Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » Evenimente » A DOUA SESIUNE DE ADMITERE LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ - 05 - 09 OCTOMBRIE 2015

A DOUA SESIUNE DE ADMITERE LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ - 05 - 09 OCTOMBRIE 201505 - 09 OCTOMBRIE 2015 


       Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, anunță organizarea a unei noi sesiuni de înscrieri și admiteri la cursurile aferente anului educational 2015 – 2016.

      Având în vedere specificul universitar al Clujului, în mod traditional Școala de Arte Cluj organizează a II – a sesiune de admiteri care se adresează tuturor, dar cu precădere studenților.

       Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca este o instituție de cultură care inițiază și desfășoară programe de educație permanentă în următoarele domenii:

 

MUZICĂ

Canto ( clasic,muzică ușoară, muzică populară) Cluj

Tehnici interpretare în muzică (ușoară și populară) Cluj

Improvizație jazz Cluj

Inițiere corală (Cluj)

Inițiere fanfară  (Cluj și Dej )

Instrumente muzicale: Vioară, Violă, Violoncel, Contrabas, Chitară ( clasică, electrică, bas), Pian,  Acordeon, Trompetă, Eufoniu, Tubă, Trombon, Saxofon, Taragot, Clarinet, Țambal, Orgă electronică, Instrumente percuție ritmică, Ansamblu instrumental (vioară, braci, contrabas) în muzică tradițională (Cluj)

Instrumente populare (Fluier, Caval)


ARTE VIZUALE

Pictură, pictură pentru copii (Cluj-Napoca, Turda)

Grafică

Artă decorativă

Artă fotografică

Ceramică

Sculptură

Design vestimentar

Decorațiuni interioare

Tehnici în pictură

Tehnici în design vestimentar

 

COREGRAFIE

Dans clasic (balet)

Dansuri de societate

Dans contemporan

Dans Modern

Joc Popular -Cluj-Napoca

Instructori coregrafi în Joc Popular Românesc - Cluj-Napoca

Instructori coregrafi în Dans - Cluj-Napoca

Tehnici în dans modern

 

ARTĂ DRAMATICĂ

Actorie

Retorică

Regie sunet

Producție audio

 

        Pentru înscriere, doritorii sunt așteptați la secretariatul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, în perioada 5 octombrie 2015 - 09 octombrie 2015, de luni până vineri între orele 10-18.

 

NIVELUL TAXELOR PENTRU ANUL 2015-2016

     Cursuri municipiul Cluj-Napoca - 800 lei pentru cursurile compartimentelor arte vizuale, artă dramatică, coregrafie și muzică, excepție făcând cursurile de canto din cadrul compartimentului muzică pentru care taxa este de 900 de lei (cursurile de canto includ si curs de corepetiție susținut de un alt coordonator).

   Toate cursurile din compartimentul muzică au o oră/săptămână teorie și solfegiu, curs susținut de un alt coordonator, excepție făcând cursul de tehnici interpretare.


Examenul de admitere se desfășoară în 09 octombrie 2015

 


NOU LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ


ÎNSCRIERE LA CURSURILE ȘCOLII ÎN URMA CĂRORA NU SE VOR OBȚINE DIPLOME

Aceste cursuri urmăresc să atragă doritori ai artei în diferite forme de exprimare, fără ca aceștia să fie implicați obligatoriu în activitățile culturale curente ale Școlii de Arte. Drept urmare, formarea și dezvoltarea acestor cursanți nu se va face după o programă analitică dată (examene, catalog, etc.), ci după nevoia sau dorința cursanților.

 

  • Cursuri pregătitoare

   Începând din acest an, în urma cererilor primite, Școala Populară de Arte organizează Cursuri pregătitoare pentru categoria de vârstă 7 - 9 ani pe următoarele compartimente:

-         Arte vizuale: pictură și grafică

-         Muzică: pian, vioară, violă, violoncel și chitară clasică

-         Coregrafie: dans modern și dans contemporan

Înscrierea la aceste cursuri se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor, iar taxa pentru aceste cursuri este de 800 lei.

 

  • Asistență artistică

     Începând din acest an, în urma cererilor primite, Școala Populară de Arte organizează cursuri de Asistență artistică pentru toate categoriile de vârstă pe toate compartimentele, excepțiefăcând cursurile: regie sunet, producție audio, tehnici în dans modern, instructori coregrafi în joc popular și dans, design vestimentar, tehnici în design vestimentar, improvizație jazz, tehnici interpretare în muzică ușoară și muzică populară.

    Înscrierea la aceste cursuri se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor, iar taxa pentru aceste cursuri este de 800 lei.

 

        Înscrierile la aceste cursuri se pot face în fiecare zi în intervalul orar 10 – 18, până în data de 09. 10. 2015.


     Odată cu depunerea cererii de înscriere (formular tipizat obținut de la secretariatul școlii), candidații vor depune următoarele acte: copie CI, adeverință de la medicul de familie, copie nelegalizată a actelor de studii, adeverință de la locul de muncă, școală sau facultate, două poze 3/4 și un dosar plic.

      Examenul de admitere constă într-o probă de aptitudini specifică fiecărei discipline.

      Informații se pot obține la sediul instituției din str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca sau pe e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com, și pe site-ul: www.scoaladearte.ro.

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact