Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » PETRICĂ ȘI LUPUL - POVESTE - CONCERT

PETRICĂ ȘI LUPUL - POVESTE - CONCERT

http://stiri.turdainfo.ro/index.php/Judetean/Cluj-Napoca/petrica-lupul-tudor-jarda-cluj.html

Manifestări artistice la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”

Luni, 21 Martie 2011 19:25 Alexandru Muntean

Thumbnail imageȘcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a prezentat luni 21 martie 2011, începând cu ora 17.00 în Sala "Șantier", din str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, povestea - concert "Petrică și lupul", după Serghei Procofiev.

 

Binecunoscuta poveste a fost interpretată la pian de către cursanții secției de profil a școliii conduși de Loredana Deiac, în cadrul spectacolului au fost prezentate momente teatrale realizate de cursanții secției teatru, conduși de Adina Ungur.

De asemenea, Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” va organiza mâine, 22 martie, începând cu ora 17.00, în Sala „Șantier” a școlii (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51), cea de-a III-a ediție a spectacolului „Pentru că e primăvară”!.

În cadrul spectacolului vor fi prezentate recitaluri de muzică clasică, ușoară și musical, pian realizate de cursanții Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” coordonați de Lavinia Bocu, Horațiu Ruști și Mihai Ghircoiaș, acompaniamentul la pian fiind oferit de Tunde Laczko. La chitară vor cânta de asemenea, cursanți pregătiți de Claudiu Vintilă și Alin Ilieș, în cadrul manifestării urmând a fi prezentă și trupa de teatru coordonată de Adina Ungur. Totodată, în cadrul programului vor fi prezentate momente de dans sportiv de către perechea Vlad Cosma –Lavinia  Florea de la Club Quickstep Dance Studio Cluj și Trupa de majorete MADNESS UMF Cluj-Napoca, urmând ca domnul Alin Lazăr să organizeze un workshop de hairstyle.

http://www.napocanews.ro/2011/03/manifestari-artistice-la-scoala-populara-de-arte-%E2%80%9Ctudor-jarda%E2%80%9D.html

Manifestări artistice la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”

 

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, prezintă azi, 21 martie 2011, începând cu ora 17.00 în Sala “Șantier”, din str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, povestea – concert “Petrică și lupul”, după Serghei Procofiev.

Binecunoscuta poveste este interpretată la pian de către cursanții secției de profil a școliii conduși de Loredana Deiac, în cadrul spectacolului urmând a fi prezentate momente teatrale realizate de cursanții secției teatru, conduși de Adina Ungur.

De asemenea, Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” va organiza mâine, 22 martie, începând cu ora 17.00, în Sala „Șantier” a școlii (Str. Fabricii de Zahăr nr. 51), cea de-a III-a ediție a spectacolului „Pentru că e primăvară”!.

În cadrul spectacolului vor fi prezentate recitaluri de muzică clasică, ușoară și musical, pian realizate de cursanții Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” coordonați de Lavinia Bocu, Horațiu Ruști și Mihai Ghircoiaș, acompaniamentul la pian fiind oferit de Tunde Laczko. La chitară vor cânta de asemenea, cursanți pregătiți de Claudiu Vintilă și Alin Ilieș, în cadrul manifestării urmând a fi prezentă și trupa de teatru coordonată de Adina Ungur. Totodată, în cadrul programului vor fi prezentate momente de dans sportiv de către perechea Vlad Cosma –Lavinia Florea de la Club Quickstep Dance Studio Cluj și Trupa de majorete MADNESS UMF Cluj-Napoca, urmând ca domnul Alin Lazăr să organizeze un workshop de hairstyle.

NapocaNews

http://www.business-point.ro/comunicate-de-presa/10903/premiere-scoala-populara-de-arte-%E2%80%9Ctudor-jarda%E2%80%9D.html

Premiere scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a  participat la ce-a de-a IV-a editie a Concursului national de arta plastica “Ion Irimescu”, concurs organizat in fiecare an in memoria marelui artist Ion Irimescu, de catre scoala Populara de Arte Suceava.
In acest an concursul s-a organizat pe trei sectiuni: pictura, grafica si sculptura, juriul fiind format din criticul de arta Valentin Ciuca, artistul plastic Arcadie Raileanu – directorul scolii de Arte Piatra Neamt, precum si artistul plastic Catalin Clujan.
In cadrul acestui concurs scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” a obtinut premiul I la sectiunea sculptura prin cursantul Cirebea Claudiu, anul I – clasa Voinea Ilarion cu lucrarea “Cyborg”, iar la sectiunea pictura prin cursanta Ana Irimies, anul I – clasa Alina Staicu, a obtinut premiul special al juriului, cu lucrarea “Copilul din vis”.
Vernisajul expozitiei si premierea concurentilor a avut loc in data de 28 februarie 2011 la Muzeul Bucovinei din Suceava.

Manifestari culturale la Tudor Jarda

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in cursul lunii martie urmatoarele manifestari culturale:
In data de 1 martie 2011 incepand cu ora 17.00, in cadrul  Galeriei “Arte” , str. Vasile Alecsandri nr. 1 va avea loc vernisajul expozitiei de grafica-foto “Portretul si natura statica”, expozitie realizata de cursantii sectiei grafica – foto a scolii Populare de Arte “Tudor Jarda”,  coordonator Lucian Szekely. in aceeasi zi, incepand cu ora 18.30, la Galeria “55″, str. Fabricii de Zahar nr. 51, va avea loc o expozitie dedicata Martisorului si Zilei Femeii , expozitie intitulata sugestiv “Fashion Mix III”. Expozitia reuneste lucrarile cursantilor sectiei design vestimentar din cadrul institutiei noastre, clasa condusa de expert Monica Nechita Indolean.
In data de 2 martie 2011, ora 17.00, in Sala “santier”, str. Fabricii de Zahar, nr. 51, va avea loc un spectacol de chitara, unde se poate urmari evolutia cursantilor sectiei chitara, coordonator Claudiu Vintila,  spectacol care cuprinde momente instrumentale si vocale. Invitatii sunt elevi de la Liceul de Muzica din Cluj-Napoca, sectia Chitara, precum si absolventi ai scolii Populare de Arte “Tudor Jarda”.
In data de  5 martie 2011 incepand cu ora 17.00 , in Sala “santier”, str. Fabricii de Zahar nr. 51, va avea loc lansarea proiectului “Joc popular clujean”, proiect la care participa sectiile de joc popular din Camarasu, Gilau, Palatca, Borsa, Apahida, Mociu, Baciu, taga si sectia de instructori Cluj. Proiectul doreste sa revitalizeze si sa apropie tineretul din comunele judetului Cluj de traditiile si obiceiurile populare specifice zonei.
De asemenea, in perioada 9-10 martie 2011, scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” organizeaza  editia I a evenimentului  “Zilele portilor deschise” la scoala Populara de Arte Cluj-Napoca, eveniment care ofera accesul doritorilor la cursurile scolii de Arte Cluj. in cele doua zile persoanele interesate pot participa la cursurile tuturor specialitatilor scolii si pot discuta cu cursantii, expertii, profesorii si instructorii scolii.
In data de 9 martie 2011, incepand cu ora 19.00, in cadrul Concertului „Jazz de Martisor” de la Casa de Cultura a Studentilor vor evolua elevii scolii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj: Ionut Mangu si Alexandra Sidor – an I – Canto jazz, Crisan Gabriel – anul II percutie si Tatar Alin – anul II trompeta. De asemenea, vor mai evolua Big Band Gaio, Transilvania Brass, Rebecca Trio, Hot vocal jazz, Quartet si Jump.
In 21 martie 2011, ora 17.00, la Sala “santier” , str. Fabricii de Zahar nr. 51, va invita la  Poveste – concert “Petrica si lupul” de Serghei Prokofiev cu participarea  claselor de pian, actorie si decoratiuni interioare, coordonatori Loredana Deiac, Adina Ungur si Lucian Szekely.
in 22 martie 2011 scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” organizeaza un spectacol eveniment de muzica usoara  si folk “Pentru ca e primavara – editia a III-a – spectacol pentru sufletul tau”, care se va desfasura in Sala « santier » a scolii de Arte, str. Fabricii de Zahar, nr. 51.
De asemenea, in 23 martie 2011, ora 17.00, in  Sala “santier” va avea loc spectacolul  “Gala absolventilor de muzica usoara”, spectacol la care participa fostii elevi ai scolii de Arte Cluj, reuniti in Clubul absolventilor.

Biroul de presa
01.03.2011

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/manifestari-artistice-la-scoala-populara-de-arte-tudor-jarda-480129.htm

http://www.b-a.ro/comunicate/manifestari-culturale-la-tudor-jarda.html

Manifestari culturale la Tudor Jarda PDF Imprimare Email

ShareThis
Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in cursul lunii martie urmatoarele manifestari culturale:
In data de 1 martie 2011 incepand cu ora 17.00, in cadrul  Galeriei "Arte" , str. Vasile Alecsandri nr. 1 va avea loc vernisajul expozitiei de grafica-foto "Portretul si natura statica", expozitie realizata de cursantii sectiei grafica – foto a scolii Populare de Arte “Tudor Jarda”,  coordonator Lucian Szekely. in aceeasi zi, incepand cu ora 18.30, la Galeria "55", str. Fabricii de Zahar nr. 51, va avea loc o expozitie dedicata Martisorului si Zilei Femeii , expozitie intitulata sugestiv "Fashion Mix III". Expozitia reuneste lucrarile cursantilor sectiei design vestimentar din cadrul institutiei noastre, clasa condusa de expert Monica Nechita Indolean.
In data de 2 martie 2011, ora 17.00, in Sala "santier", str. Fabricii de Zahar, nr. 51, va avea loc un spectacol de chitara, unde se poate urmari evolutia cursantilor sectiei chitara, coordonator Claudiu Vintila,  spectacol care cuprinde momente instrumentale si vocale. Invitatii sunt elevi de la Liceul de Muzica din Cluj-Napoca, sectia Chitara, precum si absolventi ai scolii Populare de Arte “Tudor Jarda”.
In data de  5 martie 2011 incepand cu ora 17.00 , in Sala “santier”, str. Fabricii de Zahar nr. 51, va avea loc lansarea proiectului "Joc popular clujean", proiect la care participa sectiile de joc popular din Camarasu, Gilau, Palatca, Borsa, Apahida, Mociu, Baciu, taga si sectia de instructori Cluj. Proiectul doreste sa revitalizeze si sa apropie tineretul din comunele judetului Cluj de traditiile si obiceiurile populare specifice zonei.
De asemenea, in perioada 9-10 martie 2011, scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” organizeaza  editia I a evenimentului  "Zilele portilor deschise" la scoala Populara de Arte Cluj-Napoca, eveniment care ofera accesul doritorilor la cursurile scolii de Arte Cluj. in cele doua zile persoanele interesate pot participa la cursurile tuturor specialitatilor scolii si pot discuta cu cursantii, expertii, profesorii si instructorii scolii.
In data de 9 martie 2011, incepand cu ora 19.00, in cadrul Concertului „Jazz de Martisor” de la Casa de Cultura a Studentilor vor evolua elevii scolii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj: Ionut Mangu si Alexandra Sidor – an I – Canto jazz, Crisan Gabriel – anul II percutie si Tatar Alin – anul II trompeta. De asemenea, vor mai evolua Big Band Gaio, Transilvania Brass, Rebecca Trio, Hot vocal jazz, Quartet si Jump.
In 21 martie 2011, ora 17.00, la Sala "santier" , str. Fabricii de Zahar nr. 51, va invita la  Poveste - concert "Petrica si lupul" de Serghei Prokofiev cu participarea  claselor de pian, actorie si decoratiuni interioare, coordonatori Loredana Deiac, Adina Ungur si Lucian Szekely.
in 22 martie 2011 scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” organizeaza un spectacol eveniment de muzica usoara  si folk "Pentru ca e primavara - editia a III-a - spectacol pentru sufletul tau", care se va desfasura in Sala « santier » a scolii de Arte, str. Fabricii de Zahar, nr. 51.
De asemenea, in 23 martie 2011, ora 17.00, in  Sala "santier" va avea loc spectacolul  "Gala absolventilor de muzica usoara", spectacol la care participa fostii elevi ai scolii de Arte Cluj, reuniti in Clubul absolventilor.

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact