Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSURI DE PICTURĂ ȘI GRAFICĂ LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

CONCURSURI DE PICTURĂ ȘI GRAFICĂ LA ȘCOALA DE ARTE CLUJ

Concursuri de pictură și grafică la Școala Populară de Arte

Concursuri de grafica si pictura la Scoala de Arte

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează Concursul de Pictură Contemporană în perioada 29 aprilie -15mai, care urmăresc descoperirea și promovarea tinerelor talente. Tema concursului este Fascinația Figurativului.

Tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depășească 50X70cm. Premiile constă în importante albume de artă și de asemenea, premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, fără a mai da examen de admitere.

De asemenea, în perioada 2-23 aprilie 2012, Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează a III-A ediție a Concursului Național de Grafică al Școlilor Populare de Arte, concurs care urmărește promovarea cursanților acestor instituții precum și valorificarea talentului acestora în domeniul graficii. Tema concursului este Portret în umbră.

Tehnica este la alegere, dar se va ține cont de tehnicile specifice graficii.

Fiecare participant va înscrie în concurs maxim 3 lucrări, acestea trebuind să fie înrămate și cu sticlă. Pe verso-ul lucrărilor vor fi înscrise: numele și prenumele, școala de proveniență, titlul lucrării, tehnica și dimensiunea.

Adresa la care se vor expedia lucrările este Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, cod postal 400624.

 

http://www.buzznews.ro/2012/04/09/concursuri-de-pictura-si-grafica-la-scoala-populara-de-arte/

 

Cultura

Concursuri de pictură și grafică, la Școala Populară de Arte "Tudor Jarda"

de Ziua de Cluj, 09 aprilie 2012, 10:25
citiri:130, comentarii:0
Școala Populară de Arte "Tudor Jarda" organizează concursuri de pictură contemporană și grafică, concursuri ce urmăresc descoperirea și promovarea tinerelor talente clujene.

Concursul de Pictură Contemporană, cu tema "Fascinația Figurativului", se va desfășura în perioada 29 aprilie-15 mai. Tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depășească 50X70cm.

Vernisarea și jurizarea expoziției va avea loc în data de 21 mai la Galeria "Arte". Premianții se vor putea înscrie la Școala Populară de Arte "Tudor Jarda", fără a mai da examen de admitere.

De asemenea, în perioada 2-23 aprilie insituția organizează a III-a ediție a Concursului Național de Grafică al Școlilor Populare de Arte. Tema concursului este Portret în umbră. Tehnica este la alegere, dar se va ține cont de tehnicile specifice graficii. Fiecare participant va înscrie în concurs maxim 3 lucrări, acestea trebuind să fie înrămate și cu sticlă.

Vernisarea și jurizarea expoziției va avea loc la Galeria "55", în data de 30 aprilie 2012. Premiile vor consta în albume de artă.

 

http://ziuadecj.realitatea.net/cultura/concursuri-de-pictura-si-grafica-la-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda--88117.html

 

 

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza o serie de concursuri, astfel:
In perioada 29.04.2012-15.05.2012, scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”, organizeaza a II-a editie a Concursului de Pictura Contemporana, concurs care urmareste descoperirea si promovarea tinerelor talente. Tema concursului este Fascinatia Figurativului.
Tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarela pe panza, carton sau hartie. Fiecare participant are dreptul de a inscrie in concurs maxim doua lucrari inramate a caror dimensiune sa nu depaseasca 50X70cm.
Adresa la care se vor expedia lucrarile este: scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr 51, cod 400624, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 15 mai 2012.
Vernisarea si jurizarea expozitiei va avea loc in data de 21 mai 2012 la Galeria "ARTE" , str. Vasile Alecsandri, nr. 1. Lucrarile premiate vor ramane in patrimonul scolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca.
Premiile consta in importante albume de arta si de asemenea, premiantii se vor putea inscrie la scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, fara a mai da examen de admitere. Totodata participantii sunt rugati sa confirme inscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com. Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, sau la rubrica Evenimente.
De asemenea, in perioada 2-23 aprilie 2012, scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca organizeaza a III-A editie a Concursului National de Grafica al scolilor Populare de Arte, concurs care urmareste promovarea cursantilor acestor institutii precum si valorificarea talentului acestora in domeniul graficii. Tema concursului este Portret in umbra.
Tehnica este la alegere, dar se va tine cont de tehnicile specifice graficii.
Fiecare participant va inscrie in concurs maxim 3 lucrari, acestea trebuind sa fie inramate si cu sticla. Pe verso-ul lucrarilor vor fi inscrise: numele si prenumele, scoala de provenienta, titlul lucrarii, tehnica si dimensiunea.
Adresa la care se vor expedia lucrarile este scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj-Napoca, cod postal 400624, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 23 aprilie 2012.
Vernisarea si jurizarea expozitiei va avea loc la Galeria "55", in data de 30 aprilie 2012. Returnarea lucrarilor se va face de catre organizatori, dupa inchiderea expozitiei.
Lucrarile premiate vor ramane in patrimoniul scolii Populare de Arte "Tudor Jarda" Cluj-Napoca. Premiile vor consta in importante albume de arta.
De asemenea, participantii sunt rugati sa confirme inscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.
Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, sau la rubrica Evenimente.

 

http://www.business-adviser.ro/comunicate/concursuri-de-pictura-si-grafica-la-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda.html

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact