Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSUL DE PICTURA CONTEMPORANA - EDIȚIA I

CONCURSUL DE PICTURA CONTEMPORANA - EDIȚIA I

http://www.citynews.ro/cluj/cultura-23/concurs-de-pictura-contemporana-si-de-grafica-113255/

 

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/2741-concurs-de-pictura-contemporana

 

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează prima ediție a Concursului de pictură contemporană, în vederea descoperirii și promovării unor tinere talente. Tema concursului este “Fragment cotidian”, iar lucrările pot fi realizate în tehnicile ulei pe pânză, acrilic, tempera și acuarelă. La concurs pot să participe tineri cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, cu două lucrări înrămate, având dimensiunea maximă de 50 x 70 cm. Lucrările vor fi expediate pe adresa Școlii Populare de Arte până în 12 aprilie, urmând să fie expuse la Galeria “Arte”. Juriul va decide asupra celor mai valoroase lucrări și va anunța cele trei premii pe 29 aprilie. Câștigătorii concursului se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” fără a mai susține examenul de admitere. Totodată, instituția clujeană va organiza și a doua ediție a Concursului Național de Grafică al Școlilor Populare de Arte, cu tema “Epoca de aur”. Unitățile școlare de profil vor desemna câte trei candidați, care se vor putea înscrie în competiție cu câte trei creații. Acestea vor fi expediate pe adresa Școlii până în 10 aprilie. Lucrările vor fi prezentate publicului la Galeria “55”, începând cu 15 aprilie.

 

http://www.niuzer.ro/Cluj/CULTURA-Concurs-de-pictura-contemporana-si-de-grafica-2357989.html

 

http://www.ziare.com/cluj-napoca/pictura/concurs-de-pictura-contemporana-editia-i-2084029

Concurs de pictura contemporana - editia I

Cluj Online

Cluj-Napoca. Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" organizeaza prima editie a Concursului de Pictura Contemporana, in vederea descoperirii si promovarii tinerelor talente. Tema concursului: "FRAGMENT COTIDIAN". Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarela pe panza, carton sau hartie.

Fiecare participant cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani are dreptul de a inscrie in concurs maxim doua lucrari inramate a caror dimensiune sa nu depaseasca 50X70cm.

http://www.ziarulfaclia.ro/Prima-edi%C5%A3ie-a-Concursului-de-pictur%C4%83-contemporan%C4%83-organizat-de-%C5%9Ecoala-8222-Tudor-Jarda-8221-+52120

 

Prima ediție a Concursului de pictură contemporană, organizat de Școala „Tudor Jarda”


Artă-cultură Sîmbătă-Duminică, 26 Martie 2011

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează prima ediție a Concursului de pictură contemporană, în vederea descoperirii și promovării unor tinere talente. Tema concursului este „Fragment cotidian”, iar lucrările pot fi realizate în tehnicile ulei pe pînză, acrilic, tempera și acuarelă. La concurs pot să participe tineri cu vîrste cuprinse între 15 și 30 de ani, cu două lucrări înrămate, avînd dimensiunea maximă de 50 x 70 cm. Lucrările vor fi expediate pe adresa Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca pînă în 12 aprilie, urmînd să fie expuse la Galeria „Arte”. Juriul concursului va decide asupra celor mai valoroase lucrări și va anunța cele trei premii în data de 29 aprilie.  Cîștigătorii concursului se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” fără a mai susține examenul de admitere. Totodată, instituția clujeană va organiza și a doua ediție a Concursului Național de Grafică al Școlilor Populare de Arte, cu tema „Epoca de aur”. Unitățile școlare de profil vor desemna cîte trei candidați, care se vor putea înscrie în competiție cu cîte trei creații. Acestea vor fi expediate pe adresa Școlii pînă în 10 aprilie. Lucrările realizate de competitori vor fi prezentate publicului la Galeria „55”, începînd cu 15 aprilie, zi în care juriul va desemna premianții.

http://www.rssmonster.ro/cautari/CULTURA-Concurs-de-pictura-contemporana-si-de-grafica/0

http://www.turdanews.net/tiri/ultima-or/13944-concurs-de-pictur-contemporan--ediia-i-.html

Concurs de pictură contemporan㠖 ediția I

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează prima ediție a Concursului de Pictură Contemporană, în vederea descoperirii și promovării tinerelor talente.

Tema concursului: "FRAGMENT COTIDIAN". Tehnici admise: ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pânză, carton sau hârtie.

Fiecare participant cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depășească 50X70cm.

Lucrările vor fi expediate pe adresa Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr 51, cod 400624, în atenția d-nei Alina Staicu, data limită de trimitere a lucrărilor fiind 12 aprilie 2011.

Vernisarea și jurizarea expoziției va avea loc în data de 29 aprilie 2011 la Galeria "ARTE" , str. Vasile Alecsandri nr. 1.Lucrările premiate vor rămâne în patrimonul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca. De asemenea, se vor acorda trei premii și diplome de participare tuturor participanților.

Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, fără a mai susține examen de admitere.

Informații suplimentare se pot obține la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, telefon  0264592576 – d-na Alina Staicu.

 

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact