Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE AUDIȚII MUZICALE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » Evenimente » CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUI LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUI LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUI LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

Școala de Arte Cluj a inițiat in luna septembrie 2010 programul de implementare a sistemului de management al calitatii serviciilor , conform standardului european ISO: 2008, standard care stabileste cerinte pentru sistemul de management al calitatii in toate domeniile.

Urmarind aplicarea principiilor managementului calitatii in vederea imbunatatirii performantelor sale, Scoala de Arte Cluj a vizat recunoasterea ei ca instituite publica de cultura, care ofera servicii de calitate, fiind orientata spre beneficiari si spre satisfacerea corespunzatoare a nevoilor acestora.

In urma demersurilor intreprinse, cat si a analizarii intregii structuri de functionare a institutiei noastre, pe toate planurile de activitate, in data de 8 decembrie 2010 Scoala de Arte a Clujului  a obținut certificarea calitatii managementului ISO 9001: 2008, fiind singura institutie cultural- educationala din Romania care a dobandit acest statut.

Domeniile de referință pentru care s-a certificat calitatea managementului sunt: educația permanent㠖 organizarea de cursuri în domeniul artelor și organizarea de activități culturale.

În acest context, amintim că Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj a împlinit 55 de ani de activitate, iar în anul 2008 a început un amplu proces de reabilitare, mansardare și refuncționalizare a Sediului său de pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, lucrările fiind în mare parte finalizate. De asemenea, un număr record de cursanți s-au înscris și au fost admiși în acest an la Școala de Arte (350), totalul cursanților fiind de 770. Pentru a veni în sprijinul acestora și pentru a nu îngădi accesul la cultură și artă a cetățenilor, Consiliul Județean Cluj și Școala de Arte au decis reducerea taxelor cu 25 %, acestea fiind acum cuprinse între 100 și 450 de lei pe an. Pentru a încuraja tinerii să ducă mai departe moștenirea culturală tradițională și populară a județului Cluj, s-a decis să fie gratuite cursurile de această factură.

Pe lângă cursurile de educație permanentă, Școala de Arte Cluj desfășoară și variate activități culturale, în această perioadă urmând a se desfășura, sub genericul „Serbările iernii” o serie de manifestări.

Aceste manifestări au început în data de 6 decembrie 2010 cu spectacolul de Crăciun "Care-i fruntea?" organizat în sala Auditorium Maximum al Casei Universitarilor, începând cu ora 18 . Acest spectacol a inclus și un  recital al cursanților secția canto popular ai instituției noastre, cursanți pregătiți de doamna Ana Strîmturean.

În data de 7 decembrie 2010 s-a vernisat expoziția de artă cusută și pictur㠓Crâmpeie” , expoziție realizată cu lucrările doamnei Felicia Răcean - Casa de Cultură a Municipiului Turda . Vernisajul a avut loc la ora 17, în cadrul Galeriei "Arte", str. Vasile Alecsandri nr. 1 Cluj-Napoca. Tot în aceeași zi, 7 decembrie 2010, in cadrul Sălii “Șantier”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51 s-a desfășurat spectacolul "Christmas Voices", recital de Crăciun al clasei canto clasic ,  cântece de Crăciun românești și din repertoriul anglo-saxon, experți Lavinia Bocu și Horațiu Ruști

În 9 decembrie 2010 începând cu ora 16 , la Casa de Cultură Gherla va avea loc Spectacolul  de Crăciun al secției canto muzică populară Gherla, unde îi puteți urmări pe cursanții pregătiți de  Felix Gălan și Emil Mihaiu

Vineri 10 decembrie 2010 începând cu ora 16 , în localitatea Huedin ,  Catedrala Moților va avea loc  Festivalul de colinde "Noi umblăm să împlinim" - ediția a III-a . La această manifestare participă cursanții secției artă populară Huedin conduși de  doamna Livia Bota. Dacă la Huedin vă invităm la un spectacol de colinde tradiționale, la Cluj, în Sala "Șantier" , str. Fabricii de Zahăr nr. 51, începând cu ora 16 vă invităm la un spectacol de muzică ușoară, teatru și dans modern realizat cu cursanții școlii noastre conduși de  Mihai Ghircoiaș, Adina Ungur, Daniel Moga, spectacol intitulat sugestiv "Vise de Crăciun ".

Luni 13 decembrie 2010 în Sala "Șantier" începând cu ora 16 vă invităm la un  Spectacol de muzică, corală, pian, chitară, soliști de muzică ușoară, pregătiți de  Doina Miclea, Loredana Deac, Claudiu Vintilă, Alin Ilieș.

În data de 14 decembrie 2010 , Ansamblul "Glasuri someșene" al Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj, condus de doamna Ana Strîmtureanla participă la un concert de colinde în localitatea Bistrița, în organizarea Centrului Cultural Bistrița.

Marți 14 decembrie 2010 începând cu ora 16,30 vă invităm la vernisajul  Expoziție "Invernală II", în Galeria “55”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51 , unde puteți viziona lucrări realizate de cursanții claselor de pictură și grafică, pregătiți de  Monica Indolean, Lucian Szekely, Alina Staicu, Isabela Balog. Acest vernisaj va fi însoțit de un moment artistic susținut de cursanții secției chitară, care ne vor crea o ambianță de sărbătoare. După acest vernisaj , începând cu ora 17 vom continua sărbătoarea în Sala "Șantier", unde va avea loc - "Concertul chitariștilor", realizat de cursanții scolii noastre conduși de Claudiu Vintilă, Alin Ilieș.

Miercuri, 15 decembrie 2010, în spațiul Centrului Cultural "Arta" din Dej,  ora 17 va avea loc un  spectacol de Crăciun realizat de  secția canto muzică populară Dej, cursanți pregătiți de interpretul de muzică populară Felix Gălan.

"Remus și prietenii săi" ne invită la a doua ediție a acestui gen de manifestare, în data de 16 decembrie 2010 în Sala "Șantier" cu un  Spectacol de Crăciun.

Vineri 17  decembrie 2010 începând cu  ora 16,30 , în Sala "Șantier" a Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj va avea loc un Spectacol de colinde populare, realizat cu cursanții secțiilor muzică populară și taragot Cluj , coordonați de Ana Strîmturean, Marius Moldovan, Emil Mihaiu, Ciprian Poenar. Acest important spectacol de colinde tradiționale va fi deschis cu vernisajul “Icoana din suflet” expoziția cu icoanele realizate în Tabăra de iconografie de la Mănăstirea Voivodeni, ediția a doua  - 2010, tabără condusă de  Livia Petrescu.

Încheiem seria manifestărilor culturale cu tematică de Crăciun în data de 20 decembrie 2010 cu un Spectacol de Crăciun realizat de cursanții secției Turda, pregătiți de Ioan Gherman.

 

CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUI LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact