Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CURS GRATUIT DE CUSUT-ȚESUT TRADIȚIONAL

CURS GRATUIT DE CUSUT-ȚESUT TRADIȚIONAL

Curs gratuit de țesut și cusut tradițional, la Școala de Arte din Cluj. Vezi cum te poți înscrie

de Ziua de Cluj, 19 martie 2012, 11:18
citiri:95, comentarii:0
Învățați gratis să coaseți și să țeseți tradițional, într-un curs al Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda", care are loc între 2 și 7 aprilie.

 

Cursurile au loc la sediul instituției, pe strada Fabricii de Zahăr 51. Cursul va fi susținut de un meșter popular din satul Bedeciu, din Munții APuseni, Elvira Gavriș. Aceasta este, de altfel, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții vor fi inițiați în secretele punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Înscrierile au loc pe e-mail, la adresa scoaladeartecluj(arond)yahoo.com. Cursul este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârstă. După finalizarea cursului, la Galeria "Arte" a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizate.

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/curs-gratuit-de-tesut-si-cusut-traditional-la-scoala-de-arte-din-cluj-vezi-cum-te-poti-inscrie--86618.html

 

Curs de țesut-cusut la Școala Populară de Arte

Curs de țesut-cusut la Școala Populară de Arte

Clujenii pot să învețe arta cusutului tradițional în cadrul unui curs de țesut-cusut care se va desfășura în perioada 2-7 aprilie la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Cursul este gratuit și se adresează tuturor doritorilor, indiferent de vârstă. La final, lucrările vor fi expuse la Galeria „Arte” a Școlii Tudor Jarda.

Potrivit organizatorilor, doritorii vor fi inițiați în "taina" punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Cursul va fi susținut de către Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu și membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții de la Tudor Jarda au mai avut o colaborare cu elevii clasei de țesut din Bedeciu, în luna februarie când au organizat o șezătoare în Munții Apuseni.

„La noi în Bedeciu, aceasta este practic o sursă de venit, pentru că multe doamne nu au un loc de muncă. În plus este o activitate foarte utilă”, a precizat coordonatorul cursului.

http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/curs-de-tesut-cusut-la-scoala-populara-de-arte-220406/

 

Curs gratuit de tesut-cusut traditional

Curs gratuit de tesut-cusut traditional
Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”organizează în perioada 2-7 aprilie 2012, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional.

Cursul va fi susținut de către doamna Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții vor fi inițiați în “taina” punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare. Peroanele interesate sunt rugate să trimită un mail la: scoaladeartecluj@yahoo.com.

Cursul este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârsta

 

http://www.clon.ro/curs-gratuit-de-tesut-cusut-traditional/1076736

 

Curs gratuit de țesut-cusut tradițional la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”

19 martie 2012, 10:50 |  Autor: Bianca Preda51 afișări

Cuvinte cheie: cluj, adevarul, transilvania, cursuri, tudor jarda, tesut, mesteri, populari,

Cursuri gratuite de tesut si cusut

Cluj

Cursuri gratuite de tesut si cusut

Școala Populară de Arte "Tudor Jarda", instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 2-7 aprilie, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional.

Cursul va fi susținut de către Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții vor fi  inițiați în "taina" punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Peroanele interesate trebuie să trimită un mail la: scoaladeartecluj@yahoo.com. Cursul este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârstă. După finalizarea cursului, la Galeria "Arte" a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizate.

 

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Curs_gratuit_de_tesut-cusut_traditional_la_Scoala_Populara_de_Arte_-Tudor_Jarda_0_666533498.html

 

Curs gratuit de țesut-cusut tradițional la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”

19 martie 2012,4:24 pm | Articol scris in SOCIAL

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează, în perioada 2-7 aprilie, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional, deschis tuturor doritorilor, fără limită de vîrstă.

Cursul se va desfășura la sediul Școlii Populare de Arte, din strada Fabricii de Zahăr nr. 51, și va fi susținut de Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu.

După finalizarea cursului, la Galeria “Arte” a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizate.

Persoanele interesate sînt invitate să trimită un e-mail la: scoaladeartecluj@yahoo.com.

 

Curs de cusut la Scoala Populara

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează în perioada 2-7 aprilie 2012, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional.

Cursul va fi susținut de către Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții vor fi inițiați în “taina” punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Peroanele interesate pot trimite un mail lascoaladeartecluj@yahoo.com. Cursul este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârstă.

După finalizarea cursului, la Galeria “Arte” a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizate.

http://www.buzznews.ro/2012/03/19/curs-gratuit-de-tesut-cusut-traditional-pentru-clujeni-la-scoala-populara-de-arte/

 

Curs gratuit de tesut-cusut traditional pentru clujeni la scoala Populara de Arte "Tudor Jarda"

 

Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" le ofera posibilitatea celor intereasati sa faca un curs de tesut-cusut in mod gratuit, in perioada 2-7 aprilie, la sediul de pe strada Fabricii de Zahar nr. 51

Cursul va fi sustinut de catre doamna Elvira Gavris, mester popular din satul Bedeciu din Muntii Apuseni, membru al Academiei Artelor Traditionale de la Sibiu. Cursantii vor fi  initiati in "taina" punctelor de cusut traditional si in confectionarea de podoabe populare.

Cursul este gratuit, fara taxa de participare, fara limita de varsta.

Dupa finalizarea cursului, la Galeria "Arte" a Scolii de Arte Cluj se va organiza o expozitie cu lucrarile realizate.

Cei interesati pot trimie un mail la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com.

http://www.stiridecluj.ro/social/curs-gratuit-de-tesut-cusut-traditional-pentru-clujeni-la-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-
Curs gratuit de cusut-țesut
Categorie:   Cultura Autor:  TIRLEA DANA Data:  19.03.2012 Ora:  09:21 Citiri:  33

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 2-7 aprilie 2012, la sediul de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51, un curs gratuit de cusut-țesut tradițional.

Cursul va fi susținut de către doamna Elvira Gavriș, meșter popular din satul Bedeciu din Munții Apuseni, membru al Academiei Artelor Tradiționale de la Sibiu. Cursanții vor fi  inițiați în "taina" punctelor de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Peroanele interesate sunt rugate să trimită un mail la: scoaladeartecluj@yahoo.com.

Cursul este gratuit, fără taxă de participare, fără limită de vârstă.

După finalizarea cursului, la Galeria "Arte" a Școlii de Arte Cluj se va organiza o expoziție cu lucrările realizate.

http://www.ftr.ro/curs-gratuit-de-cusut-tesut-45831.php

Curs gratuit de tesut-cusut traditional pentru clujeni la Scoala Populara de Arte

Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" organizeaza in perioada 2-7 aprilie 2012, la sediul de pe strada Fabricii de Zahar nr. 51, un curs gratuit de cusut-tesut traditional.

Cursul va fi sustinut de catre Elvira Gavris, mester popular din satul Bedeciu din Muntii Apuseni, membru al Academiei Artelor Traditionale de la Sibiu

http://www.ziare.com/cluj-napoca/cultura/curs-gratuit-de-tesut-cusut-traditional-pentru-clujeni-la-scoala-populara-de-arte-2857998

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact