Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » FESTIVALUL DE JAZZ - 26 MAI 2011

FESTIVALUL DE JAZZ - 26 MAI 2011

http://www.welcome2cluj.com/2011/05/09/26-05-concursul-debutantilor-in-jazz-la-scoala-populara-de-arte/

Concursul Debutantilor in Jazz la Scoala Populara de Arte

Data limita pentru inscrieri: 22 mai 2011.

CONCURSUL DEBUTANȚILOR ÎN JAZZ

26 MAI 2011   Ediția a XVIII-a

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

 

Concursul Debutanților în Jazz își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul jazz-ului românesc, pentru lansarea tinerelor talente ale interpretării, ca o confirmare a faptului că acest dificil gen muzical este tot mai mult apreciat la nivelul Școlilor de Arte și instituțiile de învățământ. În acest sens vă rugăm să ne acordați sprijinul , selectând cei mai reprezentativi soliști vocali și instrumentiști, sau mici formații orchestrale ( max. 4 muzicieni ) de la dumneavoastră cu care veți participa la această întrecere națională.

Concursul se desfășoară la data de 26 mai 2011, la Sediul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca.

Înscrierile se vor efectua până la data de 22 mai 2011, la Secretariatul Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, cartierul Mărăști,  Cluj-Napoca, telefon 0264-592576.

Informații suplimentare se pot obține, luni-joi, între orele 14-19 și la Casa de Cultură a Studenților, Sala Jazz, et. III, telefon 0744-567106, profesor Ștefan Vannay.

La acest concurs pot participa soliști vocali și instrumentiști, precum și o formație orchestrală ( max. 4 muzicieni ) de la Școlile de Arte din țară, dar și concurenți de alte categorii.

–

Concursul Debutanților în Jazz se organizează pe trei secțiuni:

1.      Soliști vocali și formații vocale

2.      Soliști instrumentiști

3.      Formații orchestrale

Concurenții vor fi împărțiți după vârstă în două grupe:

  • cursanți până la vârsta de 18 ani
  • concurenți până la 30 de ani.

Repertoriul obligatoriu al soliștilor vocali și al orchestrelor va cuprinde:

  1. EVERYTHING I HAVE IS YOURS – Burton Lane
  2. IT DON’T MEAN A THING – Duke Ellington

Pe lângă aceste două piese va fi interpretată la alegere o piesă la alegere dintre compozițiile lui Johnny Raducanu sau Marius Pop

Compozițiile indicate pot fi interpretate în orice stil, de la dixie-land la jazz-rock, sau fuzion. Soliștii vocali și instrumentali vor putea participa cu acompaniament asigurat de negative proprii.

Organizatorii asigură amplificarea vocii, al instrumentelor și un set de tobe, fără cinele, pedala de tobă mare. Pentru soliștii vocali sau instrumentiști care se vor prezenta cu negative vom pregăti un CD-player performant. De asemenea, se asigură cazare și masă pentru două zile.

Ca o fructificare a Concursului Debutanților în Jazz, intenționăm să edităm un CD-DVD, care va cuprinde evoluția celor mai talentați participanți.

Se vor acorda următoarle premii:

  • LAUREAT AL CONCURSULUI DEBUTANȚILOR ÎN JAZZ
  • PREMIILE I-II-III SEPARAT PENTRU SOLIȘTI VOCALI – INSTRUMENTALI ȘI FORMAȚII ORCHESTRALE
  • Juriul va fi format din personalități marcante din lumea specialiștilor de jazz.

http://www.welcome2cluj.com/tag/concurs-jazz-cluj/

 

Increase Decrease Trimtie prin Yahoo Trimtie prin Twitter Trimtie prin Facebook Printeaza

Eveniment

Debutanții în jazz concurează la "Tudor Jarda"

de Ziua de Cluj, 26 mai 2011, 15:30

citiri:187, comentarii:0

Asistați în această seară la ora 18 la un Concurs al Debutanților în Jazz, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda" din Cluj-Napoca.

Publicitate

 

Concursul se adresează soliștilor vocali, instrumentiștilor și formațiilor orchestrale din cadrul școlii șiu va fi organizat în trei etape. Primele două dintre acestea includ interpretări ale soliștilor vocali și ale formațiilor soliste, în vreme ce a treia etapă de desfășurare a concursului cuprinde interpretări ale formațiilor orchestrale. La sfârșitul concursului se va edita un CD-DVD, care va cuprinde evoluția celor mai talentați participanți.

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/debutantii-in-jazz-concureaza-la-tudor-jarda--67372.html

Concursul debutanților în jazz

Joi, 20 Mai 2010 14:16

0

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită să participați luni, 24.05.2010, ora 17.00, în Sala “Șantier” a instituției de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, la “Concursul debutanților în jazz”.

Concursul își propune o trecere în revistă a potențialului artistic existent în domeniul jazz-ului românesc, pentru lansarea tinerelor talente, ca o confirmare a faptului că acest dificil gen muzical este tot mai mult apreciat la nivelul școlilor de arte și al instituțiilor de învățământ. La eveniment vor participa soliști vocali și instrumentiști, cât și formații orchestrale precum și cursanții secției jazz a Școlii de Arte Cluj. Astfel, după ce în perioada 17-19 mai 2010 orașul a fost gazda “Festivalului Jazz Napocensis”, “Concursul debutanților în jazz” propune o prelungire a delectării în domeniul jazz-

http://www.business-forum.ro/lifestyle/arta/5635-concursul-debutanilor-in-jazz.html

 

http://www.cluj247.com/stiri/debutantii-in-jazz-concureaza-la-quot-tudor-jarda-quot

 

http://www.ziare.com/cluj-napoca/cultura/debutantii-in-jazz-concureaza-la-tudor-jarda-2228557

 

http://index-web.ro/debutantii-in-jazz-concureaza-la-tudor-jarda-s5846046261.html

 

http://index-web.ro/sursa/ziua-04786056.html

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact