Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » Evenimente » Dă-te-Mare!

Dă-te-Mare!

LOOK TV selectează copii talentați pentru show-ul

DĂ-TE MARE!


Ești talentat? Vrei ca talentul tău sa fie văzut și apreciat de o țară întreagă? Înscrie-te la preselecția pentru emisiunea-concurs Dă-te mare! organizată de LOOK TV în 15 decembrie, la Hotel Granata (Cluj-Napoca, str. Cometei, nr. 16-20).


CE TREBUIE SĂ ȘTII:


-       căutam cei mai talentați copii din domeniul muzică (canto, beatboxing,  instrumente) dans, balet, actorie, karate, gimnastică ritmică, actorie, modelling etc.


-       ne interesează și copiii care au abilităti inedite și originale: contorsionism, magie, cascadorii, skateboarding, role, biciclete, memorie extraordinară, confecționarea unor obiecte în timp record etc


-       va trebui să ne prezinți un moment artistic prin care să îți vedem talentul


-       vârsta maximă pentru participare este de 14 ani. Cu cât ești mai mic, simpatic, spontan și talentat, cu atât e mai bine!


-       marele premiu este de 20 000 RON (+ o mulțime de alte surprize)


Preselecția are loc sâmbătă, 15 decembrie, la

Hotel Granata

(str. Cometei, nr. 16-20), începând cu ora 11.00


În cadrul preselecției copiii/grupurile de copii vor trebui să prezinte un moment artistic/performativ/ abilitate


Pentru înscrieri și detalii, vă rugăm sunați la 0725 205 561 sau accesați site-ul www.da-te-mare.ro

 

 

Descriere Emisiune
DĂ-TE MARE!


Dă-te mare! este o emisiune-concurs difuzată la nivel național care iși propune promovarea copiilor talentați din orice domeniu– începand cu muzica, dans, sport, teatru, pictură, sculptură și continuând cu orice abilități, talente inedite (beatboxing, dresori, contorsioniști, iluzioniști, confecționarea unor obiecte în timp record etc)
Descrierea emisiunii Dă-te mare! se adresează copiilor în varstă de până la 14 ani, dar și părinților, profesorilor și îndrumătorilor acestora, din toată țara, din mediul urban și rural care doresc să valorifice și să promoveze talentul copiilor sau elevilor pe care îi pregătesc.
Misiunea producției este să promoveze copii talentați din toată țara prin intermediul unui talent
show educativ, cultural, artistic încadrat în categoria spectacol/ entertainment! Producția se adresează în aceeași măsură copiilor care fac perfomanță, cât și celor care nu fac performanță, dar au un talent înăscut.
Producția Dă-te mare! nu este un concurs de specialitate, ci o emisiune de divertisment. Jurizarea va fi realizată de personalități cunoscute și vedete naționale, specializate în domeniul în care copilul va performa.

Premiul


Marele premiu este în valoare de 20 000 RON.
Participarea la emisiune implică:
 înscrierea copiilor de către părinți sunând la tel. 0725 205 561 (Andrada Vaidoș)
 participarea la preselecție și la concurs
 acordul părinților/ tutorelui de a difuza imagini filmate cu copilul
 vizibilitate la nivel national
 o experiență unică și constructivă pentru copil/copii și părinți
 o rampă de lansare pentru copil/copii în domeniul entertainment/ televiziune/ media

CONTACT
Andrada Vaidos – 0725 205 561
E-mail: andrada.vaidos@gmail.com
Dora Cruceriu – 0725 009 819

 

LOOK TV selectează copii talentați pentru show-ul

Dă-te mare!

Comunicat de presă

LOOK TV, postul de televiziune național din cadrul celui mai mare proiect media din Transilvania, face apel către toți părinții și profesorii care au în pregătire copii talentați din orice domeniu cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani pentru a-i invita la preselecția pentru emisiunea Dă-te mare!

Dă-te mare! este o emisiune-concurs difuzată la nivel național.

Această emisiune îți propune

promovarea copiilor talentați din orice domeniu– începând cu muzică, dans, sport, teatru și

continuând cu orice abilități, talente inedite (beatboxing, dresori, contorsioniști, iluzioniști,

confecționarea unor obiecte în timp record, etc.)

La preselecție copiii/grupurile de copii vor trebui să prezinte un moment artistic/ performativ/abilitate care să le pună în valoare talentul. Preferabil este ca acesta să nu aibă legatură cu sărbătorile de iarnă, întrucât ceea ce vom filma la preselecția de sâmbătă, 15 decembrie, la Hotel Granata va fi difuzat începând din luna februarie.


Preselecția are loc sâmbătă, 15 decembrie, la

Hotel Granata

(str. Cometei, nr. 16-20), începând cu ora 11.00

În cadrul preselecției copiii/grupurile de copii vor trebui să prezinte un moment artistic/performativ/ abilitate

Pentru înscrieri și detalii, vă rugăm sunați la 0725 205 561 sau

www.da-te-mare.ro


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact