Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE - CONCURSUL OBICEIURI DE IARNĂ

EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE - CONCURSUL OBICEIURI DE IARNĂ

Vernisajul concursului “Obiceiuri de iarnă”

 

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită azi, 30 ianuarie 2012, începând cu ora 17.00, în spațiul Galeriei “Carol Pop de Szathmari”, galerie situată la sediul școlii, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, la vernisajul expoziției realizată cu lucrările participante la concursul de artă fotografic㠓Obiceiuri de iarnă”.
Concursul de artă fotografic㠓Obiceiuri de iarn㔠a fost organizat de Școala de Arte Cluj în perioada sarbătorilor de iarnă, începand cu data de 12 decembrie și s-a finalizat în data de 16 ianuarie 2012. Fiecare participant a putut trimite un număr de maxim 5 fotografii alb-negru sau color, încadrate în tema propusă. Au participat cursanți ai școlilor de arte din Suceava, Alba Iulia, Piatra Neamț, Brăila, Cluj și de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca. Fiecare a surprins în fotografiile trimise clipe din perioada sărbătorilor de iarnă specifice zonelor de proveniență, momente tradiționale minunate, precum și momente cotidiene cu un impact mare vizual.
În cadrul vernisajului se poate urmări și o proiecție de fotografii cu tema “Clujul-oraș în sărbătoare”, proiecție care cuprinde lucrările organizatorului concursului de fotografie, expert Mircea Schiau, coordonatorul cursului de artă fotografică a Școlii de Arte Cluj.
În cursul săptămânii trecute a avut loc și jurizarea acestui concurs, juriul format din: Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image, Mircea Schiau, expert secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, a selecționat fotografiile și a desemnat cei trei câștigători.

 

http://www.ftr.ro/vernisajul-concursului-%E2%80%9Cobiceiuri-de-iarna-52939.php

 

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează concursul de fotografie „Obiceiuri de iarnă”.

 

La concurs pot participa cursanții Școlilor de Arte din toată țara, ai Școlii de fotografie Art-Image Cluj-Napoca precum și iubitorii de fotografie de pretutindeni.
Fiecare participant va trimite un număr de maxim cinci fotografii alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată. Dimensiunea fotografiilor trebuie să fie de maxim 30x40 cm, latura maximă 4724 px, rezoluție 300px/inch.

Fotografiile vor fi executate în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie, dată la care a fost lansat concursul și vor fi trimise până cel târziu în data de 16 ianuarie 2012.

Fotografiile pot fi trimise pe adresa Școlii Populare de Arte sau pe e-mail la scoaladeartecluj@yahoo.com.

Juriul concursului va fi format format din Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image, Mircea Schiau, profesor secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca și Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“. Juriul va selecta fotografiile și va desemna premiile care constă în albume de artă.

De asemenea, juriul va selecta un număr de circa 25 de fotografii care vor fi printate și expuse într-o expoziție la Galeria „Carol Popp de Szathmari” de la sediul Școlii Populare de Arte, a cărei vernisaj va avea loc la data de 1 februarie 2012. Fotografiile primite vor rămâne în arhiva Școlii Populare de Arte Cluj-Napoca.
http://www.monitorulcj.ro/timp-liber/9466-concurs-de-fotografie-obiceiuri-de-iarna

Concurs de fotografie “Obiceiuri de iarn㔠la Cluj-Napoca

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”
Articol | 1. Ianuarie 2012 - 14:20

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează concursul de fotografie “Obiceiuri de iarnă”.

Regulament de desfășurare:
Pot participa cursanții Școlilor de Arte din toată țara, ai Școlii de fotografie Art-Image Cluj-Napoca precum și iubitorii de fotografie de pretutindeni.
Fiecare participant va trimite un număr de maxim 5 fotografii alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată.

Dimensiunea fotografiilor: maxim 30x40 cm, latura maximă 4724 px, rezoluție 300px/inch.
Fotografiile vor fi executate în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie, dată la care este lansat concursul și vor fi trimise în format digital, inscripționate pe DVD, sau prin e-mail la adresele de mai jos, până cel târziu în data de 16 ianuarie 2012. Fotografiile vor fi însoțite de fișa de participare, în care se va înscrie numele și prenumele autorului, seria și nr. buletinului de identitate, școala de care aparține și titlurile lucrărilor.
Juriul Concursului va fi format format din:
Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image
Mircea Schiau, profesor secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca
Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca
Juriul va selecta fotografiile și va desemna premiile care constau în albume de artă. De asemenea, juriul va selecta un număr de cca. 25 de fotografii care vor fi printate și expuse într-o expoziție la Galeria “Carol Popp de Szathmari” de la sediul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, a cărei vernisaj va avea loc la data de 1 februarie 2012. Autorii ale căror fotografii au fost selectate pentru expoziție vor primi diplome de participare.  Fotografiile primite vor rămâne în arhiva Școlii Populare de Arte Cluj-Napoca.
Organizatorii garantează respectarea drepturilor de autor și vor folosi imaginile doar în scopul promovării manifestării.

Datele de contact ale Școlii Populare de Arte sunt:
e-mail:  m_schiau@yahoo.com
scoaladeartecluj@yahoo.com
Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca
Str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca

 

http://www.amosnews.ro/concurs-de-fotografie-%E2%80%9Cobiceiuri-de-iarna%E2%80%9D-la-cluj-napoca-2012-01-01

http://www.buzznews.ro/2012/01/30/expozitia-fotografica-obiceiuri-de-iarna-vernisata-luni-la-galeria-carol-pop-de-szathmari/

 

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează astăzi, de la ora 17.00, în spațiul Galeriei “Carol Pop de Szathmari” vernisajul expoziției realizată cu lucrările participante la concursul de artă fotografic㠓Obiceiuri de iarnă”.

Concursul de artă fotografic㠓Obiceiuri de iarn㔠a fost organizat de Școala de Arte Cluj în perioada sarbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie și s-a finalizat în data de 16 ianuarie 2012. Fiecare participant a putut trimite un număr de maxim 5 fotografii alb-negru sau color, încadrate în tema propusă. Au participat cursanți ai școlilor de arte din Suceava, Alba Iulia, Piatra Neamț, Brăila, Cluj și de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca. Fiecare a surprins în fotografiile trimise clipe din perioada sărbătorilor de iarnă specifice zonelor de proveniență, momente tradiționale minunate, precum și momente cotidiene cu un impact mare vizual.

În cadrul vernisajului se poate urmări și o proiecție de fotografii cu tema “Clujul-oraș în sărbătoare”, proiecție care cuprinde lucrările organizatorului concursului de fotografie, expert Mircea Schiau, coordonatorul cursului de artă fotografică a Școlii de Arte Cluj.

http://www.citynews.ro/cluj/cultura-23/obiceiurile-de-iarna-in-fotografii-la-cluj-215267/

 

Arta fotografiei în… „Obiceiuri de iarnă”

31 ianuarie 2012,8:00 am | Articol scris in CULTURA

În spațiul recent-inauguratei Galerii „Carol Pop de Szathmari” din incinta Școalii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51) a avut loc, în cursul după-amiezii de ieri, vernisajul expoziției cu lucrări participante la concursul de artă fotografic㠄Obiceiuri de iarnă”. Concursul a fost organizat de Școala de Arte în perioada sărbătorilor de iarnă, începînd din 12 decembrie 2011, și s-a finalizat în 16 ianuarie 2012. Fiecare participant a putut trimite un număr maxim de cinci fotografii alb-negru sau color, care s-au încadrat în tema propusă. Au participat cursanți ai școlilor de arte din Suceava, Alba Iulia, Piatra Neamț, Brăila, Cluj-Napoca și de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca. Fiecare concurent a surprins în fotografiile trimise clipe memorabile din perioada sărbătorilor de iarnă, specifice zonelor de proveniență, momente cu obiceiuri tradiționale minunate, precum și scene cotidiene cu mare impact vizual. Jurizarea lucrărilor trimise pentru concurs a avut loc săptămîna trecută, juriul format din: Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image; Mircea Schiau, expert secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”; Livia Petrescu, șef compartiment Arte Plastice la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” selectînd fotografiile și desemnîndu-i pe cîștigători, după cum urmează: Premiul I – Andrei Iancu (Școala de Arte Alba Iulia); Premiul II – Alexandru Vlad (Școala de Arte Alba Iulia); Premiul III – Ștefan Arădăvoaicei (Școala de Arte Piatra Neamț); Mențiune: Monica Șomlea (Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca).

Cu ocazia vernisajului a putut fi urmărită și o proiecție de imagini fotografice cu tema „Clujul – oraș în sărbătoare”, proiecție cuprinzînd lucrări ale organizatorului concursului de fotografie, expert Mircea Schiau, coordonatorul cursului de Artă fotografică de la Școala de Arte Cluj-Napoca.

http://www.ziarulfaclia.ro/arta-fotografiei-in-%E2%80%9Eobiceiuri-de-iarna%E2%80%9D/

Sărbătorile de iarnă în fotografii, un concurs organizat de Tudor Jarda

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează concursul de fotografie “Obiceiuri de iarnă”. Pot participa cursanții Școlilor de Arte din toată țara, ai Școlii de fotografie Art-Image Cluj-Napoca precum și iubitorii de fotografie de pretutindeni.
Fotografiile trebuie executate în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie, dată la care este lansat concursul și vor fi trimise în format digital, inscripționate pe DVD, sau prin e-mail la adresa m_schiau@yahoo.com, până cel târziu în data de 16 ianuarie 2012. Fotografiile vor fi însoțite de fișa de participare, în care se va înscrie numele și prenumele autorului, seria și numărul buletinului de identitate, școala de care aparține și titlurile lucrărilor.
Fiecare participant va trimite un număr de maxim cinci fotografii alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată. Dimensiunea fotografiilor: maxim 30x40 cm, latura maximă 4724 px, rezoluție 300px/inch.
Juriul Concursului va fi format format din: Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image; Mircea Schiau, profesor secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca; Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca. Juriul va selecta fotografiile și va desemna premiile care constă în albume de artă. De asemenea, un număr de aproximativ  25 de fotografii vor fi alese și expuse într-o expoziție la Galeria “Carol Popp de Szathmari” de la sediul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“. Expoziția va fi vernisată  pe 1 februarie 2012.

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează concursul de fotografie “Obiceiuri de iarnă”. Pot participa cursanții Școlilor de Arte din toată țara, ai Școlii de fotografie Art-Image Cluj-Napoca precum și iubitorii de fotografie de pretutindeni.

Fotografiile trebuie executate în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu data de 12 decembrie, dată la care este lansat concursul și vor fi trimise în format digital, inscripționate pe DVD, sau prin e-mail la adresa m_schiau@yahoo.com, până cel târziu în data de 16 ianuarie 2012. Fotografiile vor fi însoțite de fișa de participare, în care se va înscrie numele și prenumele autorului, seria și numărul buletinului de identitate, școala de care aparține și titlurile lucrărilor.

Fiecare participant va trimite un număr de maxim cinci fotografii alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată. Dimensiunea fotografiilor: maxim 30x40 cm, latura maximă 4724 px, rezoluție 300px/inch.

Juriul Concursului va fi format format din: Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image; Mircea Schiau, profesor secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca; Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca. Juriul va selecta fotografiile și va desemna premiile care constă în albume de artă. De asemenea, un număr de aproximativ  25 de fotografii vor fi alese și expuse într-o expoziție la Galeria “Carol Popp de Szathmari” de la sediul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“. Expoziția va fi vernisată  pe 1 februarie 2012.

http://www.ftr.ro/sarbatorile-de-iarna-in-fotografii-un-concurs-organizat-de-tudor-jarda-52217.php

 

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” a organizat ieri, în spațiul Galeriei „Carol Pop de Szathmari”, situată la sediul școlii (strada Fabricii de Zahăr nr. 51), vernisajul expoziției realizată cu lucrările participante la concursul de artă fotografic㠄Obiceiuri de iarnă”. Concursul a fost organizat de Școala de Arte Cluj în perioada sarbătorilor de iarnă. Fiecare participant a putut trimite un număr de maxim 5 fotografii alb-negru sau color, încadrate în tema propusă. Au participat cursanți ai școlilor de arte din Suceava, Alba Iulia, Piatra Neamț, Brăila, Cluj și de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca. Fiecare a surprins în fotografiile trimise clipe din perioada sărbătorilor de iarnă specifice zonelor de proveniență, momente tradiționale minunate, precum și momente cotidiene cu un impact mare vizual. În cursul săptămânii trecute a avut loc și jurizarea acestui concurs, juriul fiind format din Mircea Albu, artist FIAP, președinte Art-Image, Mircea Schiau, expert secția Fotografie a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, Livia Petrescu – șef compartiment Arte Plastice Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca.

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/10483--expozitie-despre-obiceiurile-de-iarna

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact