Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » ARTIȘTI AI ȘCOLII DE ARTE CLUJ EXPUN LA TÂRGU-JIU

ARTIȘTI AI ȘCOLII DE ARTE CLUJ EXPUN LA TÂRGU-JIU

Începând de săptămâna viitoare, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu vor poposi pentru o lună de zile o serie de lucrări realizate de artiști ai Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Consiliul Județean Cluj, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”, în colaborare cu Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, organizează, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” din municipiu o expoziție tematică de pictură și grafică aparținând artiștilor Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”. Evenimentul se desfășoară în perioada 17 noiembrie – 17 decembrie 2015, în cadrul proiectului „Servus Cluj!”, proiect realizat de către cursanții Școlii Populare de Arte din Cluj, coordonați de experții Farkas Melinda, Fabian Arpad și Duiliu Crișan. În cadrul expoziției vor putea fi admirate lucrări semnate de: Alexandra Morariu, Alexandru Sima, Alexandru Ciocnadi, Adriana Buza, Amalia Crișan, Barabas Despina, Bogdana Milea, Cristina Mureșan, Daniel Cosma, Diana Hoțiu, Eduard Kadar, Elena Marinca, Elisabeta Vișovan, Eugenia Ursu, Irina Stănuță, Iulia Todică, Iulia Gugu, Liliana Mihacea, Margareta Pentelescu, Maria Dușa, Mihaela Bărbaos, Monica Iluțiu, Paulina Pop, Raluca Ilieș, Ramona Vulturar, Rodica Petruș, Rozalia Ilves, Silvia Dragoș, Stela Varga, Teodora Gavriluș, Teodora Mnerie, Tudor Schimbischi și Vasile Marina. ”Avem un eveniment important săptămâna viitoare, o colaborare cu Școala Populară de Artă „Tudor Jarda” din Cluj. Manifestarea se intitulează „Servus Cluj!” și va avea loc la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu. Este o expoziție tematică de pictură și grafică, realizată de cursanții Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca. Vernisajul va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 17.00, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”. Noi vom fi alături de colegii noștri și vom susține un moment artistic în deschiderea expoziției”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.


http://www.gorjeanul.ro/pulsul-zilei/artisti-ai-scolii-de-arte-cluj-expun-la-targu-jiu#.Vkm6Kvb3O1k


Expoziția „Servus Cluj!”, la Muzeul Județean Gorj

Noi122015

 

O expoziție tematică de pictură și grafică, realizată de cursanții Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, va fi vernisată marți, 17 noiembrie, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu“.  „Este vorba de o colaborare cu Școala Populară de Artă «Tudor Jarda» din Cluj. Manifestarea se intitulează«Servus Cluj! » Noi vom fi alături de colegii noștri și vom susține un moment artistic în deschiderea expoziției”, a spus Ianis Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.

http://gorjexclusiv.ro/expozitia-servus-cluj-la-muzeul-judetean-gorj/
Picturi de la Cluj, expuse la Muzeul Județean Gorj

Vernisajul se va desfășura pe 17 noiembrie. „Avem un eveniment important săptămâna viitoare, o colaborare cu Școala Populară de Artă «Tudor Jarda» din Cluj. Manifestarea se intitulează «Servus Cluj!» și va avea loc la Muzeul Județean «Alexandru Ștefulescu» din Târgu-Jiu. Este o expoziție tematică de pictură și grafică, realizată de cursanții Școlii Populare de Artă «Tudor Jarda» din Cluj-Napoca. Vernisajul va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 17:00, la Muzeul Județean «Alexandru Ștefulescu». Noi vom fi alături de colegii noștri și vom susține un moment artistic în deschiderea expoziției”, a declarat Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt Școala Populară de Artă Târgu-Jiu.

http://www.luispopa.ro/picturi-de-la-cluj-expuse-la-muzeul-judetean-gorj/Expoziție a artiștilor clujeni la Târgu Jiu

Comunitate - Alina POPESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Mai mulți artiști ai Școlii Populare de Artă din Cluj Napoca vor veni săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Nu vin cu o mână goală, ci cu mai multe tablouri, pictură și grafică, pe care vor să le prezinte gorjenilor. Este un proiect care se înscrie în cadrul activităților legate de susținerea Clujului pentru titlul de "Capitala Culturală Europeana-2021". Artiștii clujeni se bucură de susținerea colegilor de la Școala Populară in Târgu Jiu. "Săptămâna viitoare avem un eveniment important. Este vorba de o colaborare cu Școala Populară de Artă "Tudor Jarda" din Cluj. Manifestarea se intitulează "Servus, Cluj!", va avea loc la Muzeul Județean. Este o expoziție tematică de pictură și grafică, proiect realizat de cursanții Școlii Populare de Artă din Cluj. Pe 17 noiembrie, la ora 17, va avea loc vernisajul. Noi vom susține un moment artistic în deschiderea expoziției", a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.   

Lucrările vor putea fi văzute de gorjeni până în data de 17 decembrie, la Muzeul Județean Gorj.

http://www.pandurul.ro/Comunitate/2015-11 12/Expozitie+a+artistilor+clujeni+la+Targu+Jiu+
Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact