Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » ADMITERE LA ȘCOALA DE ARTE "TUDOR JARDA" CLUJ-NAPOCA PENTRU ANUL EDUCAȚIONAL 2015 - 2016

ADMITERE LA ȘCOALA DE ARTE "TUDOR JARDA" CLUJ-NAPOCA PENTRU ANUL EDUCAȚIONAL 2015 - 2016

     Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează, în intervalul 22-25 septembrie a.c., un nou examen de admitere la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, pentru anul educațional 2015 – 2016, în cadrul compartimentelor “Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” și „Artă dramatică”, cu toate specializările și disciplinele pe care le acestea le însumează. Ca noutate absolută, din acest an Școala de Arte lansează – pe lîngă cursurile încununate cu diplome de absolvire – și altele, noi, de pe urma cărora nu se vor obține diplome de absolvire, dar care urmăresc să atragă doritori ai artei în diferite forme de exprimare, fără ca aceștia să fie implicați obligatoriu în activitățile educaționale și culturale curente ale școlii. Drept urmare, formarea și dezvoltarea acestor cursanți nu se va face după o programă analitică dată (examene, catalog etc.), ci după nevoia sau dorința lor. Începînd din acest an, în urma cererilor primite, Școala Populară de Arte organizează Cursuri pregătitoare pentru categoria de vîrstă 7-9 ani pe următoarele compartimente: „Arte vizuale”, „Muzică” și „Coregrafie”. De asemenea, tot din acest an, Școala Populară de Arte organizează și cursuri de „Asistență artistică” pentru toate categoriile de vîrstă pe toate compartimentele, la cursurile de “Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” și „Artă dramatică”. Înscrierea la aceste discipline se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor, însă fără examen.

   Reamintim celor interesați de aceste proiecte că prin seriozitatea profesorilor și instructorilor școlii, la rîndul lor personalități de marcă ale vieții cultural-artistice, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca a pregătit de-a lungul anilor numeroși cursanți care, în timp, au ajuns nume de referință în România. Așa că, oricare dintre dumneavoastră, dotat cu talent într-un domeniu sau altul, poate veni către această instituție cu încredere, aceasta pentru că, într-o scurtă perioadă de timp, ar putea deveni o valoare confirmată, șlefuită cu răbdare de profesorii și instructorii școlii.

     Doritorii trebuie să știe că perioada de înscriere/reînscriere la examenele de pe urma cărora se va obține o diplomă de absolvire este 7 septembrie – 21 septembrie, între orele 10-18, la sediul Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda”, de pe strada Fabricii de Zahăr. Informații suplimentare legate de toate aspectele prezentate mai sus le găsiți pe site-ul școlii: http://www.scoaladearte.ro/20150803admitere-la-scoala-de-arte-tudor-jarda-cluj-napoca-pentru-anul-educational-2015-2016.html și la tel. 0264 592 576 .

 

http://ziarulfaclia.ro/veniti-sa-deveniti-artisti-la-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-fabrica-de-cultura-a-clujului/

 

 

      Veniți să deveniți artiști la Școala Populară de Arte *Tudor Jarda*
Categorie:   DIN CLUJ  Autor:  Dana ȚÎRLEA  Data:  4.09.2015  Ora:  14:44  Citiri:  58

 

    Consiliul Județean Cluj și Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează, în intervalul 22 septembrie - 25 septembrie, un nou examen de admitere la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, pentru anul educațional 2015 – 2016, în cadrul compartimentelor “Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” și „Artă dramatică”, cu toate  specializările și disciplinele pe care le acestea le însumează.

        Ca noutate absolută, din acest an Școala de Arte lansează - pe lângă cursurile încununate cu diplome de absolvire – și altele, noi, de pe urma cărora nu se vor obține diplome de absolvire, dar care urmăresc să atragă doritori ai artei, în diferite forme de exprimare, fără ca aceștia să fie implicați obligatoriu în activitățile educaționale și culturale curente ale școlii. Drept urmare, formarea și dezvoltarea acestor cursanți nu se va face după o programă analitică dată (examene, catalog, etc.), ci după nevoia sau dorința lor. Începând din acest an, în urma cererilor primite, Școala Populară de Arte organizează Cursuri pregătitoare pentru categoria de vârstă 7-9  ani pe următoarele compartimente: „Arte vizuale”, „Muzică” și „Coregrafie”. De asemenea, tot din acest an, Școala Populară de Arte organizează și cursuri de „Asistență artistică” pentru toate categoriile de vârstă pe toate compartimentele, la cursurile de “Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” și „Artă dramatică”. Înscrierea la aceste discipline se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor, însă fără examen, taxa fiind de 800 lei.

     Reamintim celor interesați de aceste proiecte că prin seriozitatea profesorilor și instructorilor noștri, la rândul lor personalități de marcă ale vieții cultural-artistice, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca a pregătit de-a lungul anilor numeroși cursanți care, în timp, au ajuns nume de referință în România. Așa că oricare dintre dumneavoastră, dotat cu talent într-un domeniu sau altul, poate veni la noi cu încredere – fiindcă într-o scurtă perioadă de timp ar putea deveni o valoare confirmată, șlefuită cu răbdare de către profesorii și instructorii școlii. 

       Informăm doritorii că perioada de înscriere/reînscriere la examenele de pe urma cărora se va obține o diplomă de absolvire este 7 septembrie – 21 septembrie, între orele 10.00 – 18.00, la sediul Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda”, de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, iar taxa de înscriere este de 50 ron. Informații suplimentare, legate de toate aspectele prezentate mai sus le găsiți pe site-ul școlii: http://www.scoaladearte.ro/20150803admitere-la-scoala-de-arte-tudor-jarda-cluj-napoca-pentru-anul-educational-2015-2016.html și la tel. 0264 592 576 .          
 

Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact