Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONCURSUL NATIONAL DE ICONOGRAFIE PE STICLĂ -

CONCURSUL NATIONAL DE ICONOGRAFIE PE STICLĂ -

Concurs național de iconografie la Cluj

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 1-30 martie 2012, a doua  ediție a Concursului național de iconografie pe sticl㠓Icoana….parte din suflet”. Evenimentul este o competiție artistică ce își propune să descopere și să promoveze valoarea și frumusețea iconografiei tradiționale.

La concurs sunt invitați să participe cu lucrări care să reprezinte stilul  iconografic al zonei, cursanții școlilor populare de arte din țară.  Fiecare participant poate prezenta maxim 2 lucrări, dimensiunile fiind la alegere.

Pentru participarea la concurs, doritorii vor completa formularele de participare în nume personal, ultima dată de primire a pachetelor fiind 30 martie 2012. De asemenea, formularele trebuie ștampilate de Școala de Arte la care urmează cursurile.

Lucrările trebuie trimise prin poștă pe adresa: Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal 400624. Participanții pot confirma înscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul instituție www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, la rubrica Evenimente,

Expoziția va fi etalată și vernisată în cadrul Galeriei “55”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, în data de 5 aprilie 2012.

 

http://www.turdanews.net/articole/culturtradiie/19220-concurs-national-de-iconografie-la-cluj.html

 Concursul Icoana parte din suflet, la Cluj
Concursul Icoana parte din suflet, la Cluj

Un concurs național de iconografie pe sticlă se desfășoara, în aceste zile, la școala Populară de Arte din Cluj-Napoca. Concursul „Icoana parte din suflet” este la a doua ediție și se desfășoară pe două secțiuni: copii și adulți.

Cei doritori pot trimite până la sfârșitul lunii martie lucrările

Fiecare participant poate concura cu maxim două lucrări, dimensiunile finale să nu depășească A3. Vor fi două secțiuni, una adresată copiilor și un adresată adulților, după cum a precizat pentru Radio TRINITAS referentul cultural al școlii Populare de Arte, Livia Petrescu.

Toate lucrările ce participă la concursul de iconografie vor fi prezentate publicului larg în cadrul unei expoziții.

Aceasta va fi vernisată în data de 5 aprilie ocazie cu care va avea loc și un spectacol de muzică populară.

http://www.basilica.ro/ro/stiri_din_tara/concursul_iicoana_parte_din_sufleti_la_cluj_1423.html

 

http://www.realitatea.net/eveniment---concurs-national-de-iconografie-la-cluj_925087.html

 

Concurs național de iconografie la Cluj

Eveniment 21 Martie 2012 - 12:09 - Vizualizari: 454
Concurs național de iconografie la Cluj

Concursul național de iconografie pe sticlă se va desfășura la Școala Populară de Arte din Cluj-Napoca. Participanții din toată țară își pot prezenta maxim două lucrări până în data de 30 martie, urmând ca icoanele să fie jurizate în data de 5 aprilie.

Potrivit organizatorilor, toate lucrările vor fi etalate în cadrul unei expoziții vernisate în incinta cinematografului Mărăști și a Galeriei “55” de la Școala de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca. Picturile trebuie să fie realizate exclusiv pe sticlă și să se încadreze în dimensiunea maximă de A3 și minimă de A5.

“Expoziția va fi vernisată în data de 5 aprilie, cu această ocazie la Cinema Mărăști se va susține și un spectacol de muzică populară. Jurizarea va avea loc în aceeași zi, iar premiile pentru primele trei locuri vor consta în albume de iconografie”, a menționat Livia Petrescu, referent cultural al Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Pentru participarea la acest concurs doritorii trebuie să completeze în nume personal formularele de participare așa cum vor fi expediate, ceea ce constituie acordul semnatarilor asupra condițiilor de participare. Ele vor fi ștampilate de Școala de Arte la care urmează cursurile.

Concursul este la a doua ediție și se desfășoară pe două secțiuni: copii și adulți. “Anul trecut am avut peste 20 de participanți și circa 40 de lucrări, trimise atât de cursanți ai școlilor de arte din toată țara, cât și de persoane civile”, spune Livia Petrescu.

Referentul cultural de la “Tudor Jarda” a precizat că lucrările celor două secțiuni vor fi jurizate separat.

 

http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/concurs-national-de-iconografie-la-cluj-220659/

 

Concurs national de iconografie pe sticla “Icoana...parte din suflet” PDF Imprimare Email

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza, in perioada 1-30 martie 2012, a doua  editie a Concursului national de iconografie pe sticla “Icoana….parte din suflet”. Evenimentul este o competitie artistica ce isi propune sa descopere si sa promoveze valoarea si frumusetea iconografiei traditionale.
La concurs sunt invitati sa participe cu lucrari care sa reprezinte stilul  iconografic al zonei, cursantii scolilor populare de arte din tara.  Fiecare participant poate prezenta maxim 2 lucrari, dimensiunile fiind la alegere.
Pentru participarea la concurs, doritorii vor completa formularele de participare in nume personal, ultima data de primire a pachetelor fiind 30 martie 2012. De asemenea, formularele trebuie stampilate de scoala de Arte la care urmeaza cursurile.
Expozitia va fi etalata si vernisata in cadrul Galeriei “55”, str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj-Napoca, in data de 5 aprilie 2012.
Lucrarile trebuie trimise prin posta pe adresa: scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar, nr. 51, loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal 400624
Participantii pot confirma inscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.
Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, la rubrica Evenimente,
Juriul poate hotari neacordarea unor premii sau redistribuirea acestora.
Deciziile juriului raman definitive. Lucrarile premiate vor ramane organizatorilor.
Premiile consta in importante albume de arta.

 

http://www.business-adviser.ro/comunicate/concurs-national-de-iconografie-pe-sticla-icoana-parte-din-suflet.html

 

http://www.ziarelive.ro/stiri/eveniment-concurs-national-de-iconografie-la-cluj.html

 

Icoana, parte din suflet. Concurs național de iconografie pe sticlă
Categorie:   Social Autor:  CRIȘAN ALEXANDRA Data:  20.03.2012 Ora:  14:39 Citiri:  93

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 1-30 martie 2012, a doua  ediție a Concursului național de iconografie pe sticl㠓Icoana...parte din suflet”. Evenimentul este o competiție artistică ce își propune să descopere și să promoveze valoarea și frumusețea iconografiei tradiționale.

La concurs sunt invitați să participe cu lucrări care să reprezinte stilul  iconografic al zonei, cursanții școlilor populare de arte din țară.  Fiecare participant poate prezenta maxim 2 lucrări, dimensiunile fiind la alegere.

Pentru participarea la concurs, doritorii vor completa formularele de participare în nume personal, ultima dată de primire a pachetelor fiind 30 martie 2012. De asemenea, formularele trebuie ștampilate de Școala de Arte la care urmează cursurile.

Expoziția va fi etalată și vernisată în cadrul Galeriei “55”, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, în data de 5 aprilie 2012.

Lucrările trebuie trimise prin poștă pe adresa: Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal 400624

Participanții pot confirma înscrierile pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul instituției

 Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact