Școala Populară De Arte Tudor Jarda Cluj
SECȚIILE NOASTRE Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact
EXAMENE - PROGRAMĂRI EXAMENE - REZULTATE ORARE PLANIFICARE TEORIE MUZICALĂ PRODUCȚII DE CLASĂ ACTIVITĂȚI LUNARE FACEBOOK - FABRICA DE CULTURĂ CLUJ REVISTA ARTE CATALOGUL ARTELOR NOU! CALENDAR CULTURAL OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ REPARTIZAREA SĂLILOR IMAGINI MANIFESTĂRI CULTURALE MUZICĂ ARTE VIZUALE COREGRAFIE ARTĂ DRAMATICĂ PROIECTUL JOC POPULAR CLUJEAN SECȚII EXTERNE CERTIFICARE ISO, BUGET PROGRAM AUDIENTE PROGRAME ANALITICE CURSURI STRUCTURA ANULUI EDUCAȚIONAL TIPIZATE DIPLOME PRIETENII ARTELOR PARTENERI ȘI COLABORATORI LEGISLAȚIE UTILĂ ȘI REGULAMENTE APARIȚII ÎN PRESĂ CONCURSURI, FESTIVALURI, TABERE PROPRII IMAGINI ȘCOALA DE ARTE CLUJ
Prima pagină » APARIȚII ÎN PRESĂ » TOUCH OF ME - EXPOZIȚIE DE DESIGN VESTIMENTAR

TOUCH OF ME - EXPOZIȚIE DE DESIGN VESTIMENTAR

Expoziție de design vestimentar

În spațiul Galeriei ARTE (Str. V. Alecsandri nr. 1) a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca avut loc, ieri, vernisajul expoziției de design vestimentar A Touch of Me, realizată cu lucrări semnate de expertul Cristina Brad.

În sensul redefinirii noțiunii de fashion icon, colecția A Touch of Me aduce în atenție și sugerează o pată de optimism și senzualitate în viața reprezentantelor sexului frumos. Colecția se adresează femeilor care se îmbracă pentru ele, nu doar pentru o imagine stereotipă anume, nu de dragul modei și cu siguranță nu pentru bărbați.

Această expoziție mixt media permite explorarea vizuală a unor piese vestimentare în mai multe ipostaze, de la obiectul aproape sculptural, la imaginea însuflețită de carisma modelelor care le poartă și, nu în ultimul rînd, prin viziunea fotografului. Se distinge dialogul între corp și veșmînt, iar starea de spirit se metamorfozează pentru a acomoda personalitatea hainei cu cea a purtătorului, eliberînd treptat diferite manifestări ale feminității: senzuală, puternică, dinamică, misterioasă și, nu în ultimul rînd, unică.

http://www.ziarulfaclia.ro/expozitie-de-design-vestimentar-2/

 

Expoziție de design vestimentar organiyată de școala Tudor Jarda

Din 01 Iunie 2012 13:21 0 comentarii Vizualizari: 21

 

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda", instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează vineri, 01 iunie 2012, începând cu ora 18.00, în spațiul Galeriei "Arte", str. Vasile Alecsandri, nr. 1, vernisajul expoziției de design vestimentar "A touch of me", expoziție realizată de expert Cristina Brad.

În posibilitatea  redefinirii noțiunii de fashion icon, colecția "A Touch of Me" aduce în atenție și sugerează o pată de optimism și senzualitate în viața reprezentantelor sexului frumos. Colecția se adresează femeilor care se îmbracă pentru ele, nu doar pentru o imagine stereotipă anume, nu de dragul modei și cu siguranță nu pentru bărbați.

Această expoziție mixt media permite explorarea vizuală a unor piese vestimentare  în mai multe ipostaze, de la obiectul aproape sculptural, la imaginea însuflețită de carisma modelor care le poartă și, nu în ultimul rând, prin  viziunea fotografului.  Se distinge dialogul între corp și veșmânt, iar starea de spirit se metamorfozează pentru a acomoda personalitatea hainei cu cea a purtătorului, eliberând treptat diferite manifestări ale feminității: senzuală, puternică, dinamică, misterioasa și, nu în ultimul rand, unică.

http://www.cluj-am.ro/administratie/expozitie-de-design-vestimentar-organiyata-de-scoala-tudor-jarda.html

 

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/expozitie-de-design-vestimentar-la-galeria-arte-1966064.html

 

Vernisaj expoziție design vestimentar

IncreaseȘcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează vineri, 01 iunie 2012, începând cu ora 18.00, în spațiul Galeriei "Arte", str. Vasile Alecsandri, nr. 1, vernisajul expoziției de design vestimentar "A touch of me", expoziție realizată de expert Cristina Brad.

În posibilitatea  redefinirii noțiunii de fashion icon, colecția “A Touch of Me” aduce în atenție și sugerează o pată de optimism și senzualitate în viața reprezentantelor sexului frumos.

Colecția se adresează femeilor care se îmbracă pentru ele, nu doar pentru o imagine stereotipă anume, nu de dragul modei și cu siguranță nu pentru bărbați.

Această expoziție mixt media permite explorarea vizuală a unor piese vestimentare  în mai multe ipostaze, de la obiectul aproape sculptural, la imaginea însuflețită de carisma modelor care le poartă și, nu în ultimul rând, prin  viziunea fotografului.

Se distinge dialogul între corp și veșmânt, iar starea de spirit se metamorfozează pentru a acomoda personalitatea hainei cu cea a purtătorului, eliberând treptat diferite manifestări ale feminității: senzuală, puternică, dinamică, misterioasa și, nu în ultimul rand, unică.

 

http://business-forum.ro/actual/evenimente/55067-vernisaj-expoziie-design-vestimentar.html

 

 


Prima pagină | ADMITERE | Galeria "55" | Galeria ”ARTE” | Galeria "Carol Pop de Szathmari" | Evenimente | Revista ”ARTE” | BROȘURA "MAKING OF" | ANSAMBLUL FOLCLORIC “VATRĂ DE DOR” | Linkuri către instituții partenere | Contact