Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUIȘI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC DE EVIDENȚĂ

CERTIFICAREA CALITĂȚII MANAGEMENTULUIȘI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC DE EVIDENȚĂ

http://www.cjcluj.ro/certificare-iso-9001-la-scoala-de-arte/

Certificare ISO 9001 la Scoala de Arte

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Certificarea calității managementului la Școala de Arte Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a finalizat procesul de certificare a sistemului de management al calității, în conformitate cu prevederile standardului EN ISO 9001:2008. Astfel, începând cu data de 8 decembrie 2010, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj a devenit singura instituție cultural-educațională din România certificată în baza celui mai modern standard de calitate.

Instituția a inițiat demersul de implementare a sistemului de management al calității serviciilor, conform standardului european ISO:2008, în luna septembrie 2010. În toată această perioadă, Școala de Arte a trecut printr-un proces sistematic de analiză al întregii sale structuri de funcționare, pe toate planurile de activitate. Domeniile de referință pentru care s-a certificat calitatea managementului sunt: educația permanent㠖 organizarea de cursuri în domeniul artelor și organizarea de activități culturale.

Standardul EN ISO 9001:2008 stabilește cerințele pentru sistemul de management al unei instituții preocupate să demonstreze capacitatea de a furniza în mod constant un serviciu de înaltă calitate, în conformitate atât cu cerințele și așteptările cetățenilor cât și cu prevederile legale, în vederea creșterii nivelului de satisfacție al acestora.

Faptul că Școala de Arte este singura instituție de cultură din România care a obținut acest certificat reprezintă recunoașterea eforturilor și consecința firească a implicării atât a echipei manageriale și a angajaților acestei unități în vederea oferirii unor servicii de calitate cât și a sprijinului constant acordat de forul tutelar – Consiliul Județean Cluj. Reamintim în acest context faptul că, având în vedere inclusiv problemele cu care s-a confruntat Școala de Arte ca urmare a pierderii sediului prin retrocedarea vechiului spațiu, Consiliul Județean a alocat în ultimii trei ani nu mai puțin de 31.033.300 RON în vederea funcționării acestei instituții culturale în condiții optime, inclusiv prin atribuirea unui nou sediu și prin extinderea și reamenajarea acestuia în vederea aducerii la ultimele standarde europene în domeniu.

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/singurul-certificat-de-calitate-pentru-o-scoala-de-arte-din-tara-emis-ieri-la-cluj--57105.html

Singurul certificat de calitate pentru o școală de arte, din țară, emis ieri la Cluj

de Ziua de Cluj, 09 decembrie 2010, 17:48
citiri:333, comentarii:0

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj are certificat de management al calității de ieri, a anunțat autoritatea tutelară, Consiliul Județean din Cluj.

Aceasta este singura instituție cultural-educațională din România care are un astfel de certificat, potrivit CJ Cluj.

Demersurile pentru certificarea standardeolor de calitate au început în septembrie iar în acest interval școala a trecut printr-un proces sistematic de analiză al întregii sale structuri de funcționare.
Numai de la Consiliul Județean Cluj, școala de arte a avut nevoie în acest an de peste 31 de milioane de lei pentru funcționare, după ce instituția și-a pierdut sediul, după ce clădirea în care funcționa a fost retrocedată.

http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/Scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-cluj-este-singura-institutie-educationala-din-romania-certificata-iso/cn/news-20101210-09062859

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj este singura instituție educațională din România certificată ISO

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj este singura instituție educațională din România certificată ISO

Cluj-Napoca. Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj a devenit începând cu 8 decembrie singura instituție cultural-educațională din România certificată în baza celui mai modern standard de calitate.

Instituția clujeană a finalizat procesul de certificare a sistemului de management al calității, în conformitate cu prevederile standardului EN ISO 9001:2008.

Demersul de implementare a sistemului de management al calității serviciilor, conform standardului european ISO:2008, a fost inițiat în luna septembrie 2010. În toată această perioadă, Școala de Arte a trecut printr-un proces sistematic de analiză al întregii sale structuri de funcționare, pe toate planurile de activitate. Domeniile de referință pentru care s-a certificat calitatea managementului sunt: educația permanent㠖 organizarea de cursuri în domeniul artelor și organizarea de activități culturale.


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact