Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE PRODUCȚII DE CLASĂ ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR REPARTIZAREA CURSANȚILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO 9001/2008, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » TABĂRA DE CREAȚIE CIUCEA 2010

TABĂRA DE CREAȚIE CIUCEA 2010

http://www.napocanews.ro/2010/06/tabara-de-creatie-la-muzeul-%E2%80%9Eoctavian-goga%E2%80%9D.html

Tabără de creație la Muzeul „Octavian Goga”

• publicat la: 22 June 2010

Tabără de creație la Muzeul „Octavian Goga”

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Muzeului memorial “Octavian Goga” Ciucea și a Școlii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj, instituții de cultură aflate în subordinea acestuia, organizează în perioada 21-26 iunie 2010 a doua ediție a taberei de creație din localitatea Ciucea, cu participarea cursanților școlilor de arte din țară, în arealul fascinant al castelului lui Octavian Goga.

Tematica acestei tabere este legată de viața și opera lui Octavian Goga, precum și de bogăția etnoculturală și peisagistică a zonei Ciucea. Nu se impun nici un fel de jaloane sau norme rigide, libertatea de concepție a participanților urmând să beneficieze de un larg câmp opțional, în acord cu personalitatea și originalitatea acestora.

Activitățile practice ale acestei tabere de creație se bazează pe trei categorii de discipline: pictură, grafică și sculptură. La sfârșit se vor acorda diplome de participare și se vor decerna premii stabilite de un juriu abilitat.

În urma analizării tuturor fișelor de participare (fiecare participant a prezentat 3 lucrări), la Tabăra de Creație pentru Arte Plastice Ciucea 2010 vor participa un număr de 11 concurenți, proporțional selecționați pe profilele mai sus menționate:

Pictură
1. Jarda Maria – București
2. Ghiuco Maria – Ploiești
3. Calin Diana – Cluj
4. Arion Dorin – Cluj
5. Marina Gigel Vasile – Satu Mare
6. Iluțiu Monica – Cluj
Grafică
1. Dorofteiu Mihaela – Cluj
2. Rad Iulia – Cluj
3. Ghiran Diana – Cluj

Sculptură
1. Losonti Rareș- Cluj
2. Hica Florina – Cluj

Napocanews


http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/tabara-de-creatie-la-castelul-lui-octavian-goga/cn/news-20100621-08361580

Tabără de creație la castelul lui Octavian Goga

Tabără de creație la castelul lui Octavian Goga

Cluj-Napoca. În perioada 21-26 iunie se va organiza cea de-a doua ediție a taberei de creație din localitatea Ciucea, cursanții școlilor de arte din țară luând contact cu arealul fascinant al castelului lui Octavian Goga.

Tabăra este organizată de Muzeul memorial “Octavian Goga” Ciucea și Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj. Tematica acestei tabere este legată de viața și opera lui Octavian Goga, precum și de bogăția etnoculturală și peisagistică a zonei Ciucea.

Activitățile practice ale acestei tabere de creație se bazează pe trei categorii de discipline: pictură, grafică și sculptură. La sfârșit se vor acorda diplome de participare și se vor decerna premii stabilite de un juriu abilitat.

În urma analizării tuturor fișelor de participare (fiecare participant a prezentat 3 lucrări), la Tabăra de Creație pentru Arte Plastice Ciucea 2010 vor participa un număr de 11 concurenți, proporțional selecționați pe profilele mai sus menționate:

 

Pictură

 • Jarda Maria – București

 • Ghiuco Maria – Ploiești

 • Calin Diana  - Cluj

 • Arion Dorin – Cluj

 • Marina Gigel Vasile  - Satu Mare

 • Iluțiu Monica – Cluj

Grafică

 1. Dorofteiu Mihaela  - Cluj

 2. Rad Iulia  - Cluj

 3. Ghiran Diana  - Cluj

 

Sculptură

 1. Losonti Rareș- Cluj

 2. Hica Florina – Cluj

 

http://www.presaonline.com/stiri/stiri-locale/cultura-tabara-de-creatie-la-ciucea-1009857.html

CULTURĂ. Tabără de creație la Ciucea

A doua ediție a taberei de creație din localitatea Ciucea, unde au participat mai mulți cursanți ai școlilor de artă din țară, începe astăzi.

Tabăra de creație este organizată de Muzeul Memorial “Octavian Goga” din Ciucea și de Școala Populară de arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca. Tabăra se încheie în 26 iunie iar tematica din acest an este legată de viața și opera lui Octavian Goga și de caracteristicile  etnoculturale și peisagistice ale zonei Ciucea.

La tabăra din acest an participă 11 concurenți, dintre care șase pentru pictură, trei pentru grafică și doi pentru sculptură. DIntre aceștia opt vin din Cluj iar alții – din Satu Mare, Ploiești și București.


http://www.qbox.ro/cluj-stire-detalii--Tabara-de-creatie-la-castelul-lui-Octavian-Goga--13502.html

Cultura / Educatie - Tabara de creatie la castelul lui Octavian Goga

Sursa: clon.ro | Vizualizari: 50
In perioada 21-26 iunie se va organiza cea de-a doua editie a taberei de creatie din localitatea Ciucea, cursantii scolilor de arte din tara luand contact cu arealul fascinant al castelului lui Octavian Goga.
Tabara este organizata de Muzeul memorial “Octavian Goga” Ciucea si Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj. Tematica acestei tabere este legata de viata si opera lui Octavian Goga, precum si de bogatia etnoculturala si peisagistica a zonei Ciucea.
A doua editie a taberei de creatie din localitatea Ciucea, unde participa mai multi cursanti ai scolilor de arta din tara, a inceput ieri. Tabara de creatie este organizata de Muzeul Memorial "Octavian Goga" din Ciucea si de Scoala Populara de arte "Tudor Jarda" din Cluj-Napoca si se va incheia in 26 iunie.
http://www.ziare.com/cluj-napoca/cultura/tabara-de-creatie-la-ciucea-1436776
Tabără de creație la Ciucea

A doua ediție a taberei de creație din localitatea Ciucea, unde participă mai mulți cursanți ai școlilor de artă din țară, a început ieri. Tabăra de creație este organizată de Muzeul Memorial “Octavian Goga” din Ciucea și de Școala Populară de arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca și se va încheia în 26 iunie.

 

Tema taberei în acest an este legată de viața și opera lui Octavian Goga și de caracteristicile etnoculturale și peisagistice ale zonei Ciucea. La tabăra din acest an participă 11 concurenți, dintre care șase pentru pictură, trei pentru grafică și doi pentru sculptură. Dintre aceștia, opt vin din Cluj, iar ceilalți, din Satu-Mare, Ploiești și București.

 

http://cluj-am.ro/?p=7968

TABARA DE CREATIE LA MUZEUL MEMORIAL “OCTAVIAN GOGA” CIUCEA

 

In perioada 21-26 iunie 2010 are loc a doua editie a taberei de creatie din localitatea Ciucea, cu participarea cursantilor scolilor de arte din tara, în arealul fascinant al castelului lui Octavian Goga. Acest eveniment este organizat de Consiliul Judetean Cluj, prin intermediul Muzeului memorial “Octavian Goga” Ciucea si a Scolii Populare de Arte “Tudor Jarda” Cluj

Tematica acestei tabere este legata de viata si opera lui Octavian Goga, precum si de bogatia etnoculturala si peisagistica a zonei Ciucea. Nu se impun nici un fel de jaloane  sau norme rigide, libertatea de conceptie a participantilor urmând sa beneficieze de un larg câmp optional, în acord cu personalitatea si originalitatea acestora.

Activitatile practice ale acestei tabere de creatie se bazeaza pe trei categorii de discipline: pictura, grafica si sculptura. La sfârsit se vor acorda diplome de participare si se vor decerna premii stabilite de un juriu abilitat.

În urma analizarii tuturor fiselor de participare (fiecare participant a prezentat 3 lucrari), la Tabara de Creatie pentru Arte Plastice Ciucea 2010 vor participa un numar de 11 concurenti, proportional selectionati pe profilele mai sus mentionate:

Pictura – Jarda Maria – Bucuresti, Ghiuco Maria – Ploiesti, Calin Diana  – Cluj, Arion Dorin – Cluj , Marina Gigel Vasile  - Satu Mare, Ilutiu Monica – Cluj

Grafica – Dorofteiu Mihaela  – Cluj, Rad Iulia  – Cluj, Ghiran Diana  – Cluj

Sculptura – Losonti Rares- Cluj, Hica Florina – Cluj, (Sonia Pogacean),

Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact