Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » IUBESC CLUJUL - EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE

IUBESC CLUJUL - EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE

Expozitia de fotografie "Iubesc Clujul", vernisata maine la Cluj

 

Vernisaj expozitie fotografie "Iubesc Clujul" va avea loc maine, 4 aprilie, de la ora 18:00 la sediul Scolii Populare de Arte "Tudor Jarda", strada Fabricii de Zahar nr. 51, Galeria "Carol Pop de Szathmari".

Pe langa fotografii aflate in expozitie, in cadrul manifestarii se va prezenta proiectia "Remember Cluj", slide care cuprinde un numar impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.

Evenimentul este realizat de Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda" impreuna cu Asociatia Artimage.

 

http://www.stiridecluj.ro/social/expozitia-de-fotografie-iubesc-clujul-vernisata-maine-la-cluj

 

"Iubesc Clujul". Expoziție de fotografie la Galeria Carol Pop de Szathmari
Categorie:   Cultura Autor:  POP Bianca Data:  3.04.2012 Ora:  13:32 Citiri:  326

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Artimage, vă invită în data de 4 aprilie 2012, ora 18.00, la vernisajul expoziției de fotografie "Iubesc Clujul". Expoziția va avea loc la sediul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, Galeria "Carol Pop de Szathmari".

Pe lângă deosebitele fotografii aflate în expoziție, în cadrul manifestării se va prezenta proiecția "Remember Cluj", slide care cuprinde un număr impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.

http://www.ftr.ro/iubesc-clujul-expozitie-de-fotografie-la-galeria-carol-pop-de-szathmari-55096.php

Iubesc Clujul în fotografii

03/04/2012 de catre Leave a Comment

O expoziție de fotografie în care Clujul mult iubit va fi subiectul principal. Expoziția va găzdui fotografii care prezintă ceea ce Clujul ne arată în fiecare zi, dar poate noi nu avem timp să privim.

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Artimage, vă invită în data de 4 aprilie 2012, ora 18.00, la vernisajul expoziției de fotografie “Iubesc Clujul”. Expoziția va avea loc la sediul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, Galeria “Carol Pop de Szathmari”.

Pe lângă deosebitele fotografii aflate în expoziție, în cadrul manifestării se va prezenta proiecția “Remember Cluj”, slide care cuprinde un număr impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.

http://jdd.ro/2012/04/03/iubesc-clujul-in-fotografii/

 

"Iubesc Clujul", expozitie speciala de fotografie la Galeria "Carol Pop de Szathmari"

Scoala Populara de Arte "Tudor Jarda", in parteneriat cu Asociatia Artimage, organizeaza in data de 4 aprilie 2012, de la ora 18.00, la vernisajul expozitiei de fotografie "Iubesc Clujul".

Expozitia va avea loc la sediul Scolii Populare de Arte "Tudor mai mult


http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/iubesc+clujul+expozitie+fotografie

Iubesc Clujul- expoziție de fotografii la Școala de Arte

03 aprilie, 11:57 | de infoLOCAL

 

Iubesc Clujul- expoziție de fotografii la Școala de Arte

Iubesc Clujul- expoziție de fotografii la Școala de Arte

La Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” va avea loc în 4 aprilie 2012, de la ora 18.00, vernisajul expoziției de fotografie "Iubesc Clujul".

Pe lângă fotografiile dinexpoziție, în cadrul manifestării se va prezenta proiecția "Remember Cluj", un slide cu  fotografii din Cluj-Napoca.

http://www.infodiscount.ro/titlu/iubesc-clujul-expozitie-de-fotografii-la-scoala-de-arte

“Iubesc Clujul”, expoziție specială de fotografie la Galeria “Carol Pop de Szathmari”

Expozitie Iubesc Clujul

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, în parteneriat cu Asociația Artimage, organizează în data de 4 aprilie 2012, de la ora 18.00, la vernisajul expoziției de fotografie “Iubesc Clujul”.

Expoziția va avea loc la sediul Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda”, strada Fabricii de Zahăr nr. 51, Galeria “Carol Pop de Szathmari”.

Pe lângă deosebitele fotografii aflate în expoziție, în cadrul manifestării se va prezenta proiecția “Remember Cluj”, slide care cuprinde un număr impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.

http://www.buzznews.ro/2012/04/03/iubesc-clujul-expozitie-speciala-de-fotografie-la-galeria-carol-pop-de-szathmari/

Expozitia de fotografie Iubesc Clujul, vernisata maine la Cluj

Vernisaj expozitie fotografie "" va avea loc maine, 4 aprilie, de la ora 18:00 la sediul de Arte "Tudor Jarda", strada Fabricii de Zahar nr. 51, Galeria "Carol Pop de Szathmari".

Pe langa fotografii aflate in expozitie, in cadrul manifestarii se va prezenta proiectia "", slide care cuprinde un numar impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.

Evenimentul este realizat de de Arte "Tudor Jarda" impreuna cu Asociatia…

http://www.ziarelive.ro/stiri/expozitia-de-fotografie-iubesc-clujul-vernisata-maine-la-cluj.html

Expoziția de fotografie „Iubesc Clujul”

4 aprilie 2012,7:14 am | Articol scris in CULTURA

În Galeria „Carol Pop de Szathmari” a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda Cluj-Napoca (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51) va avea loc astăzi, la ora 18, vernisajul expoziției de fotografie cu tema „Iubesc Clujul”. Expoziția este realizată în parteneriat cu Asociația Artimage. Pe lîngă deosebitele fotografii aflate în expoziție, în cadrul manifestării va fi prezentată proiecția slide-ului “Remember Cluj”, care cuprinde un număr impresionant de fotografii din Cluj-Napoca.


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact