Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CONFECȚIONARE MĂRȚIȘOARE - CURS GRATUIT DE SCURTĂ DURATĂ

CONFECȚIONARE MĂRȚIȘOARE - CURS GRATUIT DE SCURTĂ DURATĂ

Curs gratuit de confecționare de mărțișoare la Cluj. Vezi cum te poți înscrie

de Ziua de Cluj, 07 februarie 2012, 09:36
citiri:136, comentarii:0
Învățați gratuit să confecționați mărțișoare, la Școala Populară de Arte "Tudor Jarda, într-un curs care începe în 13 februarie și durează patru zile.

Cursurile au loc în perioada 13 - 17 februarie între orele 15 și 18 la sediul Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda" de pe strada Fabricii de Zahăr 51, sala 11E.

Participanții sunt rugați să își aducă cu ei o foarfecă, ac de cusut și ață colorată - cel puțin o papiotă, vopseluri tempera, două pensule mărimile 2 și 4 cu vârful ascuțit, două coli A4 din carton colorat, diferite deșeuri - dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele, dar și șnurulețe pentru mărțișoare.

Condiția de participare la cursul gratuit este ca fiecare participant să lase școlii două dintre  mărțișoarele confecționate în cadrul atelierului. .

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere de pe site-ul oficial al școlii până cel târziu în 10 februarie.

 

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/curs-gratuit-de-confectionare-de-martisoare-la-cluj-vezi-cum-te-poti-inscrie--83593.html

 

Curs gratuit de “Confecționare mărțișoare”

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 13-17.02.2012, între orele 15.00-18.00,  la sediul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, sala 11E (etaj I), un atelier de creație mărțișoare. Atelierul este o invitație la destindere prin creația unor amulete prevestitoare ale primăverii. Astfel, se vor crea mărțișoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate și nu numai.

Participanții sunt rugați să își aducă cu ei următoarele obiecte: foarfecă, ac de cusut și ață colorată (cel puțin o papiotă), culori tempera, 2 pensule nr. 2 și nr. 4 cu vârful ascuțit, două coli A4 din carton colorat, diferite deșeuri( dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele), șnurulețe pentru mărțișoare. De asemenea, fiecare participant se angajează să lase școlii 2 mărțișoare.

La curs sunt așteptați să participe toți iubitorii de handmade din Cluj și nu numai, indiferent de vârstă.

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care se găsește pe site-ul www.scoaladearte.ro și trimis la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, sau personal la secretariatul instituției (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.

 

http://www.ftr.ro/curs-gratuit-de-%E2%80%9Cconfectionare-martisoare-53134.php

 

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”, organizează în perioada 13-17 februarie, la sediul școlii, un atelier de creație de mărțișoare.

 

Atelierul se va desfășura între orele 15 și 18 și este o invitație la destindere prin creația unor amulete prevestitoare ale primăverii. Astfel, se vor crea mărțișoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate și nu numai.

Participanții sunt rugați să își aducă cu ei următoarele obiecte: foarfecă, ac de cusut și ață colorată (cel puțin o papiotă), culori tempera, 2 pensule nr. 2 și nr. 4 cu vârful ascuțit, două coli A4 din carton colorat, diferite deșeuri (dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele), șnurulețe pentru mărțișoare. De asemenea, fiecare participant se angajează să lase școlii două mărțișoare.

La curs sunt așteptați să participe toți iubitorii de handmade din Cluj, indiferent de vârstă.

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care se găsește pe site-ul www.scoaladearte.ro și trimis la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, sau personal la secretariatul instituției (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/10711-atelier-de-creatie-de-martisoare-la-scoala-tudor-jarda

Clujenii care sunt dornici să învețe cum se confecționeaz㠄amuletele ce prevestesc primăvara” sunt așteptați în perioada 13-17 februarie la un curs de confecționare de mărțișoare organizat de către Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Cursul este unul gratuit, singura cerință fiind cea de a lăsa două dintre obiectele realizate la Școala Populară de Arte. Doritorii se pot înscrie începând de astăzi și până vineri fie prin completarea unui formular la secretariatul instituției, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, sala 11E, fie prin trimiterea unui formular de înscriere la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

Potrivit organizatorilor, participanții vor învăța să realizeze marțișoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate și nu numai.

Doritorii trebuie să își aducă o foarfecă, un ac de cusut și ață colorată, culori tempera , două pensule nr. 2 și nr. 4 cu vârful ascuțit, două coli A4 din carton colorat, deșeuri (dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele), șnurulețe pentru mărțișoare.

„Noi organizăm constant cursuri de scurtă durată, unde vin clujeni de toate vârstele, de la copii până la pensionari. Pe parcursul verii, peste 200 de persoane au participat la evenimente de acest gen. După finalizarea cursului fiecare participant primește o diplomă de participare, iar acum ne-am propus să organizăm și o expoziție cu lucrările cursanților”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Școlii de Artă Popular㠄Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, Livia Petrescu.

http://www.citynews.ro/cluj/din-oras-10/clujenii-pot-invata-arta-martisoarelor-la-scoala-populara-216201/

 

Curs gratuit “Confecționare mărțișoare”

Martisor_top

Curs gratuit “Confecționare mărțișoare” la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”
Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului
Județean Cluj, organizează în perioada 13-17.02.2012, între orele 15.00-18.00, la sediul Școlii Populare
de Arte “Tudor Jarda”, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, sala 11E (etaj I), un atelier de creație
mărțișoare.
Atelierul este o invitație la destindere prin creația unor amulete prevestitoare ale primăverii. Astfel,
se vor crea mărțișoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate și nu numai.
Participanții sunt rugați să își aducă cu ei următoarele obiecte: foarfecă, ac de cusut și ață colorată
(cel puțin o papiotă), culori tempera, 2 pensule nr. 2 și nr. 4 cu vârful ascuțit, două coli A4 din carton
colorat, diferite deșeuri( dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele),
șnurulețe pentru mărțișoare.
De asemenea, fiecare participant se angajează să lase școlii 2 mărțișoare.
La curs sunt așteptați să participe toți iubitorii de handmade din Cluj și numai, indiferent de vârstă.
Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care se găsește pe site-ul
www.scoaladearte.ro și trimis la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, sau personal la secretariatul
instituției (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.
http://www.gazetadecluj.ro/citeste/5974-curs-gratuit-confec-ionare-m-r-i-oare-?n=1

Curs gratuit “Confectionare martisoare” la Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

February 7, 2012 in Stirile Zilei by RSS Time4News

Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda", institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in perioada 13-17.02.2012, intre orele 15.00-18.00, la sediul Scolii Populare de Arte "Tudor Jarda", str. Fabricii de Zahar, nr. 51, sala 11E (etaj I), un atelier de creatie martisoare. Atelierul este o invitatie la destindere prin creatia unor amulete prevestitoare ale primaverii. Astfel, se vor crea martisoare in tehnici diferite de lucru din materiale reciclate si nu numai.
http://beta.cluj4all.com/stiri/stirile-zilei/curs-gratuit-%E2%80%9Cconfectionare-martisoare%E2%80%9D-la-scoala-populara-de-arte-%E2%80%9Ctudor-jarda%E2%80%9D/
http://www.e-politic.ro/Revista-presei/Faclia-de-Cluj/Curs-gratuit-de-confectionare-martisoare_3440484_54.html
Curs+gratuit++de+confec%C5%A3ionat+m%C4%83r%C5%A3i%C5%9Foare+la+%C5%9Ecoala+de+Arte

Curs gratuit de confecționat mărțișoare la Școala de Arte

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda organizează între 13 și 17 februarie, între orele 15.00-18.00,  la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr un curs de creație de mărțișoare.

În atelierul școlii vor fi confecționate mărțișoare din materiale reciclate și nu numai. Cursanții vor trebui să își aducă  de acasă materialele necesare pentru mărțișoare și să se angajeze că, la finalul cursului, vor dona școlii două mărțișoare.

La curs sunt așteptați să participe toți iubitorii de handmade din Cluj, indiferent de vârstă.

Înscrierea se face în scris la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com sau personal la secretariatul instituției (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.

 

http://www.infodiscount.ro/titlu/curs-gratuit--de-confectionat-martisoare-la-scoala-de-arte

 

http://www.ziare.com/cluj-napoca/scoala/pag5

 

http://www.ftr.ro/index.php?page=stiri&tag=amrtisoare

 

Curs gratuit de confecționare mărțișoare

7 februarie 2012,11:59 am | Articol scris in SOCIAL

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează un atelier de creație mărțișoare, la care sînt invitați toți pasionații, indiferent de vîrstă.

Cursul este gratuit și se va desfășura la sediul școlii, din str. Fabricii de Zahăr nr. 51, sala 11E (etaj I), în perioada 13-17 februarie, între orele 15.00-18.00.

Doritorii trebuie să aducă cu ei, la acest curs: foarfecă, ac de cusut, ață colorată (cel puțin o papiotă), culori tempera, două pensule, două coli A4 din carton colorat, diferite deșeuri (dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele), șnurulețe pentru mărțișoare. La finalul cursului, fiecare participant va trebui să lase școlii două mărțișoare creație proprie.

Formularul de înscriere, care poate fi descărcat de pe site-ul școlii (www.scoaladearte.ro), trebuie trimis la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, sau depus direct la secretariatul instituției pînă în 10 februarie, ora 12.

 

http://www.ziarulfaclia.ro/curs-gratuit-de-confectionare-martisoare/


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact