populară de Arte Botoșani; BLUE DANUBE BAND – Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați; RitmiX – Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba Iulia; EVOLVE – Școala Populară de Arte și Meserii Sfîntu-Gheorghe; 8 MINUTES – Școala de Arte Satu Mare; SPAM! – Școala Populară de Arte și Meserii Sfîntu-Gheorghe; NAPOCA – Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj; "CLUSSIUM" – Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj.

Juriul este prezidat de cantautorul Răzvan Krivach, îi va avea în alcătuirea sa pe Mircea Deac, membru al formației "XXL" din Satu-Mare și pe cantautorul Rudu Izabel.

Festivalul se va desfășura în întregine live și va fi prezentat de actorul Petre Băcioiu de la Teatrul Național din Cluj-Napoca.

 

http://stiri.botosani.ro/stire/81313/Formația+de+muzică+pop-rock+"Arcade",+de+la+Școala+Populară+de+Arte+Botoșani,+la+Festivalul+–+concurs+de+muzică+pop-rock+"Ritmul+Muzicii"+Cluj.html


 

Concurs de pop-rock la Cluj

 

Publicat in: 07 Mai 2015
etichete: a treia ediție a Festivalului-concurs de muzică pop-rock, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia, Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, evenimentul, formațiilor vocal-instrumentale, Radio Cluj, Ritmul Muzicii, Romania, Sala “Șantier”, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe
 

 

Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj organizează cea dea treia ediție a Festivalului-concurs de muzică pop-rock „Ritmul Muzicii”. Evenimentul, de anvergură națională, se va desfășura la data de 7 mai 2015, începând cu orele 17.00, la Sala Șantier de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51 din Cluj-Napoca.

Concursul se adresează formațiilor vocal-instrumentale cu specific pop-rock, alcătuite din cursanți ai școlilor de arte din țară și urmărește identificarea talentelor în domeniul muzicii pop-rock, aprecierea prestației muzicale a artiștilor amatori, precum și cunoașterea reciprocă a tinerilor artiști, a realizărilor și rezultatelor deosebite ale instituțiilor implicate.

Participă următoarele formații de muzică pop-rock : „BLUE DANUBE BAND” – Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați ; RitmiX – Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia ; EVOLVE – Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe ; ARCADE – Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani; 8 MINUTES – Școala de Arte Satu Mare; SPAM! – Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu-Gheorghe; NAPOCA – Școala Populară de Arte Tudor Jarda ClujCLUSSIUM – Școala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj.

În cadrul festivalului va susține un recital formația SYNERGY, a Școlii de Arte din Satu-Mare, câștigătoarea ediției precedente a festivalului.
Juriul, prezidat de muzicianul Costi Cămărășan, fondatorul trupei COMPACT, îi va avea în alcătuirea sa pe Mircea Deac, membru al formației XXL din Satu-Mare și pe cantautorul Răzvan Crivaci.

Festivalul se va desfășura în întregine live și va fi prezentat de Petre Băcioiu, actor la Teatrul Național din Cluj.

 

http://radiocluj.ro/2015/05/07/concurs-de-pop-rock-la-cluj/