Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » CURSURI CUSUT TRADIȚIONAL ȘI ÎNCONDEIAT OUĂ

CURSURI CUSUT TRADIȚIONAL ȘI ÎNCONDEIAT OUĂ

http://www.cjcluj.ro/cursuri-gratuite-cusut-traditional-si-incondeiat-oua/

Cursuri gratuite cusut traditional si incondeiat oua

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Cursuri cusut tradițional și încondeiat ouă

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează două activități de promovare a meșteșugurilor populare sub formă de cursuri gratuite de scurtă durată.
Astfel, în perioada 4-8 aprilie 2011, sub genericul „Șezătoare la Școala de Arte Cluj” meșterul popular Elvira Gavriș din satul Bedeciu, comuna Mănăstireni, județul Cluj, va iniția persoanele interesate în tainele „punctelor” de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.
De asemenea, în perioada 11-15 aprilie 2011, meșterul popular Claudia Botnar din Suceava va organiza un curs de tehnică populară de încondeiat ouă, în întâmpinarea Sărbătorilor de Paști.
Înscrierile se pot face la secretariatul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, telefon 0264-592576 sau pe e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com.
Menționăm faptul că cele două cursuri de artă tradițională sunt fără taxă de participare, fără limită de vârstă.


Biroul de presă
22.03.2011

http://cluj-am.ro/cursuri-gratuite-de-cusut-traditional-si-incondeiat-oua-la-scoala-de-arte-tudor-jarda

Cursuri gratuite de cusut tradițional și încondeiat ouă la școala de arte “Tudor Jarda”

foto: gradinacuartisti.wordpress.com

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează două activități de promovare a meșteșugurilor populare sub formă de cursuri gratuite de scurtă durată.

Astfel, în perioada 4-8 aprilie 2011, sub genericul “Șezătoare la Școala de Arte Cluj” meșterul popular Elvira Gavriș din satul Bedeciu, comuna Mănăstireni (județul Cluj), va iniția persoanele interesate în tainele “punctelor” de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

De asemenea, în perioada 11-15 aprilie 2011, meșterul popular Claudia Botnar din Suceava va organiza un curs de tehnică populară de încondeiat ouă, în întâmpinarea Sărbătorilor de Paști.

Înscrierile se pot face la secretariatul Școlii Populare de Arte, la numărul de telefon 0264-592576 sau pe adresa de e-mail scoaladeartecluj@yahoo.com.

Menționăm faptul că cele două cursuri de artă tradițională sunt fără taxă de participare, fără limită de vârstă.

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/cursuri-de-incondeiat-oua-si-cusut-traditional-la-scoala-populara-de-arte--63240.html

Cursuri de încondeiat ouă și cusut tradițional la Școala Populară de Arte

de Ziua de Cluj, 22 martie 2011, 17:03

citiri:353, comentarii:0

Învățați să coaseți tradițional și să confecționați podoabe populare, dar și să încondeiați ouă, la cursurile gratuite de artă tradiționale organizate de Școala Populară de Arte "Tudor Jarda".

Publicitate

 

 

Primul curs are loc între 4 și 8 aprilie sub genericul „Șezătoare la Școala de Arte Cluj", unde meșterul popular Elvira Gavriș din satul Bedeciu, comuna Mănăstireni, va iniția persoanele interesate în tainele „punctelor" de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare.

Totodată între 11 și 15 aprilie meșterul popular Claudia Botnar din Suceava va organiza un curs de tehnică populară de încondeiat ouă, în întâmpinarea sărbătorilor de Paște.

Înscrierile la cele două cursuri se pot face la secretariatul Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda"sau pe e-mail la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, arată conducerea

http://www.ziare.com/cluj-napoca/cultura/curs-de-incondeiere-traditionala-a-oualor-la-ccf-2129116

Cursuri de cusut tradițional și încondeiat ouă

Marți, 22 Martie 2011 17:11

Share

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează două activități de promovare a meșteșugurilor populare sub formă de cursuri gratuite de scurtă durată.

Astfel, în perioada 4-8 aprilie, sub genericul „Șezătoare la Școala de Arte Cluj”, meșterul popular Elvira Gavriș din satul Bedeciu, comuna clujeană Mănăstireni, va iniția persoanele interesate în tainele „punctelor” de cusut tradițional și în confecționarea de podoabe populare. De asemenea, în perioada 11-15 aprilie, meșterul popular Claudia Botnar din Suceava va organiza un curs de tehnică populară de încondeiat ouă, în întâmpinarea Sărbătorilor de Paști. Înscrierile se pot face la secretariatul Școlii Populare de Arte. Cele două cursuri de artă tradițională sunt gratuite și fără limită de vârstă.

http://www.b-a.ro/comunicate/cursuri-cusut-traditional-si-incondeiat-oua.html

Cursuri cusut traditional si incondeiat oua

 

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza doua activitati de promovare a mestesugurilor populare sub forma de cursuri gratuite de scurta durata.


Astfel, in perioada 4-8 aprilie 2011, sub genericul „sezatoare la scoala de Arte Cluj” mesterul popular Elvira Gavris din satul Bedeciu, comuna Manastireni, judetul Cluj, va initia persoanele interesate in tainele „punctelor” de cusut traditional si in confectionarea de podoabe populare.
De asemenea, in perioada 11-15 aprilie 2011, mesterul popular Claudia Botnar din Suceava va organiza un curs de tehnica populara de incondeiat oua, in intampinarea Sarbatorilor de Pasti.
Inscrierile se pot face la secretariatul scolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, telefon 0264-592576 sau pe e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboți; aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Mentionam faptul ca cele doua cursuri de arta traditionala sunt fara taxa de participare, fara limita de varsta.

 

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact